Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Radiotelevizija Slovenija je imela v lanskem letu nekaj več kot dva milijona evrov več odhodkov kot prihodkov, izhaja iz poročila javnega zavoda za leto 2024. Celotni prihodki so znašali 146,3 milijona evrov, celotni odhodki pa 148,4 milijona evrov.
No, jaz sem to že sedaj počel oops1: ), ravno s tem namenom: "pa maš pol mir za pol leta" Ko sem dobil januarja položnico, sem znesek pomnožil s 6 in plačal in sem imel potem mir (tudi niso pošiljal položnice) za pol leta in je potem prišla naslednja položnica julija, ko sem ponovil vajo.
PS: trajnika nisem hotel narediti, ker vseskozi čakam na pametno opcijo, da odpovem RTV naročnino (dolgo časa sem plačeval samo radio (z izjavo), dokler niso razširili na opcijo internetnega dostopa).
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.