Se splača

rainbow

Pripravnik
18. avg 2007
607
9
18
ksz

"Što ne ubija, jača". Pa vsaka izkušnja oblikuje človeka.
Če te vleče v to, go for it, je pa prav, da poskusita razčistit, kam lahko to pelje (pa verjetno itak ne bo držalo - tud odprte karte se lahko premešajo).

Pa če se bo slabo izteklo, ti kar piši sem gor, bo vsaj kaj za brat:).

elvir_vr6

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
22. avg 2007
3.297
0
36
Jebemu sunce, al ste sami pezdetje tukaj al kaj? A veza s sosedom iz naslednje hiše je pa 100%?
13.gif

Z Irko se pač dobivaj, zabavajta se, čas bo pa pokazal kako in kaj. Če boš pa zelo trpel, pa zadevo lahko vedno rešiš s samomorom....
uf-1.gif

dekca

alter gentleman
25. jul 2007
3.964
0
36
123
Citat:
Uporabnik DizzyReed pravi:
pred kratkim sem spoznal silno simpatično in luštno deklino, tudi poštekala sva se full, lepo sva se mela nazadnje, ko sva bila skupaj na Dunaju in podobno...

stara ravno prav, podstrešje ima pospravljeno, vendar pa...

deklina je tujka, pri nas je le začasno (dela) in se čez 2 meseca že vrača nazaj domov... se splača karkoli začenjat al... bolj vse skupaj pustiti pri miru?

kolikor jo poznam, se zna narediti, da se lahko full hitro naveže, podobno kot jaz... ali izkoristiti te dva meseca in se imeti lepo in tvegati potem žalost in bol ob slovesu?
Ne začenjat ničesar!
Pejt že enkrat iz svoje kože, parkrat jo podri, pa aufidrzen/arividerči/orva.

ChickenBoy

Fizikalc
27. avg 2007
1.918
0
36
40
Ne seri! V 2 mescih se bo glih začel in se boš zacopal do ušes. No, lahko jo boš pa v 1 mescu mel dost.
smile-1.gif

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
A sklepamo stave o dizzijevi selitvi na irsko? Dizzulja, na irskem veter stalno vleče. kar pa še ni najhujše. Irke vlečejo kto Tamara...
frown-1.gif

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
bonk.gif

skratka, da mal porepliciram... sej ni kej dost, razn, da bom upošteval Elivrjev nasvet (upam, da nisem falil), da naj se dobivava, uživava, pa kar bo bo - to bom naredu...
zmaga.gif

@Bitch Inside: draga moja - da te popravim - letos zaljubljen le enkrat, oz. ta letošnja še od lani in ena iz začetka lanskega leta... tko da, to sta 2 v dobrem letu...
wink-1.gif

kolk sem pa smestio svoja muda između nogiju... je pa številka mogoče večja, ja...
grin1.gif

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
Že tvoj naslov in vprašanje "se splača" je mal sumljiv tlele, nekej preračunljiv si mi ti model. A se ti ne zdi, da se v vezo ne spušča s takimi vprašanji? Tolk v razmislek.

majč

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
Kot ena izmed redkih žensk, ti svetujem, GO FOR IT
cheer.gif
če se nebi, bi se celo življenje spraševala kaj sem zamudila, tako sem pa uživala in se predala "usodi"

Kot bereš, še vedno živim
grims-1.gif

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Jaz ti bom rekel, da boljše, da ne začneš ničesar. Verjamem, 2 meseca bi bila lahko zelo lepa, romantična (čeprav po tem vremenu dvomim
uf-1.gif

Je pa tudi res, da čas celi rane in pa rek "daleč od oči, daleč od srca" še kako velja. In verjetno je lepo imeti kdaj v spominu tudi kakšno res sanjsko medeno vezo kot iz čokolade, ko se dva le smejita, vse okoli njiju je čudovito lepo, oba se pa sprašujeta, zakaj tako.

Odločitev je na tebi, sicer pa pereč problem.
wink-1.gif

alexx_

nekaj v tem stilu
11. maj 2007
4.237
45
48
dizzy pa neee, kaj si nor... bo inzulina zmanjkalo po lokalnih ambulantah, ko se bos cmerav tu gor oglasil
crazy1.gif

Nazadnje urejeno:

kostevc

muhar
24. jul 2007
1.364
2
38
Kostel
kostevc.blogspot.com
Citat:
Uporabnik DizzyReed pravi:
pred kratkim sem spoznal silno simpatično in luštno deklino, tudi poštekala sva se full, lepo sva se mela nazadnje, ko sva bila skupaj na Dunaju in podobno...

stara ravno prav, podstrešje ima pospravljeno, vendar pa...

deklina je tujka, pri nas je le začasno (dela) in se čez 2 meseca že vrača nazaj domov... se splača karkoli začenjat al... bolj vse skupaj pustiti pri miru?

kolikor jo poznam, se zna narediti, da se lahko full hitro naveže, podobno kot jaz... ali izkoristiti te dva meseca in se imeti lepo in tvegati potem žalost in bol ob slovesu?

Mah, ti nič ne kompliciraj ... Kar spusti se v to.
cheer.gif

Edino kar tvegaš je, par dni razočaranja ob njenem odhodu ... Boš pa preživel fantastična 2 meseca in zudi to je nekaj vredno! Kaj pa veš kako se stvari obrnejo, morda pa ona tu ostane - ali pa greš ti z njo ...
shocked-1.gif
Nikoli ne veš kam te odnese ...

Kot so ti napisali: GO FOR IT¨!
cheer.gif

mojamura

Fizikalc
25. jul 2007
1.355
1
36
sLOVEnia
jaz sem ti že na začetku tvoje teme rekla, da kaj za vraga še čakaš....vrži se vmorje srivnosti in plavaj

če bo pa ta prava jo pa vžen pa je....ti greš v ireland ali pa on v I feel sLOVEnia in je
cheer.gif

sonick

Polo 6n2 frajer
22. sep 2007
3.091
0
36
on the run
...ksz

Jaz se tudi pridružim veliki večini ki pravijo GO FOR IT!!! Da se res pol neboš tolkel po glavi pa se spraševal, kak pa bi blo če bi......

Uživajmo oz živimo kvalitetno kak dolgo se da, ker enrat tak vse mine!!!
zmaga.gif

teutates

Pripravnik
14. feb 2008
232
0
16
Go for it!

Jaz sem bila 2 leti v vezi z enim Nizozemcem, sva tudi skupaj živela nekaj časa pa se ni izšlo..Ampak žal mi pa nikoli ne bo, da sem poskusila....če ne drugega maš pa vsaj nekoga na Irskem pri katerem lahko prespiš, če te kdaj tja zanese
wink-1.gif