Se posipam s pepelom- mislil sem namreč, da lahko tudi komunisteki pod nadzorom komunističnih stricev iz ozadja naredijo nekaj dobrega za malega človeka. Moji zmoti je v veliki meri prispevalo "profesionalno" poročanje režimskih medijev. Sedaj pa sem na hitro preletel osnutek zakona, kateri mi je potrdil, da če je videti kot dr-ekin diši kot dr-ek potem to ni nil drugega kot dr-ek. V zakonu je navedeno, da se plačuje dodatno obvezno zavarovanje v višini 20 € za dohodke do minimalne plače. Če torej zaslužiš 1 € boš moral najmanj eno leto plačevati po 20 € obveznega dodatnega zavarovanja. Če se bo brezposelni zakonec zavaroval po drugem zakoncu bo družina ob izgubi dohodka enega zakonca udarjena še za znesek obveznega dodatka (za zakonca je v zakonu izrecno navedeno). Če pa bodo brezposelnega zakonca iz kakšnega koli razloga (teh pa je malo morje) izbrisali iz evidence na zavodu za zaposlovanje pa bo družinski proračun obremenjen še za znesek obveznega zavarovanja (v zakonu pa izrecno piše, da mora biti v obveznem zavarovanju obvezno vsak prebivalec Slovenije). Torej izgubiš službo in ti obvezno ostane tam 50...60 €/mesečno. Če nimaš denarja in ko bo zmanjkalo ostalega premoženja bodo pa verjetno zarubili še kakšno ledvico ali kostni mozek ali...
PS- da komunisteki nimajo mozga in da so pokvarjeni do obisti je pa itak dejstvo.
PS- da komunisteki nimajo mozga in da so pokvarjeni do obisti je pa itak dejstvo.