Stanovanjski kredit kaj in kako??

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.547
2.935
113
v lokalni ostariji
a veš je zelo odvisno od velikosti hiše;) rušenje je bilo pa dejansko dumping (na žalost...) narejen... ti pa lahko dam kontakt zidarjev. ampak potem ne ***** nad kvaliteto gradnje (ki je nikakva! in ogromno mimo načrtov... je pa zelo poceni:)))

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.569
10.785
113
Citat:
Uporabnik Matej pravi:
Jst sm nasprotje od "strokovnjak za izdelavo hise na kljuc".

O teh stvareh nimam pojma. Veliko bolj donosno je da delam to kar znam in da drugi delajo to kar znajo na hisi recimo.

To ne drži, ker moraš zaslužit 3x več,kot tisti ki ti bo delal oz njegova urna postavka. Ti namreč dobiš neto znesek na račun, podizvajalec pa plačaš bruto ure plud DDV pa še kaj
wink-1.gif
.

Matej

Fizikalc
24. jul 2007
1.992
2
38
Pomoje me nis prov razumel. Namrec jaz bi se na objektu/stanovanju/hiši pasel kot krava ki ne ve kam naj se da. Posledicno zasluzil 0 eur. Ce bom pa v sluzbi in delal to kar delam pa pokasiram tarifo in to je to. Men se to bolj splaca verjem
wink-1.gif

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.547
2.935
113
v lokalni ostariji
marsikdo. še posebej nekdo, ki prodaja nepremičnino za trg... ter vsake toliko bumbar ki išče samo najcenejšo možno varianto..
ampak hej, kaj naj ti jaz nevednež razlagam...

hotel sem ti samo povedati da se da marsikaj. moraš pa seveda imeti |€€€€€€€€ v tošu;)

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.547
2.935
113
v lokalni ostariji
eh trolček

lej, jaz nudim usluge z TGM in se najde stranka katera pač želi moje usluge. če se ujameva finančno (pri podiranju dotične hiše se niti pod razno nisva, ker je šel en kolega moj pod ceno delat... pač je nujno € rabil) delam. ko delam spoznam ogromno zidarskih ekip (ki jih privlečejo investitorji)... jaz se v njihove posle ne petljam. naredim svoje in to je to. vidim pa kako se dela, kakšna je kvaliteta gradnje ko je edini faktor cena... pač vsak investitotr ima svoje videnje na zadevo. eni kaj drugega kot € ne vidijo in vzamejo res najcenejše "mojstre"...

ti mojster trolanja pa raje primi za lopato in morda boš enkrat zaslužil za 2 sobno garsonjero
smile-1.gif
)))))

Matej

Fizikalc
24. jul 2007
1.992
2
38
Sam mal no,

a zdej ce delas izkope si kar naenkrat ze znalec s podrocja gradnje po fazah in vse to.

Res si car. Cakam pa se zmer une linke do nepremicnin.

In z lopato ti ne prides do garaze kaj sele "dovosobne garsonjere".

tomi

Guru
1. sep 2007
18.594
9.811
113
40
MB
tebi bi blo najboljše, da ti kr on kupi hišo. pa preseli gate tja. pa ti hodi kuhat.

bonk.gif

kdor hoče, najde način, ti pa pač jamraš da se ne da
grin1.gif

Matej

Fizikalc
24. jul 2007
1.992
2
38

Pa saj bi mu rad verjel, sam cakam pa linke da grem takoj v nakup hise za 90.000 eur in da preselim gate in babo tja. Skuhal itak jaz ne bom, samo se pa tud ne bo. pol pa ves kdo bo kuhal ane.

tomi

Guru
1. sep 2007
18.594
9.811
113
40
MB
sej če mu ustrezno plačaš njegov čas, ti bo pomoje pripravljen poiskat

Matej

Fizikalc
24. jul 2007
1.992
2
38
hehehe

pa naj mi linke da tko kot mi jih je prej!

