Citat:
Uporabnik koliko pravi:
Citat:
Uporabnik yamahafazer pravi:
Citat:
Uporabnik retro pravi:
Akcija REnault menjava veliki servis je bila lani sam sem na Laguni l--99 l )) naredil za 400 eur, bla je akcija iz 600 na 400 eur, vse kompletno, in to na pooblaščenem servisu renault.se mi je splačalo ker so deli original reno z enoletno garancijo.Servis sem delal na 5 let v tem času prevoženih 60 tisoč km.
Vsak mehanik ti mora dat garancijo na vsak del, tudi neorginal, garancijo eno leto
Seveda sploh tak, ki ne izdaja računov in tisti popoldanci pod kozolcem. Ti so itak najboljši. Najprej delajo na servisu potem pa popoldne kradejo delo svoji lastni službi in nato še sebi, ker pač delajo skoraj zastonj. Upam, da jih država čimprej polovi in kaznuje s takimi kazni, da ne bodo nikoli več kradli.
Pa da ne bo kdo mislil, da dobri mehaniki, niso dobro in pošteno plačani. Ampak pohlep dela svoje tako kot povsod v tej zablujeni državi.
Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
Takega mehanika ki mi bo ob razdrtem motorju pametil da tole bo pa zdržalo še eno leto in bomo drugo leto spet podirali bom samo storniral. Veliki servis se ve kaj obsega, tudi stroškovno in dela se na x let. To vzamem v zakup (avto je strošek), vmes pa ma da dela in menjam samo tekočine in filtre.
Če avto vzdržuješ po načrtu res mogoče ni najbolj optimalno (beri, lahko bi privarčeval kakšen eurič) ma da dela.
To bi si moralo vzeti na znanje 99,9 lastnikov avtomobilov v Sloveniji. Z nakupom avtomobila se stroški šele začnejo in avto ni pametna investicija, ki bi prinašala denar. Denar večinoma odnaša in to v velikih količinah....... Pa še bolj varčuješ pri vzdrževanju večja je verjetnost, da te bo to stalo dodatnega denarja v prihodnosti. Slovenci smo ubogi v duši, ko gre za avtomobile.Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
Menjavo IMHO predpiše proizvajalec jermena. Sicer pa nima veze... limonca 10 let, opelice in das auto pa so imele na 60 oz. 90k km.
Še enkrat.... Avto je strošek in če si stroška ne moreš privoščiti prodaj avto.
zato pa je toliko klumpa ko so prevelike oči oz. malomaren odnos...