Tekme proti Avstraliji, Mehiki, J. Koreji, Angoli, Dom. republiki niso bile "must"?Citat:
Uporabnik Rambo013 pravi:
KSZ
A smo sploh dobili kakšno tekmo katera je bila "must", neglede na trenerja. Je pa meni Zdovc bistveno boljši kot Maljkoviæ, vsaj nič nisem zasledil od "soseda" to prvenstvo...
Citat:
Uporabnik shift pravi:
pokaži narod ki ima 2mio prebivalcev pa da igra tako košarko,konec koncev nas je toliko kot minhen z okolico,
opažam pa da je tu na alterju precej potencialnih selektorjev in bivših vrhunskih športnikov
Citat:
Uporabnik guardy pravi:
Citat:
Uporabnik shift pravi:
pokaži narod ki ima 2mio prebivalcev pa da igra tako košarko,konec koncev nas je toliko kot minhen z okolico,
opažam pa da je tu na alterju precej potencialnih selektorjev in bivših vrhunskih športnikov
Litva?
Citat:
Uporabnik gr69 pravi:
Litva ma ca. 3,2 mio prebivalcev - kar je 60% več od nas - ergo: ima 60% boljšo ekipo - kar se bo videlo tudi po rezultatu (naši med osem - oni med 4 ali več).
Če tako gledaš so itak vse tekme. Mislil sem na tekme ko moraš zmagat, drugače greš domov. Ko si v igri za (denimo) četrtfinale, polfinale, bron. Včasih smo bili predvsem v igri za med najboljših 8 in tam se je ponavadi zalomilo. Pa smo imeli igralce da bi si lahko prste obliznili, ampak vedno je na tisti zadnji stopnički zmanjkalo.Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Tekme proti Avstraliji, Mehiki, J. Koreji, Angoli, Dom. republiki niso bile "must"?Citat:
Uporabnik Rambo013 pravi:
KSZ
A smo sploh dobili kakšno tekmo katera je bila "must", neglede na trenerja. Je pa meni Zdovc bistveno boljši kot Maljkoviæ, vsaj nič nisem zasledil od "soseda" to prvenstvo...
Citat:
Uporabnik gr69 pravi:
Citat:
Uporabnik guardy pravi:
Citat:
Uporabnik shift pravi:
Litva?
Litva ma ca. 3,2 mio prebivalcev - kar je 60% več od nas - ergo: ima 60% boljšo ekipo - kar se bo videlo tudi po rezultatu (naši med osem - oni med 4 ali več).
Citat:
Uporabnik pleXwriter pravi:
Kar se tiče pa taktiziranja, lah pa sam rečem, da je zdovc pravi športnik in se vidi, da je to tudi bil, pravi športnik je profesionalen in to ne igra vloge in se ne ozira na to, je profesionalen do konca in vsi kvazi športniki, bi se lahko zgledovali po njem, tako tudi mladi, Je lahko vzor vsakemu športniku. In vi pričakujete prirejanje tekem aka goljufanje, da zgubimo in ne vem kaj, če je kaj takega v politiki, pa vsi v luft. Bravo!
Ne rečem, da bi lahko ''zgubili'' kako tekmo, ampak do tu sežemo, več ne gre, tudi proti turčiji, če bi igrali v nadaljevanju dvomom, da bi posekali, več možnosti in bolj zanimivo bi bilo, vsekakor, ampak, čemu metanje peska v oči, do tu seže naša trenutna moč in nič več, vse je bilo videno na igrišču!
Citat:
Uporabnik guardy pravi:
Citat:
Uporabnik pleXwriter pravi:
Ti pa Zdovc ane, si pametn iz zofe, prokleta lenoba zavaljena!!! Pokaž ti kaj si dosegel v življenju, pa da vidmo, če si mu do gležnjev. Upaš? Najprej pred svojim pragom, velja?
Če se ne znaš normalno pogovarjat potem bolje, da sploh ne odpiraš ust. Vsak ima svoje mnenje, moje mnenje so potrdile vse izgubljene najpomembnejše tekme odkar je on trener.
In kaj naj bi jaz tebi dokazoval? Kdo pa si ti men...
Citat:
Uporabnik KKK pravi:
Citat:
Uporabnik gr69 pravi:
Citat:
Uporabnik guardy pravi:
Citat:
Uporabnik shift pravi:
Litva?
no, še malo boljšo ekipo imajo kot pa samo 60%+, po dosedanjih rezultatih
http://en.wikipedia.org/wiki/Lithuania_national_basketball_team
Citat:
Uporabnik rocky9 pravi:
Zdovc je dosegel več kot vsi skupaj z reprezentanco!!! 2009 bi morali imeti medaljo, če bi bili sodniki vsaj malo na nivoju!
Kaj so pa dosegli vsi ostali trenerji?? Pa Zdovc je še relativno mlad trener, če se ga primerja z vsemi drugimi, ki so do sedaj vodili našo reprezentanco, križa se pa ga kot da je že celo večnost trener.
In Zdovc tudi prenese odgovornost nase (Poljska 2009), jo je kdaj še kak trener naše reprezentance??
Citat:
Uporabnik guardy pravi:
Citat:
Uporabnik rocky9 pravi:
Zdovc je dosegel več kot vsi skupaj z reprezentanco!!! 2009 bi morali imeti medaljo, če bi bili sodniki vsaj malo na nivoju!
Kaj so pa dosegli vsi ostali trenerji?? Pa Zdovc je še relativno mlad trener, če se ga primerja z vsemi drugimi, ki so do sedaj vodili našo reprezentanco, križa se pa ga kot da je že celo večnost trener.
In Zdovc tudi prenese odgovornost nase (Poljska 2009), jo je kdaj še kak trener naše reprezentance??
Če me bo v prihodnje demantiral bom priznal in mu čestital za vse uspehe. Žal pa me do sedaj ni prepričal...
Pač to je moje mnenje, vsak ima lahko svojega...