Citat:
Uporabnik header pravi:
Žal se datoteke ne da prenesti.
Nič hudega bom pa prepisal v beersmith-a.
Hvala!
Sem bil malo prehiter! Sem uspel dobiti datoteko.
Citat:
Uporabnik header pravi:
Žal se datoteke ne da prenesti.
Nič hudega bom pa prepisal v beersmith-a.
Hvala!
Citat:
Uporabnik kalbo pravi:
Aja, sam tolk, tole je delovna verzija mojga pale ala, ker se skos spreminja. Body je vedno enak, hmelj pa eksperimentiram. Dons recimo ni nakonc nič Aurore, sam Golding, ko dobim pa še cascade, po pa žurka.
Citat:
Uporabnik header pravi:
Kaj pridobiš s tem, da recimo nekaj hmelja za aromo dodaš zadnjih 15min, nekaj 10min pred koncem in še nekaj 5min pred koncem namesto, da daš celo količino naenkrat recimo 10min pred koncem vrenja?
Citat:
Uporabnik borut62 pravi:
Danes sem polnil Australian pale ale v flaše, za karbonizacijo dal cca 120 g sladkorja za 22 l, me pa zanima če je to normalno, da ni bilo nobene pene pri polnjenju, ali bo pomanjkanje pene tudi ob uživanju??
Citat:
Uporabnik header pravi:
Citat:
Uporabnik borut62 pravi:
Danes sem polnil Australian pale ale v flaše, za karbonizacijo dal cca 120 g sladkorja za 22 l, me pa zanima če je to normalno, da ni bilo nobene pene pri polnjenju, ali bo pomanjkanje pene tudi ob uživanju??
Ali si dajal sladkor v steklenice ali si naredil batch priming?
Ko sem jaz dajal sladkor v steklenice se je precej penilo pri batch primingu pa se nič ne peni.
Sam sicer dodajam malo več sladkorja tudi v ale piva, ker imam rad, da je v pivu malo več CO2.