Natančnost je super - pri setpointu 65,5C mi niha med 66,2-66,7C, torej, pol stopinje. Za domač pol-produkt, vrh glave
Razmišljam pa o izolaciji iz energetskih razlogov, ker včeraj ko je malo pihljalo (pač, vreti pivine na zaprtem balkonu ne moreš) in mi je grelec komaj komaj (2,2kW) segrel do vretja 18l pivine. Je vrelo, ampak je bilo stalno na max, ni nič reguliralo moči navzdol.
Stiropor pomoje ne pride v poštev, ker če v istem pisktu delam mash in boil, moram najti nekaj kar bo temperaturno čimbolj obstojno. Sem sicer odprt za ideje, ker nekaj "bo treba", ker me sicer skrbi, da ne bom mogel kuhat ko se temperatura zunaj še malo spusti. Sem pa našel tole izolacijo, ki piše da gre do 105C, bi bilo mogoče tole dovolj obstojno za tovrstne podvige? K-flex plošče Če bi le kje to obstajalo v ne-industrijskih količinah... je pa lambda = 0,04 kar se mi zdi kar perfektno.
Razmišljam pa o izolaciji iz energetskih razlogov, ker včeraj ko je malo pihljalo (pač, vreti pivine na zaprtem balkonu ne moreš) in mi je grelec komaj komaj (2,2kW) segrel do vretja 18l pivine. Je vrelo, ampak je bilo stalno na max, ni nič reguliralo moči navzdol.
Stiropor pomoje ne pride v poštev, ker če v istem pisktu delam mash in boil, moram najti nekaj kar bo temperaturno čimbolj obstojno. Sem sicer odprt za ideje, ker nekaj "bo treba", ker me sicer skrbi, da ne bom mogel kuhat ko se temperatura zunaj še malo spusti. Sem pa našel tole izolacijo, ki piše da gre do 105C, bi bilo mogoče tole dovolj obstojno za tovrstne podvige? K-flex plošče Če bi le kje to obstajalo v ne-industrijskih količinah... je pa lambda = 0,04 kar se mi zdi kar perfektno.
Nazadnje urejeno: