Pojavil se mi je zanimiv problem in sem mislil, da je meni kaj crknilo, dokler me ni kontaktiral še en uporabnik, ki je imel isti problem. Mogoče je to rešitev tudi za tiste, ki ste mislili, da vam je priključek na napravi mrknil.
Torej, če priključite GPS na PC in vam ga normalno polni, podatkov pa ne morete prenašati, je rešitev v tem, da morate odstraniti gonilnik v device managerju. Ko napravo naslednjič priključite, se novi gonilniki samodejno namestijo.
- priključi GPS na PC
- pojdi na device manager in poišči to napravo, ponavadi je pod port
- klikni desni miškin gumb in odstrani gonilnik.
- odklopi napravo iz PCja in jo resetiraj na tovarniške nastavitve
- ko se naprava ponovno zažene, jo priključi na PC in pusti, da najde nove gonilnike
To je to, sedaj dela vse, tudi prenos podatkov. Izgleda, da je to ena hiba pri win 7, ker je tudi drugi uporabnik imel isti OS.
Torej, če priključite GPS na PC in vam ga normalno polni, podatkov pa ne morete prenašati, je rešitev v tem, da morate odstraniti gonilnik v device managerju. Ko napravo naslednjič priključite, se novi gonilniki samodejno namestijo.
- priključi GPS na PC
- pojdi na device manager in poišči to napravo, ponavadi je pod port
- klikni desni miškin gumb in odstrani gonilnik.
- odklopi napravo iz PCja in jo resetiraj na tovarniške nastavitve
- ko se naprava ponovno zažene, jo priključi na PC in pusti, da najde nove gonilnike
To je to, sedaj dela vse, tudi prenos podatkov. Izgleda, da je to ena hiba pri win 7, ker je tudi drugi uporabnik imel isti OS.