Vojna v Ukrajini 2

Rekreacija

Guru
7. avg 2019
1.430
849
113
Sam jest sem zdej zmeden al kwa..
A ni trump frend od janše?
Sam janša je tud frend od volodimirja in ni frend od vladimirja....
Sam trump pa je frend od vladimirja in ni frend od volodimirja...
koji krščen duš zdej?
Mah Piton, pusti ti Janšo pa Trumpa, pa Volodimirja pa Vladimirja! Raje spremljaj Melanijo pa Urško, pa Oleno. Za Alino (Putinova ljubica) pa itak pravijo da živi v Švici! Bila je bivša telovadka, sedaj ne tekmuje več tako da se ne boš preveč sekiral in bil zmeden tako kot si od njihovih "boljših polovic"! ;) Pa še nam potem kaj napiši da bomo še mi na tekočem! :)

sad

Guru
24. avg 2007
21.379
10.040
113
Žal pričakovano. Ukrajina nima niti enega dodatnega asa v rokavu, tako da jo lahko izsiljuje do konca.
Upam, da se bo Evropa združila in naredila deal z Ukrajino.

• Všeč mi je
Reactions: visek_izobrazbe

piagolo

Guru
22. nov 2009
7.407
3.975
113
Naslednji Donijev korak v primeru, da se Zelenky ne odloči za končanje vojne je napotitev sil za izvedbo specialne operacije.

Car

POSTman
4. avg 2007
8.599
1.962
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Naslednji Donijev korak v primeru, da se Zelenky ne odloči za končanje vojne je napotitev sil za izvedbo specialne operacije.
Mene zanima, kako se naj Zelensky odloči za končanje vojne, če pa je on bil napaden? Naj enostavno reče, jaz se ne grem več, rusi pa naj se potem mirno sprehajajo po Ukrajini al kako si to predstavlja? Vojno lahko konča edino Putin, ne EU in ne USA!
Pa še, Zelensky ponuja Trumpu za pol Ukrajine rudnin, mineralov ipd. brez vseh zagotovil, pa še ga vsi hebejo, men res ni jasno, če gledaš z logičnega stališča. Seveda pa se vse spremeni, če na vse gledaš skozi oči politika, če lahko Trumpa sploh lahko tako imenujem...

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.709
1.210
113
Titograd
Nekih kart dejansko nima, njegova vojska je vsepovsod obkoljena, američani ki so mu pomagali da se je sploh 3 leta lahko upiral se umikajo, evropa z nevladniki in pederlukom ki si ga je lahko privoščila, ker je USA z orožjem omogočala da je evropa na ta del pozabila, pa jim danes nima česar poslati. Preden bi jo evropa lahko sama branila pa bo 2030 tu if u ask me...

Tak da ukrajino bodo USA in sosedje slekli do gat in si jo razdelili. Biznis, as usual...

Garfildd

Guru
24. jul 2007
6.539
5.153
113
Mene zanima, kako se naj Zelensky odloči za končanje vojne, če pa je on bil napaden? Naj enostavno reče, jaz se ne grem več, rusi pa naj se potem mirno sprehajajo po Ukrajini al kako si to predstavlja? Vojno lahko konča edino Putin, ne EU in ne USA!
Pa še, Zelensky ponuja Trumpu za pol Ukrajine rudnin, mineralov ipd. brez vseh zagotovil, pa še ga vsi hebejo, men res ni jasno, če gledaš z logičnega stališča. Seveda pa se vse spremeni, če na vse gledaš skozi oči politika, če lahko Trumpa sploh lahko tako imenujem...
Dejstvo je da Ukrajina sama ne zmore tega in nekdo ki gleda sam pragmatično na dotično situacijo, bo rekel predaj se in požri,
da ne umirajo ljudje, ampak isto bi lahko rekli tudi za čas WW2, ko so Naciji vse pregazili, pa se Europa ni predala...

Zakaj Rucisti podpirajo zmago agresorja, pa si ga bog vedi...

A se niso USA same razglasile za varuha demokracije in človekovih pravic? Irak, Afganistan, Libija itd.
usa so nedolgo nazaj tud trdile da Grenlandi želijo postati jenkiji in da dony krvavvo rabi otokk er da je baje bogat s tem in onim in da to bogastvo lahk dobi tud s pomočjo armije.....

bi znale biti varuh, seveda pa zavisi od aktualnega liderja. Trenutno temu ni tako

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.896
884
113
tu in tam
Dejstvo je da Ukrajina sama ne zmore tega in nekdo ki gleda sam pragmatično na dotično situacijo, bo rekel predaj se in požri,
da ne umirajo ljudje, ampak isto bi lahko rekli tudi za čas WW2, ko so Naciji vse pregazili, pa se Europa ni predala...

Zakaj Rucisti podpirajo zmago agresorja, pa si ga bog vedi...
Torej boš poslal sina ali pa sebe, če nisi prestar na pomoč? ker orožja in denarja smo kar precej zmetali, pa nekako ni rezultatov.
Torej pogajanja, pa rešiti, kar se da.
Pa ja nisi mislil, da se bo Rusija (Putin) ustrašila brezzobe EU in Amerike?
Vzrok za to sranje je pa znan, ne da se mi ga ponavljat..

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.499
11.471
113
Demokracija je celofan, v katerega je zapakiran globalni vpliv, kapitalizem, ekonomska (nad)moč...marketing pač. Katerega pajaca vidiš v ospredju oz. v ovalni pisarni bele hiše, je nepomembno (če nisi pretirano picajzlast).
očitno to ni čisto res, zdaj ko je trump v ovalni se zadeve rapidno spreminjajo (na urni terminski enoti), al je to samo pesek v očit in šov za rajo? dvomim.