Ja, res nepregledno in je folk butast in doplačuje 500 EUR za to nepregledno sranje
.
V Range Roverju mislim, da so serijsko. Je pa prilagodljivost skoraj ničelna. V Golfu pa - vozil sem ga 14 dni (rent -a car v Nemčiji) in sem imel vedno samo en pogled in sicer "klasični" na eni strani obratomer, na drugi števec hitrosti. Vsi ostali so sicer lepi, ampak meni nepregledni. Pri klasičnih me pa moti to, da sem navajen in Ranga gledati digitalno številko, kako hitro se peljem in ne števca. Pri Golfu mi je bila ta številka premajhna, sam števec na nepregleden.
Čisto verjamem, da to ljudje kupujejo, ker zgleda lepo. Kar pa še ne pomeni, da je uporabno. Imamo v firmi nove Focuse, ki nimajo digitalnih števcev in dva Audija, ji jih tudi nimata. Pa imajo vsi na sredini nastavljen digitalni prikaz km/h, kar je po mnenju vsaj naših v firmi najbolj pregledno.
Kot pa je že
luka51 napisa, spreminjati itak ne moreš kaj dosti. Zgleda lepo, ampak vsak meni je bilo neuporabno. Mi je pa všeč (po slikah, nisem še videl v živo) Mercedesev digitalni števec - wide command če se prav spomnim, tukaj pa dopuščam možnost, da je konfuguracija bolj prilagodljiva, kot pri VW.