Tale SGS3 mi dela cel kup problemov.
Prva stvar je A2DP. Ker za integracijo v avto ne obstaja nič, kar bi se približalo iPhone docku, ki sem ga imel do sedaj priklopljenega na Dension Gateway, sem se spravil v zamenjavo samega Gatewaya s takim, ki podpira A2DP, tako da lahko musko stremam preko bluetootha in mi ostanejo komande na volanu (komad naprej/nazaj). Zadeva je načeloma kul in je v kombinaciji s PowerAmpom delovala zadovoljivo, ampak že takoj se pojavijo problem in sicer zvok zaostaja skoraj za sekundo. Pri glasbi to ni tako moteče, edino pri premikanju komadov naprej/nazaj traja malce dalj časa, je pa recimo pri predvajanju videa zvok popolnoma out of sync, pri navigaciji pa govorna navodila ustrezno zaostajajo. Bi si mislil, da je to omejitev bluetootha, pa vseeno za hec povežem gor še iPad 2ko in zadeva deluje prfektno brez (opaznega) delaya. Nič jasno. No pa sem vseeno uporabljaj tako par dni, nakar se je SGS3 odločil, da A2DP ne bo več deloval. Enostavno se poveže samo s profilom za prostoročno telefoniranje, A2DP pa ne deluje. Ponovno privlečem v avto iPada in vse skupaj deluje brez problema, Galaxy pa si še kar ne premisli (brisanje seznanjene naprave, reset telefona, ponovno seznanjanje, poskus ročnega vklopa A2DP,... nič ne pomaga).
No med tem, sem opazil, da ni več povezan na domač WLAN. Napiše "Netowork disabled. Poor connection" , čeprav je Signal strength Strong in vse ostale naprave na omrežju delujejo brez problema. Ker imam dost vsega, sem telefon povrnil na tovarniške nastavitve in poskusil ponovno. Enostavno se mi ne poveže več na WLAN.
Za piko na i imam na zaslonu rahko svetlejšo vertikalno črto. Izgleda kot, da tam ne bi delovala rdeča barva, saj je najbolj opazna na rdečem ozadju, med tem, ko se jo pri drugih barvah komaj opazi.
Vse skupaj me zelo jezi, ker telefona enostvno ne morem uporabljati in mi je že kontretno žal, da sem prodal iPhonea.
EDIT: Po tem, ko sem ga ponovno flashal z zadnjim offical fw preko Odina in še enkrat naredu factory reset, je A2DP začeu spet delat (še vedno ma delay ampak glede tega trenutno še ne vem kaj nej nardim). Z wirelessom so še vedno težave, sem zalaufal DHCP direktno na routerju (drugače laufa na strežniku in to je do sedaj delovalo, pa tudi ostale naprave v mreži s tem nimajo težav) in se sedaj poveže.
Sm že mislu, da bo konkurenca počasi na nivoju Appla, ampak me tole prepričuje nasprotno. Želim si, da bi vse delovalo, ker sem se navadil na telefon in se mi ne gre nazaj iPhonea, ampak tole je eno sranje.