Se splača

tis

Fizikalc
25. jul 2007
5.423
0
36
Citat:
Uporabnik pikapoka pravi:
Po moje bi bla fajn ena anketka, da bo vse skupaj bolj jasno
grims-1.gif

Ja... žal žajfa spremlja le čvek.

dekca

alter gentleman
25. jul 2007
3.964
0
36
123
Citat:
Uporabnik DizzyReed pravi:
bonk.gif
bonk.gif

Torej je sploh še nisi vidu tm odspod, kaj šele kej druzga... in že spet nekaj sanjariš... in si spet v nedogled nekaj brezveze bluzil in čvekal po babje
stupid-1.gif

Taprave irke so vse oranžne odspod (zgor kemija naredi karkoli
grin1.gif
).

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
evo, it's clear... sem včeraj sms poslal, za drink, kino, skratka prijetno druženje v dvoje... ni bilo odgovora...

zgleda, da se je že sama odločila. hebat ga. let's move on...

bring d biæiz tu mi...
evil.gif

hysterical-1.gif

Naslednjič naredi prej kak moove, preden planiraš ohcet.
grin1.gif

Bitch_inside

PEPCA 2007
18. jul 2007
3.608
1
36
Ljubljana
Sam res
hysterical-1.gif

No, ma sej tipi si velikrat radi domišljajo, da so ženski všeč, medtem ko one na njih gledajo zgolj kot na prijetno družbo ali OK človeka. Pa sej so tud take babe v bistvu.
uf-1.gif

LP

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
ksz...
@all: dejansko sva se že pogovarjala o tem, a se plača ali ne, že takrat, ampak nisva ničesar dorekla, telefonski sva si izmenjala in rekla, da se slišiva.

na očitke, da je kakšen drug vmes - zakaj pa ne. saj to ne bi bilo nič čudnega, ker je pač čedna deklina... I wouldn't blame her...
smile-1.gif

mhmm

GIFtedALTER 08
22. jul 2007
2.370
0
36
Dizlovo razmišljanje o ženskah:

Pogledala me je. Všeč sem ji.
Pozdravla me je. Nora je na mene.
Pozdravla in nasmehnila se mi je. Ne more živet brez mene.
Pogovarja se z mano. Planiranje ohceti.
priden.gif

Nazadnje urejeno:

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
v glavnem zenska si zeli veze, samo ne z njim..

dizzi a se bos resil patetike pocas?
bonk.gif

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
a je to patetika, da spoznavam nove ženske? da hodim ven in podobno. zdej bom pa mižal, da mi ne bo nobena všeč pa ne vem kaj še vse.

če mi bo ena všeč, bom naredil korak proti njej - če sem tudi jaz njej - super, če ne - okej, lepo se imej, let's move on to the next one.

je to patetično? po moje ne.
wink-1.gif

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
patetika je to da si sploh šu odpirat to temo. še bl patetično je pa to, da se nekje obnašaš kot težk jebaæ, nekje si pa kao tak romantik da je tvoja slika v slovarju zravn beseda romantika
bonk.gif

get a life

dekca

alter gentleman
25. jul 2007
3.964
0
36
123
Citat:
a je to patetika, da spoznavam nove ženske? da hodim ven in podobno. zdej bom pa mižal, da mi ne bo nobena všeč pa ne vem kaj še vse.

če mi bo ena všeč, bom naredil korak proti njej - če sem tudi jaz njej - super, če ne - okej, lepo se imej, let's move on to the next one.

je to patetično? po moje ne.
wink-1.gif
Patetika je, da jih samo spoznavaš, namest, da bi jih še podiral. Smoki ti bo preč padu, če ga ne boš nč uporabljal...
grin1.gif

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
sej ga uporabljam...
grin1.gif

@Corl: težko dojet, da se lahko tudi z romantiko podre žensko, mar ne... niso vse samo mišice in ko je jaæi...
wink-1.gif

@Dekca edit: več ko jih spoznaš, več možnosti imaš... nisem bil dober v matematiki, ampak, to pa vem...
wink-1.gif

Nazadnje urejeno:

dekca

alter gentleman
25. jul 2007
3.964
0
36
123
Skenslaj romantiko, bo kuj bolje
zmaga.gif

Saj veš tisti vic: Dva sedita na travi, se objemata in zasanjano zijata v zvezde. Pravi tip: "Jel vidiš onu zvezdu tamo?". Ona odvrne: "Vidim...". On: "E, dosta romantike, skidaj gače!"
grin1.gif

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
Trije možakarji so se znašli pred nebeškimi vrati in Sveti Peter jih je vprašal, zakaj so potrebovali penis.
Jaz sem ga potreboval za lulanje, včasih pa sem ga pomočil tudi v žensko telo!" je rekel prvi.
Jaz sem ga pa potreboval za lulanje in seksanje, pol-pol!" je rekel drugi.
Jaz sem pa z njim 90% seksal in 10 % lulal!" je rekel tretji.
Dobrodošel med nami!" je Sveti Peter tretjega povabil v raj.
Kaj pa midva?" sta se začudila prva dva.
To je raj, ne pa moško stranišče!" se je oglasil Sveti Peter.

vrjetno ti ni treba posebi rečt da si ti tisti taprvi ane.
smirk-1.gif

in ko boš vedu kaj je prava romantika, se mi pa prosm javi. do takrat pa začepi pa pejt raj blog pisat.
smirk-1.gif

sonick

Polo 6n2 frajer
22. sep 2007
3.091
0
36
on the run
To je zaj tak, eni pač prisegajo na to eni na ono! Saj so punce enake tak, da pri enih uspeš pri drugih spet ne!

Veš kaj sem pa jaz slišal korl (razen tega da bildaš)! Saj vemo, da nabiti in lepo definirani pubeci zgledate na prvi pogled superiorno bejbam (atleti nič dosti ne zaostajamo
hysterical-1.gif

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik Don_Corleone pravi:
Trije možakarji so se znašli pred nebeškimi vrati in Sveti Peter jih je vprašal, zakaj so potrebovali penis.
Jaz sem ga potreboval za lulanje, včasih pa sem ga pomočil tudi v žensko telo!" je rekel prvi.
Jaz sem ga pa potreboval za lulanje in seksanje, pol-pol!" je rekel drugi.
Jaz sem pa z njim 90% seksal in 10 % lulal!" je rekel tretji.
Dobrodošel med nami!" je Sveti Peter tretjega povabil v raj.
Kaj pa midva?" sta se začudila prva dva.
To je raj, ne pa moško stranišče!" se je oglasil Sveti Peter.

vrjetno ti ni treba posebi rečt da si ti tisti taprvi ane.
smirk-1.gif

in ko boš vedu kaj je prava romantika, se mi pa prosm javi. do takrat pa začepi pa pejt raj blog pisat.
smirk-1.gif

Jebač in pol. Sem iskal tebe na spisku, pa za nobenga ne piše 90% scanje, 9% desanka šakiæ, 1% levanka rukiæ.
tongue-1.gif