Citat:
Uporabnik Madafaka pravi:
Sam ti si pa resnično bolnikCitat:
Uporabnik coolpower pravi:
Lepo bi bilo, če bi se nekdo žrtvoval, kupil prepaid kartico in se z njo povezal na internet, ustvaril account na alter.si, objavil osebne podatke, takoj za tem pa trajno zavrgel tisto SIM kartico. Pa fajn je, da SIM kartico vtakne v mobilnik, ki ga je kupil v predplačniškem paketu, z gotovino. Seveda tega mobilnika ne sme več uporabljati z drugo SIM kartico.... Ehh, ne bom delil zastonj nasvetov vsem, ki bi se želeli neizsledljivo ukvarjati s kriminalom.
Po eni strani zagovarjaš Šrota in Bavčarja, da sta nedolžna, dokler ju sodišče ne obsodi, po drugi strani pa talaš nasvete, kako neizsledljivo spraviti identiteto pravno še vedno nedolžnega povzročitelja nesreče v javnost, z namenom linčanja.
Da ne govorimo o tvojih metodah prevzgoje na eni in zagovarjanjem vseh možnih pravic na drugi strani.... takile ste najbolj nevarni za družbo, ker ste (kao) pametni in glasni provokatorji in zagovorniki državnega nasilja povzročili že vse gorje zgodovine človeške rase.
Koncept ima majhno pomankljivost, zaradi katere tile trije vseeno ne bi bili med živimi. Deluje samo na izvozu z avtoceste v kontra smeri. Če kdo obrne kje drugje, nima nobenega pomena. In kolikor sem gledal Darsove posnetke, jih veliko obrača kar sredi avtoceste ali pa celo pravilno pridejo na avtocesto in nato obrnejo v kontra smer takoj za uvozom. Tukaj špice nimajo kaj pomagati.Citat:
Uporabnik Simon_Vi pravi:
A sem kdaj trdil, da sem kaj novega pogruntal? Nikoli, sam koncept se mi zdi odličen in tudi izvedljiv.
Po mojem mnenju s tem sistemom ne bi rešili prav veliko. Včerajšnji pijanček je po nasprotni strani avtoceste prevozil 1,5 kilometra. Recimo, da je za to porabil dobro minuto (verjetno precej manj), upoštevati moramo da ob petih zjutraj na avtocesti še ni prav gostega prometa, torej bi takšni pacienti trčili v pravilno vozeče prej kot v eni minuti. V tem času ne morejo ukrepati ne DARS ne policija ne kdorkoli drug. Žal.Citat:
Uporabnik coolpower pravi:
Lepo postavit kamere na vsak izvoz z avtoceste. Snemajo naj v smeri iz katere lahko pripelje narobe vozeč voznik. Predvidevam, da je super duper elektronika zmožna zaznati napačno smer gibanja vozila. V tem primeru bi se lahko sprožili zvočno-svetlobni alarmi na uvozu, hkrati bi se obvestil nadzorni center DARS, Policija, na info tablah pa bi se takoj pojavilo obvestilo. Od tu dalje bi pacienta spremljal DARS preko svojih tisoč kamer na avtcestah.
Citat:
Uporabnik franci pravi:
No, sem se ravnokar dostavil iz firme domov. En dec z Audijem ima resne težave z vožnjo po mestu. Namreč, peljem po Zaloški in pridem do semaforja na križišču z Kajuhovo. Že v ogledalu sem videl, da je model prehiter. Mislite, da je model pred križiščem ustavil? Napaka. Poln šus skozi križišče. Audi A6, kej več pa nisem videl. Je bil pa nek zemo, vsaj glede na 'tuc,tuc'.
Kdo bo pa tem 'špičake' postavil?
Osebo se pridrži, če obstaja sum, da bo dejanje ponovil. Najbrž tega ne bo ponavljal, ali?Citat:
Uporabnik Jado pravi:
Povzročitelja so celjski policisti odpeljali na zaslišanja in ga tudi že izpustili. Za pridržanje namreč ni bilo razlogov.
LOL?
Citat:
Uporabnik zajbel pravi:
Podobne resne težave ima tudi gospod avtoprevoznik Srečko Cvetkov s.p.:
Delo na cesti in na semaforju rdeča luč. Običajni ljudje lepo čakamo. Pa se pripelje mimo omenjen gospod s tovornjakom, ki pa je očitno nekaj več in mu ni potrebno upoštevat semaforjev. In se je zapljel mimo kolone in šel čez rdeču luč, ko da ni nič.
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
Sej pravim, uvest čim več kamer, pa naj se na podlagi tega kaznuje, ni možnost pritožbe itd.
Ukniti možnost plačila polovičke v 8 dneh, kazen takoj ali lepo v čuzico in bankomat dvignit keš, kakor imajo v ZDA.
Plačilo varščine, sodnik za prekrške takoj naslednji dan. REPRESIVNO NA HARD.