SP v košarki 2014

• Ustvarjalec teme Izbrisan uporabnik #488
  • Začetni datum
I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Zakaj bi jaz tebi odgovarjsl, če ti meni ne odgovarjaš, ko lepo vorašam.

Potrudi se in sam najdi
Ja, saj vem. Nimaš pojma in nabijaš na pamet.

Makedoncev se še spominjaš?

Ah kaj bom s tabo starim dedom debatiral

pleXwriter

Majstr
3. avg 2009
3.376
303
83
Citat:
Uporabnik guardy pravi:
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
talent je 1% pravijo

možno da je res, dokaz je pa Zdovc, tako kot igralec kot kot trener...

Ti pa Zdovc ane, si pametn iz zofe, prokleta lenoba zavaljena!!! Pokaž ti kaj si dosegel v življenju, pa da vidmo, če si mu do gležnjev. Upaš? Najprej pred svojim pragom, velja?

pleXwriter

Majstr
3. avg 2009
3.376
303
83
Kar se tiče pa taktiziranja, lah pa sam rečem, da je zdovc pravi športnik in se vidi, da je to tudi bil, pravi športnik je profesionalen in to ne igra vloge in se ne ozira na to, je profesionalen do konca in vsi kvazi športniki, bi se lahko zgledovali po njem, tako tudi mladi, Je lahko vzor vsakemu športniku. In vi pričakujete prirejanje tekem aka goljufanje, da zgubimo in ne vem kaj, če je kaj takega v politiki, pa vsi v luft. Bravo!
Ne rečem, da bi lahko ''zgubili'' kako tekmo, ampak do tu sežemo, več ne gre, tudi proti turčiji, če bi igrali v nadaljevanju dvomom, da bi posekali, več možnosti in bolj zanimivo bi bilo, vsekakor, ampak, čemu metanje peska v oči, do tu seže naša trenutna moč in nič več, vse je bilo videno na igrišču!

Nazadnje urejeno:

Fonzl

Guru
5. sep 2007
6.762
4.912
113
jp, vse je na svojem mestu... no skoraj
uf-1.gif

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Samo glede na to, kako so si španci delegirali žreb, so si v četrtfinalu še vseeno kar težkega nasprotnika priigrali.

guardy

Guru
3. avg 2007
8.486
1.051
113
Obišči stran
Citat:
Uporabnik pleXwriter pravi:

Ti pa Zdovc ane, si pametn iz zofe, prokleta lenoba zavaljena!!! Pokaž ti kaj si dosegel v življenju, pa da vidmo, če si mu do gležnjev. Upaš? Najprej pred svojim pragom, velja?

Če se ne znaš normalno pogovarjat potem bolje, da sploh ne odpiraš ust. Vsak ima svoje mnenje, moje mnenje so potrdile vse izgubljene najpomembnejše tekme odkar je on trener.

In kaj naj bi jaz tebi dokazoval? Kdo pa si ti men...

I

Izbrisan uporabnik #488

Saj našim niti ne moremo čestitat za današnji "poraz", ker smo v pričakovanju ZDA.

Pirova zmaga, ko veš kaj te čaka.

guardy

Guru
3. avg 2007
8.486
1.051
113
Obišči stran
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Saj našim niti ne moremo čestitat za današnji "poraz", ker smo v pričakovanju ZDA.

Pirova zmaga, ko veš kaj te čaka.

Ma nima to veze, fantje so se boril, tle nimaš kej, se je videlo da želja je... Vse ostalo pa očitno ne sem komentirat
wink-1.gif

Rambo013

Majstr
30. jan 2010
1.807
388
83
Vipavska dolina
KSZ
A smo sploh dobili kakšno tekmo katera je bila "must", neglede na trenerja. Je pa meni Zdovc bistveno boljši kot Maljkoviæ, vsaj nič nisem zasledil od "soseda" to prvenstvo...
smile-1.gif

shift

Guru
20. jul 2007
9.895
2.281
113
za šankom
ksz...

2mio nas je pa vsi pričakujete medaljo,sem že na začetku omenil da brez dobrega centra danes ne gre,ekipa je solidna zelo,tudi dovolj mlada,Zdovc je pa profesor za Maljkoviæa,
edini ki lahko kolikor toliko ogrozijo ali pa rajši rečem se enakovredno kosajo z američani so španci

s22b

Fizikalc
1. sep 2007
3.199
1
36
40
Pustimo centra pri miru, ker ga žal nimamo oz. dobrega. Mene bolj moti to, da jim na določene trenutke pade samozavest, kot da ne zaupaju sami sebi in pa da so povrhu še slepi, če ti uspeva s prodori, potem šopaj prodore in seveda ob temu se ne zapostavlja met iz razdalje, ki ga recimo izvedeš za vsaj tremi uspešnemi tremi koši.