Pozdravljeni
Pišem vam da vas povprašam o določenih zadevah za moj avto
Golf 6 2010
1.4 TSI
Predzadnji servis sem imel pri pooblaščenem serviserju zaradi garancije. In naj povem nisem nič zadovoljen. Plus to da sem doma natočil pol vitrex preden sem peljal a pol na računu piše doli anje vitrexa 1.5 litra. Kr neki vglavnem a kreganje ni pomagalo sem rekel da sem zadnjič pri njih.
Tako sem zadnji servis imel pri drugem serciserju. Kjer je bilo enako delo za 50 evrov cenejse.
To je bilo 9.3.2015 pri prevoženih 59000km
Menjano je bilo: protiprašni filter,vložek zračnega filtra,uporabljeno motorno olje longlife.
Sedaj imam prevoženih 72250km in pri 73000km je spet servis.
Sedaj pišem vam da mi svetujete. Da bom jaz sam kupil potrebne zadeve.
Tu bom napisal kaj imam v mislih pofem pa prosim vas da mi še kaj svetujete oz popravite
-filter olja 10.50€
-filter zraka 16.90€
-filter kabine (brez oglja) 8.50€
-filter kabine ( z ogljem) 12.50€
-filter goriva 21.90€
Tu zraven še pride olje. Ampak nevem katero je najboljše. Tam filter z ogljem ali brez pa se ne razumem kateri je bolši
Prav tako bom menjo vse 4 zavorne ploščice.
Je potrebno za moj servis pri teh kilometrih še kaj menjat da vem kaj vse kupit.
Lp
Pišem vam da vas povprašam o določenih zadevah za moj avto
Golf 6 2010
1.4 TSI
Predzadnji servis sem imel pri pooblaščenem serviserju zaradi garancije. In naj povem nisem nič zadovoljen. Plus to da sem doma natočil pol vitrex preden sem peljal a pol na računu piše doli anje vitrexa 1.5 litra. Kr neki vglavnem a kreganje ni pomagalo sem rekel da sem zadnjič pri njih.
Tako sem zadnji servis imel pri drugem serciserju. Kjer je bilo enako delo za 50 evrov cenejse.
To je bilo 9.3.2015 pri prevoženih 59000km
Menjano je bilo: protiprašni filter,vložek zračnega filtra,uporabljeno motorno olje longlife.
Sedaj imam prevoženih 72250km in pri 73000km je spet servis.
Sedaj pišem vam da mi svetujete. Da bom jaz sam kupil potrebne zadeve.
Tu bom napisal kaj imam v mislih pofem pa prosim vas da mi še kaj svetujete oz popravite
-filter olja 10.50€
-filter zraka 16.90€
-filter kabine (brez oglja) 8.50€
-filter kabine ( z ogljem) 12.50€
-filter goriva 21.90€
Tu zraven še pride olje. Ampak nevem katero je najboljše. Tam filter z ogljem ali brez pa se ne razumem kateri je bolši
Prav tako bom menjo vse 4 zavorne ploščice.
Je potrebno za moj servis pri teh kilometrih še kaj menjat da vem kaj vse kupit.
Lp