prime time

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Si že slišal za neumno trmo?
wink-1.gif

Gaston

skeptik
19. jul 2007
890
2
18
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Naši otroci še ne (mogoče v kakšnih delih Nemčije & Francije), otroci naših otrok pa verjetno že....
evil.gif

Drugače se pa že sedaj v naših šolah uporablja več jezikov, sploh na dolenjskem (ciganščina pa to)
tongue-1.gif

Kdo pa sploh so ti "naši" otroci?
A moj otrok spada mednje, al ne?
Katere pogoje natanko pa morajo izpolnjevati otroci, da so naši /vaši?

V bistvu me zanima v čigavem imenu ti pišeš.
Kdo pa ste "vi"?

Gaston

skeptik
19. jul 2007
890
2
18
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Dokler se še malo ne razmnožijo bodo tiho, potem pa boš videl.
Nič ni treba čakat. Lahko kar tebe in tebi podobne pogledam, pa je vse jasno.
Saj ste hudo nadležni, ampak da ne bi bilo za zdržat pa tudi ni res.

Večji problem so fari.
Pri njih je pa res treba paziti, da jih ne puščamo na samem z otroki.
Pa s financami se tudi ne smejo preveč pečat.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.126
1.278
113
42
Ksz

Dejstvo je da bi morale biti vse vere obravnavane enako. Torej če lahko v Ljubljani stoji cerkev in v nedeljo gledamo mašo lahko stoji v Lj tudi dzamija pa lahko tudi kako muslimansko poslanico gledamo na TV.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.178
16.452
113
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Po številu otrok spadam k "neumnim"

Ti neumen definitivno nisi.

Kvečjemu trmast.
10.gif

Odvisno od kriterijev. Imam več kot enega otroka, torej sem za "pametne" očitno "neumen".
Sam s tem nimam težav, raje sem "neumen", kot v družbi takih "pametnih"
wink-1.gif

Pa saj ni bilo nikjer mišljeno, da če imaš pa zdej 2 ali 3 otroke in si kar neumen zaradi tega, to je bolj letelo na tiste uboge preproste duše, ki še zase za v usta nimajo ampak otroke pa štepajo ko zajci, po možnosti še rekoč "kolikor bog da, pač da". Potem imaš pa tiste fore z osmimi, devetimi otroci v družini....pa Cigane
tongue-1.gif

Ne morem verjet, da te zmoti izjava, da imajo v povprečju neumni oz. manj inteligentni več otrok in pol kar misliš, da je to nate letelo, ker imaš dva otroka (ali pa morda celo 3)
aplauz.gif

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.178
16.452
113
Citat:
Uporabnik Gaston pravi:
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Naši otroci še ne (mogoče v kakšnih delih Nemčije & Francije), otroci naših otrok pa verjetno že....
evil.gif

Drugače se pa že sedaj v naših šolah uporablja več jezikov, sploh na dolenjskem (ciganščina pa to)
tongue-1.gif

Kdo pa ste "vi"?

Glede na to, da sem Slovenec v državi Slovenija sem mislil, da je dovolj jasno, da se "naši otroci" nanašajo na naše otroke v naši državi, torej na slovenske otroke (stroga definicija je torej otrok s slovenskim državljanstvom). In posledično sklepam, da med zgoraj omenjene spadajo tudi tvoji otroci, če že sprašuješ, res ne vem zakaj nebi. Pišem v svojem imenu, "mi" smo pa Slovenci
grims-1.gif
Kdo bi si mislil.

Pa bravo za izbor posta, da se vanj zapičiš, res si našel najboljšega izmed vseh, ki jih imaš na voljo. Sploh glede na resnost tvojega replyja mojemu provokativnemu postu
tongue-1.gif

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.178
16.452
113
Manj kot tvojih. Brez skrbi, nimam jih 10, da bi mi jih moral neprostovoljno pomagat sofinancirat
tongue-1.gif
Imel jih bom toliko, kolikor jih bom lahko preživljal, v končni fazi torej najverjetneje 2.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Citat:
Uporabnik Gaston pravi:
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
evil.gif

tongue-1.gif

Kdo pa ste "vi"?

Verjetno o uzbekistanskih otrocih, vaši so pa mišljeni vietnamski
bonk.gif

Daj malo logike vklopi, kje se nahaja 99% uporabnikov? Kje se nahaja forum?
rolleyes-1.gif

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Citat:
Uporabnik Gaston pravi:
...
Večji problem so fari.

Pri otrocih je treba paziti tudi pri vzgojiteljih, učiteljih telesne vzgoje, mladinskih pisateljih... in po statistiki sodeč predvsem pri sorodnikih.

