Jest sem se na srečo tudi spametoval, ker sem letos že hotel naredit veliki servis za cca. 500€.Citat:
Uporabnik hermann pravi:
ne resno, kaj mam jaz od tega, če za drugega delam velik servis, razen par 100€ zgube?
Ampak sem potem razmišljal, da jermen bo še zdržal vsaj ene 2 leti (avto je 8/2005 pri 88k km), za drugega lastnika pa ne vem zakaj bi dajal težko prigaran denar. Itak se pri nas 80% avtov prodaja takih, da moraš v kratkem roku naredit veliki servis, ali pa ti dajo zraven listek od enega levega s.p.-ja, kot so meni pri prejšnjem Puntu, pač za tiste najbolj naivne. Se pravi bi ga moral v roku dveh let delat 2x.
Pa tudi, če vlagaš v trenutni avto razen res najnujnejših stvari kot je olje in bencin, težko sploh varčuješ za drugega.
Nujne stvari sem uredil, se pravi olje, oljni filter ter termostat. Pa tudi bolj zame, ker se bom pač še vsaj eno leto vozil z njim.
Z najcenejšimi deli pa sam nikoli nebi delal servisa. To lahko naredim še večji problem naslednjemu lastniku, kot pa če lepo povem, da bo treba čimprej naredit veliki servis. Potem se bo pa že sam odločil kakšno kvaliteto bo kupil.
Nazadnje urejeno: