Se splača

Grisbi

Fizikalc
19. jul 2007
2.193
1
36
20 km iz Lj
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
v tem času se ne boš tok navezal, da je ne bi mogel preboleti v kratkem času..., spomine boš imel pa verjetno lepe.

Pri meni je bilo 10 dni dovolj, da je pustil neizbrisno sled v mojem življenju, prečudovide spomine in "rez na srcu"...zdej vem, da kljub lepim trenutkom ne bi šla več v to,...ker bom ves čas v pričakovanju, da poštima zadeve, ki jih je imel, in da se vrne v moje življenje...

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
e, that's it, zaradi česar oklevam...

@Tjasa... zame je samo ena The One... tega žal ne more nobena več spremeniti...samo pa zaradi tega ne mislim nehati živeti in uvživati življenja, it's way to short...

jadikoval pa ne bom, ker če se spustim v to, se precej dobro zavedam, v kaj se spuščam - kot da bi se
uf-1.gif
in upal, da preživim...

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
I'm THE ONE who wants to be with you, deep inside I hope you feel it too
uf-1.gif
...

Vem da je samo ena the One, ampak a ni že čas da greš over it?
crazy1.gif

Js ti odsvetujem da se greš tole. Veš zakaj.

elvir_vr6

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
22. avg 2007
3.297
0
36
Probaj, morda si bosta tako všeč, da bosta premostila tudi razdaljo....morda se bosta celo selila....Zakaj bi pa razdalja bila ovira, če bo več kot odlično, se boš pa ti preseli k njej ali obratno. Ne bit tako zaplankan....
wink-1.gif

leprotto

Fizikalc
22. jul 2007
1.587
1
38
www.dlvkos.si
Citat:
Uporabnik DizzyReed pravi:deklina je tujka, pri nas je le začasno (dela) in se čez 2 meseca že vrača nazaj domov... se splača karkoli začenjat al... bolj vse skupaj pustiti pri miru?

kolikor jo poznam, se zna narediti, da se lahko full hitro naveže, podobno kot jaz... ali izkoristiti te dva meseca in se imeti lepo in tvegati potem žalost in bol ob slovesu?

Jaz se v to ne bi spuščala, ker verjetno ne bi prenesla.

mojamura

Fizikalc
25. jul 2007
1.355
1
36
sLOVEnia
Citat:
Uporabnik elvir_vr6 pravi:
Probaj, morda si bosta tako všeč, da bosta premostila tudi razdaljo....morda se bosta celo selila....Zakaj bi pa razdalja bila ovira, če bo več kot odlično, se boš pa ti preseli k njej ali obratno. Ne bit tako zaplankan....
wink-1.gif

se podpišem....če bi vsi stavili le na 100% stvari v lajfu, marsikoga od nas ne bi bilo tu

kdor riskira profitira...včasih pa tudi nasanka . odvisno koliko je gamblera v tebi

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
iti na ta način tudi v tujino, pa delat in se izpopolnjevat pa to... imaš prav, you never really know...
grin1.gif

ne bi si rad nekega dne pri praznovanju 87 brzdeja očital, da nisem izkoristil vsega, kar mi je lajf ponudil...

@Tjasa: zdej bi že lahko vedla, da sem over it... samo tega, da je bila ona The One... tega pač ne moreš spremenit...

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
Tokrat se strinjam s Tjaso. Naseksaj se (odkar si se spraznil pri 'kmetici', je že dolga, miss shmoo pa po tamarinih besedah itak ne da), edino pri bj-ih prej preveri, če ni ta tujka slučajno sorodnica od tamare. V slednjem primeru pojdi raje zalivat lončnice.
evil.gif

elvir_vr6

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
22. avg 2007
3.297
0
36
Točno, probaj in boš videl....jaz bi si bolj očital, da nisem probal kot pa, da sem se "z..ajebal.."
wink-1.gif

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik elvir_vr6 pravi:
Točno, probaj in boš videl....jaz bi si bolj očital, da nisem probal kot pa, da sem se "z..ajebal.."
wink-1.gif

Točno to.

Citat:
Uporabnik Grisbi pravi:
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
v tem času se ne boš tok navezal, da je ne bi mogel preboleti v kratkem času..., spomine boš imel pa verjetno lepe.

Pri meni je bilo 10 dni dovolj, da je pustil neizbrisno sled v mojem življenju, prečudovide spomine in "rez na srcu"...zdej vem, da kljub lepim trenutkom ne bi šla več v to,...ker bom ves čas v pričakovanju, da poštima zadeve, ki jih je imel, in da se vrne v moje življenje...

Prečudovite spomine in rez.
wink-1.gif

Ljudje smo so različni. Nekateri se imajo zmožnost v 10-ih dneh zaljubit do plafona..., nekateri za to potrebujemo malo dalj časa. Pa tudi če. Še zmeraj trdim, da se v dveh mesecih ne bo mogel tako navezat, da bi ga to v negativnem smislu zaznamovalo do konca življenja. Bo imel pa vedno lep spomin na to.

Ima priložnost izkušati 2 meseca užitkov, brez kakršnih koli obveznosti. Raje uživam ta dva meseca, kot pa da dva meseca gruntam in cincam kaj bi..., vmes žlajfam na roko..., po dveh mesecih pa obžalujem, zakaj nisem nič naredil.

pikapoka

Fizikalc
24. avg 2007
2.148
0
36
Domžale
Očitno sem ena redkih, ki Dizzyju to odsvetuje. Razmišljati o tem na način "lepa dva meseca, nepozabna, oh in sploh"..vse lepo in prav do tu. Ampak zaključka se nikoli ne da predvidet in bolečina je lahko zelo huda, mogoče si tega sploh ne predstavljaš in staviš na "zavedam se, da čez 2 meseca gre"...in veze so najlepše ravno v prvih mesecih, čustva so takrat najmočnejša, metuljčki, zaljubljenost, itn. In po dveh mesecih boš moral vse te lepe stvari kar odrezat, namesto, da bi zadeva padla v fazo "metuljčki v ljubezen".

In če dodaš k vsemu še dejstvo, da je Dizzy zelo rahločuten, čuteč, čustven fant...raje ne, ostanita prijatelja.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik pikapoka pravi:
Očitno sem ena redkih, ki Dizzyju to odsvetuje.

Ena od žensk si, ki dizzyu to odsvetuje (ja samo ženske so mu odsvetovale). Ker ženske gledate drugače na te zadeve, svetujem dizzyju naj posluša raje moški del populacije.
evil.gif

Bitch_inside

PEPCA 2007
18. jul 2007
3.608
1
36
Ljubljana
Glede na to, da je Dizzy zelo čustven in čustvuje na dosti ženski način (Dizzy, ne mislim nič slabega s tem) bo najbrž pametneje, da posluša ženski del populacije. Prva dva meseca znata biti res čudovita (če ti je oseba kul ,seveda) in jst si ne znam predstavljat, da bi mogla kar naenkart skenslat vse, če bi bila v človeka zaljubljena. Če se pa čustva ne razvijejejo je pa itak kul, ker te bo bolil k ko bo šla.
grin1.gif

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.053
1.269
113
42
Dizzy go for it. Če ti je kul. Če je pa Avstrijka je pa itak bliz tko da nikol ne veš....