Citat:
Uporabnik kalbo pravi:
Ja, ta pale ale je moja lubica, pa je bil prvič tko kritično ocenjen, da noben ni vedu, da je moj, pa me je mal zadel.
Zdej moram pa drugo lubico najt, da bo kaka medalja še v kaki drugi kategoriji. Kak American stout al pa porter tko prijetno nahmeljen
Citat:
Uporabnik kalbo pravi:
Dober dan. Je bil kdo na letni skupščini in tekmovanju DLDP? Kako se vam je zdelo, so kaki predlogi kako bi stvar izboljšali. Čestitke vsem, ki ste prijavili piva. Kvaliteta je bila vrhunska, lahko rečem, da od 90 piv mogoče dva nista bila užitna, na naši mizi pri stoutih je bil eden mal problematičen ampak nikakor neužiten, dva kita, ostalo zelo dobro in par seveda vrhunskih.
Zeblo nas je kot pse že v četrtek, ko se je popisovalo piva, ker je to moral opraviti zgolj stevard, ki ni sodil, da o petku in soboti ne govorim. Ideja je, da se tekmovanje prestavi na toplotno ugodnejši čas, upam, da bo trošarinski zakon hitro sprejet, ker je to pogoj, da lahko naredimo dogodek odprt in ga poimenujemo Slovensko prvenstvo domačih pivovarjev.
Citat:
Uporabnik kadunnc pravi:
Citat:
Uporabnik kalbo pravi:
Ja, ta pale ale je moja lubica, pa je bil prvič tko kritično ocenjen, da noben ni vedu, da je moj, pa me je mal zadel.
Zdej moram pa drugo lubico najt, da bo kaka medalja še v kaki drugi kategoriji. Kak American stout al pa porter tko prijetno nahmeljen
Če že pišeš članke o irish-red potem bi lahko bil ta
Citat:
Uporabnik smarty pravi:
Citat:
Uporabnik kalbo pravi:
Dober dan. Je bil kdo na letni skupščini in tekmovanju DLDP? Kako se vam je zdelo, so kaki predlogi kako bi stvar izboljšali. Čestitke vsem, ki ste prijavili piva. Kvaliteta je bila vrhunska, lahko rečem, da od 90 piv mogoče dva nista bila užitna, na naši mizi pri stoutih je bil eden mal problematičen ampak nikakor neužiten, dva kita, ostalo zelo dobro in par seveda vrhunskih.
Zeblo nas je kot pse že v četrtek, ko se je popisovalo piva, ker je to moral opraviti zgolj stevard, ki ni sodil, da o petku in soboti ne govorim. Ideja je, da se tekmovanje prestavi na toplotno ugodnejši čas, upam, da bo trošarinski zakon hitro sprejet, ker je to pogoj, da lahko naredimo dogodek odprt in ga poimenujemo Slovensko prvenstvo domačih pivovarjev.
A bi se še kje dalo poizkusiti tvoje pivo?
Citat:
Uporabnik kalbo pravi:
Seveda smo pripravljeni deliti izkušnje, več nas bo, bolj kvalitetno bomo imeli tako pivo, kot sceno. Tekmovanje je v prvi vrsti namenjeno druženju in dvigu kvalitete in ne toliko nagradam. Seveda je človek vesel, ko dobi medaljo in pohvalo, ni pa to najpomembnejše. BJCP ocenjevanje je itak usmerjeno k temu, da dobi pivovar nazaj neko povratno informacijo, morda nasvet, da v prihodnje izboljša svoje pivo. Tudi totalno skisanemu pivu mora, oziroma bi moral sodnik nabrati 15 točk, kar pomeni, da tudi kislo pivo mora poizkusit in najti v njem lastnosti, ki ustrezajo stilu.
Torej, če te karkoli zanima, na dan z besedo, rade volje pomagamo in definitivno svojih znanj in receptov ne skrivamo.