Garmin Training Readiness - Not Accurate - Here's Why
the information above gives you an idea of why your Garmin readiness reading might be incorrect and/or confusing.
the5krunner.com
Lahko povzetek?Garmin Training Readiness - Not Accurate - Here's Why
the information above gives you an idea of why your Garmin readiness reading might be incorrect and/or confusing.the5krunner.com
Za 100 so pobožne želje. utrip in GPS je skor vsaka ura, ki to ima. Tlak pa namenska naprava.Rabil bi eno uro/zapestnico, ki mi prvenstveno meri utrip in tlak,
druge stvari mi niso pomembne, sploh pa ne rabim kakšnega sms obveščanja, slikanja, no mogoče bi bil dobrodošel edino gps..... in drugih neumnosti.
Cena pa tam do max 100 eur, je sploh to izvedljivo al so le pobožne želje?
hvala, lp
Rabil bi eno uro/zapestnico, ki mi prvenstveno meri utrip in tlak,
druge stvari mi niso pomembne, sploh pa ne rabim kakšnega sms obveščanja, slikanja, no mogoče bi bil dobrodošel edino gps..... in drugih neumnosti.
Cena pa tam do max 100 eur, je sploh to izvedljivo al so le pobožne želje?
hvala, lp
Glede tlaka.....približno vem kako se tlak meri. a so sploh verdodostojne te meritve na teh zapestnicah?Za 100 so pobožne želje. utrip in GPS je skor vsaka ura, ki to ima. Tlak pa namenska naprava.
Glede tlaka.....približno vem kako se tlak meri. a so sploh verdodostojne te meritve na teh zapestnicah?
Podpisem!!!!Ko kupujete Garmin zadevščine, morate najprej imeti razščiščene pojme, za kaj bo zadeva uporabljena. Če nekdo kupuje strikno zadevo za kolo, potem je treba gledati pod kolesarske izdelke....če se kupuje ročna naprava za neko namensko dejavnost, potem je treba gledati pod ročne naprave.....kdor rabi uro, bo gledal pod ure, itd, itd....Skupno vsem tem zadevam je, da vsi podpirajo osnovo za vse ostalo, ampak vseeno "premalo" za tisto, kar bi lahko imel še več, če kupiš namensko napravo.. To se pokaže že takrat, ko zadevo spariš z GarminConnect. Ali z aplikacijo ali na PC. Ni isto. Ne prikaže ti istih možnosti. Imam Fenix 3, s katerim pridobim vse potrebne podatke med kolesarjenjem. Ampak ne morem nalagat drugih poti, treningov, zemljevidov, itd, itd...Kar omogoča Edge, recimo.
In tako je tudi pri vseh ostalih Garmin napravah.
Ko kupujete Garmin zadevščine, morate najprej imeti razščiščene pojme, za kaj bo zadeva uporabljena. Če nekdo kupuje strikno zadevo za kolo, potem je treba gledati pod kolesarske izdelke....če se kupuje ročna naprava za neko namensko dejavnost, potem je treba gledati pod ročne naprave.....kdor rabi uro, bo gledal pod ure, itd, itd....Skupno vsem tem zadevam je, da vsi podpirajo osnovo za vse ostalo, ampak vseeno "premalo" za tisto, kar bi lahko imel še več, če kupiš namensko napravo.. To se pokaže že takrat, ko zadevo spariš z GarminConnect. Ali z aplikacijo ali na PC. Ni isto. Ne prikaže ti istih možnosti. Imam Fenix 3, s katerim pridobim vse potrebne podatke med kolesarjenjem. Ampak ne morem nalagat drugih poti, treningov, zemljevidov, itd, itd...Kar omogoča Edge, recimo.
In tako je tudi pri vseh ostalih Garmin napravah.