Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Official še ne, ker se čaka na prvi uradni Samsungov ROM. So pa trenutni buildi vsekakor stabilni in več kot primerni za daily driver. Edino FM sprejemnik zna bit sprejem. Mislim da tega tudi v CM9 niso uspeli uredit...
Imel sem HTC Desire, kjer se je v stock browserju tekst na raznih novičarskih straneh in forumih po nalaganju strani ustrezno "sformatiral" na širino ekrana. Enako se je tekst na robove poravnal ob zoom in- out.
Pri S3 opažam, da temu ni tako in moram, če hočem prebrati test vseskozi "drkat" ekran levo- desno. Ali je kje kakšna nastavitev? Alternativnega browserja ne bi nalagal.
probaj odpret z bsplayerjem.
Ta vem, da ima neke fore, da olahko odpre youtube, in da zna predvajat "v ozadju". Se moreš pa mal čez nastavitve bsplayerja sprehodit.
pač na zadnjega.... in pa pojma nimam, ker sem uporabnik jabke, zdaj pa rabim nekaj za darilo... Kako je z garancijo, meniji in podobno, če kupim S3 v Avstriji?
Zakaj v A? ma z računom ga dobim pod 500, pa če odbijem davek, pa še v stroške mi gre...
za garancijo ne vem. sigurno pa je v avstriji oz sem 99%, da je samo v avstriji. Sem kupil pri nas od enih k sami uvažajo, pa so rekli, da je garancija samo preko njih.
Z meniji ni nič posebenga, če ga kupiš v prosti prodaji. nastaviš na english ali slo. v najslabšem primeru pa se da z drugim romom, sam po mojem ne bo potrebe.
pa zdej v parih dneh pride updejt na najnovejši jelly bean.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.