Glede financ se strinjam, a ne pozabi na politične nastavljence...

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.178
16.452
113
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Citat:
Uporabnik Gaston pravi:
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
evil.gif

tongue-1.gif

Kdo pa ste "vi"?

bonk.gif

rolleyes-1.gif

Ma dej no, eni so rahlo razdraženi in predvidevajo, da sem bolj ciljal na kakšna porekla, sej veš, da smo tako ali tako skoraj sami rasisti tukaj gor oz. ekstremisti vseh vrst
aplauz.gif

Se očitno nekateri kar avtomatsko nekaj ogrožene počutijo že, če rečeš da imajo neumni več otrok ali pa uporabiš termin naš/naši. Bi reku da svašta majka rodi pa ne bom
tongue-1.gif

Romzi

Guru
4. sep 2008
9.636
3.450
113
Dobrova pri LJ.
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Citat:
Uporabnik Gaston pravi:
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
evil.gif

tongue-1.gif

Kdo pa ste "vi"?

bonk.gif

rolleyes-1.gif
Pri meni se nahaja na kitajskem LCD-ju. Zakaj vprašaš?
aplauz.gif

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.569
5.131
113
Dejstvo je, da taka tema zmeraj zabluzi. Povrhu vsega pa ljudje nikoli ne vidijo vzroka, temveč se razburjajo nad posledicami.
Ti ljudje so tu, ker smo "hoteli" cenejšo in prilagodljivejšo delovno silo. Slaščičarja, ki prodaja sladoled 30 tednov x 7 dni x 12 ur, zidarja, ki ga ne moti, da dela v sezoni po 7x12 ur na dan itd... V našem kraju so še cerkveni objekt ometavali šiptarji. Ker so bili cenejši in ker so delali tudi (pazi sedaj) v nedeljo (se je mudilo zaradi najemnika, ki je nujno rabil tak prostor za nekaj mesecev). Še župnik je rekel, da ga to ne moti, ker njim nedelja ni praznik. Dvomim, da niso delali v petek.
Ko se pa pojavi del njihove kulture med nami, pa bi jih selili domov. To ne gre. Človek ni stroj, ki ga ugasneš, ko je naredil. Vzameš celega ali ne vzameš. Slovenci smo imeli možnost odločitve v preteklosti. Če noben individualni graditelj ne bi vzel tujih delavcev na svoje gradbišče, bi jih že bilo precej manj. Za sladoled se vidi, kdo ga prodaja. Za zelenjavo na tržnicah prav tako. Vsak lahko vpliva in odloča. Še bolj kot pri volitvah...

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
467716-post_slo.gif

Pri nas bi vsi radi, da delavec po koncu nekega projekta takoj domov spoka, pravzaprav najboljše, da se kar po vsakem šihtu domov v Bosno pelje - samo ne po naših cestah, da ne bodo nam, nadnarodu z edino pravo vero, običaji in politiko, delali gužvo.

Gaston

skeptik
19. jul 2007
890
2
18
Se popolnoma strinjam.

Le eno pripombo imam.
Ta tema ni zabluzila.
Tu je že otvoritveni post debilna provokacija in kot tak zabluzen do konca.

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Citat:
Uporabnik Gaston pravi:
...
Večji problem so fari.

Pri otrocih je treba paziti tudi pri vzgojiteljih, učiteljih telesne vzgoje, mladinskih pisateljih... in po statistiki sodeč predvsem pri sorodnikih.

Glede financ se strinjam, a ne pozabi na politične nastavljence...
pri enih moraš paziti enim se pa lahko mirno izognš
evil.gif

Gaston

skeptik
19. jul 2007
890
2
18
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Ma dej no, eni so rahlo razdraženi in predvidevajo, da sem bolj ciljal na kakšna porekla, sej veš, da smo tako ali tako skoraj sami rasisti tukaj gor oz. ekstremisti vseh vrst
aplauz.gif

Se očitno nekateri kar avtomatsko nekaj ogrožene počutijo že, če rečeš da imajo neumni več otrok ali pa uporabiš termin naš/naši. Bi reku da svašta majka rodi pa ne bom
tongue-1.gif

Se opravičujem, če nisem zaznal sarkazma.

Kljub temu pa vztrajam, da je velika težava prav v definiciji naši / vaši.
Slovenija namreč ni država Slovencev, ampak državljanov Slovenije.
V Sloveniji imajo katoliki povsem enake pravice kot muslimani ali pravoslavci.

Teh dejstev marsikdo noče sprejeti. In se raje pritožuje, ko nekdo po TV vošči praznik drugače verujočim.

Zato se mi zdi pomembno opozarjati na delitve, ki jih ne bi smelo biti.