Al hoces ti povedat da te superduper poceni hise niso nikjer oglasevane in so predmet placila in iskanja alter uporabnika? Torej on ima podatke, splet, agencije in podobni pa ne?

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.547
2.935
113
v lokalni ostariji
Lej ti veleum trolast Matej, kaj znam in kaj ne ti ne boš ocenjeval, definitivno pa sem prepričan da znam veliko več kot ti.

drugače pa, daj mi denar 120.000€ + 2000€ provizije zame in ti najdem hišo. aja nimaš... ja nič primi za lopato pa začni delat.. boš v desetih letih že doteral do "dvosobne garsonjere" (ne boš verjel, ljudje ki delajo z lopato si postavijo tudi hišo... tako da se da zaslužit).

Matej, dejstvo je, da se za 120.000€ lahko dobi hišo v katero se lahko vseliš in par let bivaš brez hujših vlaganj (je ni potrebno takoj "olupit" do cegla....) z nekaj funkcionalnega zemljišča okoli... novogradnje, z nadstandardno opremo ter zlatimi palcami v spoalnici naloženimi pa pač ne boš dobil. boš moral stegnit kak € več. ampak ti kot obični trol tega nočeš razumet. a veš nekaj je OGLAŠEVANO nekaj pa potem DEJANSKO PRODANO... sej RENAULT ima tudi oglaševane cene vozil krepko višje kot so potem dejansko prodajne...

Matej

Fizikalc
24. jul 2007
1.992
2
38
Sej jih res nimam. Bom pa uzel kredit. Ti delas kot posrednik in pripravljen sem ti dat tako provizijo kot omenjas. Ce ne zelis tukaj limat povezave, mi daj pod privat.

Cist resno sem zainteresiran.

Iscem pa gorenjski konec. Skofja loka z okolico in kranj z okolico.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.735
6.737
113
pri taščici
Matej: na koliko ogledih si bil in koliko ponudb si pustil prodajalcem?
Pa da branim resolverja. Nekateri imajo poleg redne sluzbe se eno sluzbo (a je sedaj to uradno ali fus pustimo malenkosti, ker prvi nai vrze kamen tisti ki je brez greha) . Drugim ne uspe niti ene službe furat. Jim pa uspe furat kino, pa runde za sankom, avto s 300 konji, dopuste na eksoticnih lokacijah.... Na forumu pa jambrat da se ne da nasparat za nepremicnino.(jim je pa uspelo zagoniti vikend ki so ga dobili po starših in so ga prodali ker ga ne rabijo)

Resolver

Fizikalc
18. jun 2008
1.836
0
36
Citat:
Uporabnik Matej pravi:
Sej jih res nimam. Bom pa uzel kredit. Ti delas kot posrednik in pripravljen sem ti dat tako provizijo kot omenjas. Ce ne zelis tukaj limat povezave, mi daj pod privat.

Cist resno sem zainteresiran.

Iscem pa gorenjski konec. Skofja loka z okolico in kranj z okolico.

Si se pozanimal, ti bodo dali dovolj kredita?

Jordan

Fizikalc
5. jun 2009
2.839
-9
38
Ljubljana
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
izvoli par hišk:
http://www.nepremicnine.net/nepremicnine.html?id=5913513

http://www.nepremicnine.net/nepremicnine.html?id=5775919

http://www.nepremicnine.net/nepremicnine.html?id=5915286

zadnjo je treba malo obnovit... pa to so oglaševane cene. dejanske prodajne so pa malo drugačne.

kot ti je napisal apolo, za 165 se je prodajala in prodala za 120.000

To kar nekaj vi, podajate linke totalno posutih bajt potrebne totalne obnove ali pa neke dvojčke
bonk.gif

Drugače kaj potem jamrate, če vam nekateri hočejo "vbiti" v glavo, da so hiše po 100k€, stanovanja pa še ceneje...
bonk.gif