?Ne, on je en takšen ... Billy the pljuc, majhen vampast s kjurcem dol pod koleno in je pravkar pri Jagibabi na kofetu. Ali morda celo dveh ... če bo baba dobre volje (pri štajerkah nikol ne veš)
? a ti dogaja?
?Ne, on je en takšen ... Billy the pljuc, majhen vampast s kjurcem dol pod koleno in je pravkar pri Jagibabi na kofetu. Ali morda celo dveh ... če bo baba dobre volje (pri štajerkah nikol ne veš)
Drug mesec proti Rusiji. To se že ve.Bo Trump sedaj uvedel kakšne sankcije, ker je stradal ameriški državljan.
Pravilno, da so ga.
Ljudje naj bodo doma, tako kot sem jaz, ne pa da....
Kaj sem hotel povedat?
Če si radikalci tudi želite da bi črnci ubili Opeko ker pomaga vašim ljubim črncem kar je naloga misionarja z žegnom Vatikana.
Prej Protestant, tako da začni tolči čez njih, če že moraš! Sicer pa je po priimku sodeč Azijec.Gotovo-če je pa bil katoliški misionar, bodo pa pomrli, ker je bil poln sifilisa in aidsa.
Upam da imaš enako mnenje tudi za vse prišleke v Evropo.Pravilno, da so ga!
škoda da pri nas ni domorodcev, ki bi pokristjanjevalce pošolaliUpam da imaš enako mnenje tudi za vse prišleke v Evropo.
niso ga pojedli ker niso kanibali... tip je bil nek misijonar tak na pol nor... so pa ti domorodci precej hudi in precej na robu propada saj naj bi jih bilo manj kot sto rednost pa je tudi nizka ker jih je skoraj polovica sterilnih (zgleda preveč mešanja v družini)Kaj ima tu Bog zraven? Iz naslova objavljenega na alterju ne zveš nič. Moraš prebrati članek. Ameriškega turista so ubili domorodci. Ni šlo za misijonarja. Ali so ga pojedli ali ne, v članku ne piše. Ubili so ga praktično takoj, ko so ga odložili na otoku. Očitno tudi domorodci vedo, da jim prišleki prinesejo smrt v obliki mikroorganizmov. Območje je sicer s strani vlade, ki si ta otok "lasti", prepovedano za dostop, da ne ogrožamo male skupnosti domorodcev z našimi boleznimi.
opeka dela škodo, pokristjanjujeSi ti malce ubrisan? V bistvu zelo velikokrat deluješ tule tako.
To kar dela Opeka, ne smeš ti s svojim umazanim jezikom niti pogledati, kaj šele da bi komentiral !
abejžno.opeka dela škodo, pokristjanjuje
v zameno za verne ovčice jih hrani, izobražuje itd...abejžno.
Mimogrede pa nahrani nekaj lačnih, zgradi nekaj bolnic in šol, pa naselij in delavnic. Ampak ker revežem pomaga v imenu Boga, dela škodo. itaq.+
Dajte ne pljuvajte po nekom, če že pomagate ne.