Okolju prijazni avtomobili

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.374
7.063
113
Zakaj si tale clovek ni omislil narocnine pri tesli in bi uporabljah njihove polnilnice, namesto da naletel na kruto realnost konkurence, ki to sploh ni.

Najbolji

Guru
20. feb 2008
4.833
1.028
113
Kar sem napisal. Pustmo, da vcasih sanja samo ne glede na to, kako ga zelite eni "unict" ma o tem kar spreha se najvec izkusenj, predvsem prakticnih. Pustmo, da mu domisljija vcasih mal pobegne, takrat se nasmejem pa je.

mr. snick

Majstr
5. mar 2020
315
409
63
To je moten osebek, ki zivi v iluziji, ne pa da mu malo domisljija pobegne. Ne mores folku teziti zaradi avto izpuhov, sam pa kaditi kot turek, vsekan 100 na uro.

V clanku zgoraj omeni porabo na dizlu 7 litrov, ja potem bi imel na elektricarju 30kw+ in bi se lahko samo se veckrat ustavljal. Je pa itak sam priznal, da se je vozil pocasi.

MrDaco

Guru
11. sep 2007
12.076
6.285
113
Najprej sem pričakoval kako se sadijo zvončki in trobentice, mačice, vijolice... Je pa sledilo napisano dokaj realno, razen da je za primerjavo dal avtocestnih dizelskih 7 litrov. Glede na to da je do Dunaja velikokrat 100km/h omejitev, bi z lahkoto upošteval 5,5 dizelske porabe. Drugače pa fer članek.

• Všeč mi je
Reactions: sad in Gonzo

Gonzo

Guru
1. sep 2007
9.475
9.777
113
EU
Trgovci EV-jev lahko ponudijo dodatno opremo, frizbi, loparje, žoge.....
Za Darjana še pepelnik poleg polnilnice.

• Všeč mi je
Reactions: sad

Steve

Guru
13. avg 2007
10.019
1.932
113
Pridejo subvencije za polnilnice.
Prvi električarji se že ogrevajo.

Ista zgodba kot sončne elektrarne...
Jap... zgodba o uspehu. Dokler ne pride recesija in z njo odpihne leve vlade. Poglejmo samo to zgodbo o uspehu v avstriji. Kikl že napovedal cancel subvencij za te igrače. Brez subvecij pa so te igrače mrtve

• Všeč mi je

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.625
1.146
113
Titograd
Do Krakova bi v vsakem primeru, vsaj jaz, stal 2 krat, včasih sem na takih razdaljah stal tudi samo po 1 krat, ampak to je bedarija. Porabil bi tričetrt tanka, avto ima na takih relacijah povprečno porabo pod 6l/100km. Res pa se ne bi ob tem ful družili z frizbijem in žogo :D

• Všeč mi je

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.286
7.058
113
pri taščici
Ah ja, v 9 dneh do crnega morja preko budimpeste in nazaj preko sarajeva. 4300km. Mal mi je v Srbiji pritisk dvignil odklop polnjenja brez povezave s telefonom, drugace pa je bilo za "prezivet".
In to na Vzhodu ki je slabse pokrito z DC polnilnicami kot sever

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.286
7.058
113
pri taščici
Do Krakova bi v vsakem primeru, vsaj jaz, stal 2 krat, včasih sem na takih razdaljah stal tudi samo po 1 krat, ampak to je bedarija. Porabil bi tričetrt tanka, avto ima na takih relacijah povprečno porabo pod 6l/100km. Res pa se ne bi ob tem ful družili z frizbijem in žogo :D
Kaj je ta pocel 5x ob poti nazaj mi res ni jasno. Al pa je to posledica tega da imam teslo z dobrimi 100km manj dosega (po wltp) in bi prisel s tremi polnjenji z "lahkoto" domov.
V Romunijo, 960km od doma sem prisel s tremi polnjenji.
Pred burimpesto, miskolc tapolca in debrecen.

sad

Guru
24. avg 2007
21.250
9.882
113
Ce ne pa pac ne bo imel avta. Te stroge mestne centre bi se itak moralo zapret za promet. Ce ni lastniskega parkinga ni avta.
A si ti že videl Fužine? Je to strogi mestni parking?

Ce ne bo opcije polnilnice se bo pac folk odselil, kateri bo imel avto. Tam bodo ziveli taki brez avta pac. Ce se zoki ne bo prilagodil bo pac zgubil stanovalce, so what
Tako ja. Folk se bo v svetu, kjer že itak ne dobi stanovanja, izselil da bo imel vsiljen EV.
Še ena top bistroumna izjava osebe, ki je skregana s pametjo.

• Všeč mi je
Reactions: MrDaco

MrDaco

Guru
11. sep 2007
12.076
6.285
113
Saj vidis, flancati novinar z anti EV pristopom. Folk se pa vziga veselo.
Saj je lepo napisal, da ga je enkrat usral, ker je šel polnit z 10%, in je kasneje iz previdnosti polnil prej. Seveda EV preslepljenci ta članek smatrate kot anti EV. Ostali sklepamo da je napisan čisto realno in fer.