Ali nimaš že dovolj težav v življenju? Se ti ne zdi, da bi jih imel manj, če bi šel nazaj k veri katero napadaš?
Ali nimaš že dovolj težav v življenju? Se ti ne zdi, da bi jih imel manj, če bi šel nazaj k veri katero napadaš?
Niso vse islamske države podobne Iranu.
O ti revše nerazgledano. In zakaj ga ne bi smelo brigat. Žalostno da tebe to ne zanima.In kaj to tebe briga? Ali nimaš že dovolj težav v življenju? Se ti ne zdi, da bi jih imel manj, če bi šel nazaj k veri katero napadaš?
Una kalbotova copata ne ve, da brez svetega krsta ne moremo priti v nebesa. Zakramente je postavil Jezus in sveti krst je prvi zakrament. In ker je Adamov greh škodoval vsem ljudem smo po njemu podedovali izvirni greh., Ki se izbriše s krstommene pa zanima, kakšen izvirni greh, o katerem govori kalbo , lahko ima dojenček, da ga je treba krstit?
Glede na to, da nismo vsi po defaultu kristjani, sem ti malo dopolnil post in je tako bolj realno spisan. Ni za kaj.Una kalbotova copata ne ve, da kristjani verjamemo da brez svetega krsta ne moremo priti v nebesa. Vera nam narekuje, da je zakramente postavil Jezus in sveti krst je prvi zakrament. In ker je po naukih krščanske vere Adamov greh škodoval vsem ljudem smo po njemu podedovali izvirni greh, ki se izbriše s krstom.
A se ti hecaš? Kaj pa ostale vere? In toleranca med vsemi, kar celo papež oznanja? A si totalni *****?Una kalbotova copata ne ve, da brez svetega krsta ne moremo priti v nebesa. Zakramente je postavil Jezus in sveti krst je prvi zakrament. In ker je Adamov greh škodoval vsem ljudem smo po njemu podedovali izvirni greh., Ki se izbriše s krstom
Prav nič iz tistega (nepopravljenega) posta ne daje vedeti da pišeš v svojem imenu, bere se povsem na splošno in zato sem tudi naredil smiselno dopolnilo.Jaz sem napisal v svojem imenu, tako da je popravek brez veze.
Revše, še brat ne znaš. Jaz vem, da v to verjamete, zato se je v času kuge zacelo nosit par dni staro dete v cerkev. Pred tem so krstili odrasle ljudi.Una kalbotova copata ne ve, da brez svetega krsta ne moremo priti v nebesa. Zakramente je postavil Jezus in sveti krst je prvi zakrament. In ker je Adamov greh škodoval vsem ljudem smo po njemu podedovali izvirni greh., Ki se izbriše s krstom
Adamov greh. Ti je vzorni kristjan povedal. Sam ta pozablja na marsikak nauk od Jezusa. Pomoje se Jezusu želodec obrača od takih kalibrov.mene pa zanima, kakšen izvirni greh, o katerem govori kalbo , lahko ima dojenček, da ga je treba krstit?
Ti to samo razlagaš ali misliš resno?Una kalbotova copata ne ve, da brez svetega krsta ne moremo priti v nebesa. Zakramente je postavil Jezus in sveti krst je prvi zakrament. In ker je Adamov greh škodoval vsem ljudem smo po njemu podedovali izvirni greh., Ki se izbriše s krstom
Samo v Iranu so verski voditelji vrhovna oblast.Lahko kašen primer islamske države kjer ne veljajo verski zakoni?
Jordanija:Lahko kašen primer islamske države kjer ne veljajo verski zakoni?
Citat iz tvojega linkaJordanija:
Freedom of religion in Jordan - Wikipedia
en.wikipedia.org