SP v košarki 2014

• Ustvarjalec teme Izbrisan uporabnik #488
  • Začetni datum

tony

Guru
23. jul 2007
9.676
1.487
113
Citat:
Uporabnik CupraR pravi:
Blo kar je blo, žal pričakovano.

Goggy je car sam mi pa f. 2 stvari nista jasne: p. da model ne zna moči razporediti za celo tekmo, Po 3/4 je bil že čist vijolčen, na polno je pregorel. J. te NBA (pa še to predstave v brezveznem rednem delu) če ni čisto nič v glavi.

Moj vtis včeraj je bil, da je Gogi ratal vijoličen v glavo po tistem, ko je dobil v glavo Litovski komolec. Pravzaprav od takrat ni bil več pravi.

Je bila res nerealna strategija, da bi po treh minutah zadnje četrtine (po petih minutah od zadnje naše točke) ven potegnil celo prvo peterko in šel igrat z drugo? Ni, in bi potem samo za več izgubili?
tongue-1.gif

mistique

Guru
16. jun 2009
13.778
1.595
113
Emona / Carnium
Naši centri so premalo agresivni v napadu. Poleg tega pa smo na včerajšnji tekmi zgrešili nekaj ključnih metov (celo zicerjev). Tudi nekoliko slabše izvajanje prostih metov ni koristilo.
Ker pa je Litva v zadnji četrtini igrala zelo agresivno obrambo (trener je bolje rotiral igralce in so bili precej bolj spočiti za kaj takega), ki je naše "sezula", je rezultat takšen kot je.

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Citat:
Uporabnik ThaShizznitt pravi:
Erazm pa vidmar pa udrih,pa bi solal do medalje....tko pa [cenzura] ga.

Bi ja.

Smo že imeli zelo močne zasedbe, pa ni bilo niti blizu medalje.

Še najbližje medalji smo bili na EP 2009, ko smo imeli pravo bolnico na klopi.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.958
6.987
113
Tudi s to ekipo bi lahko za medaljo igrali, če bi imeli malo sreče s turčijo potem v 1/4.

Zadnja četrtina proti litvi je bil klasični meltdown in ne ne-znanje. Tudi če bi imeli 5 jordanov, bi popušli, ker enostavno ni mentalitete.

Kot sem že rekel, hlapčevska vzgoja.

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Erazm pa vidmar pa udrih,pa bi solal do medalje....tko pa [cenzura] ga.

Erazem je isti kaliber, Udrih takisto, Vidmar sicer gre na obroč, a je premajhen.

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Erazm pa Udrih mata izkusnje in kvaliteto, Vidmar je pa mocn in gre na obroc.

Saj je Omiæ v prvih 4 tekmah tudi šel. Včeraj pa podlegel kolektivnemu duhu.

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Mah mi bomo s tako ekipo, kot jo imamo, mogoče med 8 na svetu. To je ful uspeh.

Se bojim, da že drugo leto na EP sploh ne bomo več konkurenčni. Drugo leto bodo na EP ful močne ekipe, ker se bodo delile karte za olimpijado.

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Pa če se ne motim, gre polje ekip iz 24 spet nazaj na 16, kar pomeni, da bo vsaka tekma na nož. Ker že na svetovnem vidiš, da je 24 ekip pač preveč, pridejo zraven čisti outsiderji.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.053
1.269
113
42
Dejte no. Omič pr svojih letih pa pričakujete da bo jebeni Shaq pod košem al kaj? Se zgodi. Sej še ni konec prvenstva.

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Citat:
Udrih bi tko razbremenil gogija,da bi blo kr smesn.
A ti še kar drkaš na Udriha?

Kaj ti ni jasno? Udrih je len in nezainteresiran za igranje v repki. Če bi že igral, bi treniral po posebnem programu, začenjal tekme in imel zagotovljeno minutažo. K sreči tej leni riti noben selektor ni ustregel, zato se je še na vsakih pripravah "poškodoval"; kasneje pa s takimi in drugačnimi izgovori zavrnil povabilo (enkrat poroka, drugič ločitev, tretjič zlomljen noht...)

Pozabi Udriha: on noče, selektor ga noče, igralci nočejo primadone...

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Citat:
Udrih bi tko razbremenil gogija,da bi blo kr smesn.
A ti še kar drkaš na Udriha?

Kaj ti ni jasno? Udrih je len in nezainteresiran za igranje v repki. Če bi že igral, bi treniral po posebnem programu, začenjal tekme in imel zagotovljeno minutažo. K sreči tej leni riti noben selektor ni ustregel, zato se je še na vsakih pripravah "poškodoval"; kasneje pa s takimi in drugačnimi izgovori zavrnil povabilo (enkrat poroka, drugič ločitev, tretjič zlomljen noht...)

Pozabi Udriha: on noče, selektor ga noče, igralci nočejo primadone...

In "mi" ga nočemo, tudi v nba si ga podajajo.

Ampak ded lepo služi in bo spočit prišel v slo uživat

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Ti stalno neupravičeno pljuvaš po Klobučarju in naprej tiščiš igralca, ki za reprezentanco sploh noče igrat.
Če te parafraziram: če tebi stopi na Udriha, ne treba vsem drugim "usiljevat" tega.

In Udriha vsem drugim vsiljuješ ti, moje pisanje je samo reakcija na tvoje...