SP v košarki 2014

• Ustvarjalec teme Izbrisan uporabnik #488
  • Začetni datum

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
...
In "mi" ga nočemo, tudi v nba si ga podajajo.

Ampak ded lepo služi in bo spočit prišel v slo uživat
Beno Udrih je (bil) nesporen košarkaški talent, boljši od Parkerja, če veš o kom govorim.
Ded ima očitno odličen marketing, da se vedno znova dobro proda in vedno znova ga zaradi neprofesionalnega odnosa odpustijo - še iz vsakega moštva v NBA so ga.

ThaShizznitt

Fizikalc
13. jan 2008
4.781
4
38
Klobucar je totalno bedn, ce tega ne vidis....Udrih je edina druga opcija, ki je niso izkoristil, zato ga omenjam. Pa izkusenj ma se pa jos....zato. ce gre pa teb na kurec, ker ni hotel igrat, je pa tvoj problem. Pa isci tezave v KZSju, ne pa v njem.

Drgac pa USA cist na izi igrajo, pa je +15...loh bi mau atrakcije pokazal v drugem polcasu.
cheer.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Samo kje si ti bednika Udriha našel pa res ne vem...

Abeta

Fizikalc
13. avg 2007
1.861
3
38
tile američani so vsekakor premagljivi......... samo ne vem, če imajo naši dovolj jajc za kaj takega.....

ThaShizznitt

Fizikalc
13. jan 2008
4.781
4
38
Americani sploh na polno ne igrajo....to sam zgleda, da so premagljivi. Hrvati so pa lepo pustil Francozom sam 7 pik v 1 cetrtini....tko se dela!

I

Izbrisan uporabnik #488

Zakaj bi jaz tebi odgovarjsl, če ti meni ne odgovarjaš, ko lepo vorašam.

Potrudi se in sam najdi

Runo

Guru
11. avg 2013
2.031
704
113
Ampak tile na trgu so že "kontaminirani" in bi znali izsiljevati s kakimi velikimi cenami.

Mogoče bi bilo bolje narediti kot pri fuzbalu - potegneš iz afriške stepe nekaj črnčkov in jih z njihovimi družinami uvoziš k nam. Spitaš, naučiš basketa in z njimi sestaviš reprezentanco.

ThaShizznitt

Fizikalc
13. jan 2008
4.781
4
38
Kva to sodjo? Model koraka k taglavn, pa favl Hrvatom...sramota. Drgac bi pa mogl na Tomica igrat, na izenacenje....