Prijateljice noči

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Torej ste/so se vsi odločili, da ne bodo nič naredili?
Kriva pa je policija?

ermej

Fizikalc
3. sep 2007
725
29
28
Da se ne boste prepirali. Cene v SLO so nekje od 40€ naprej za 15 minut, ter 50€+ za pol ure. Seveda se najdejo tudi dosti dražje. Imate tudi forume s slikami teh deklet, opisi kaj ponujajo, izkušnje itd. Sam sicer teh ponudb nikoli nisem koristil, tako da s prve roke ravno ne morem kaj povedat. Cene pa vseeno malo pogledam včasih.
rolleyes-1.gif

Sicer pa mislim, da bi se moralo vse skupaj legalizirati, pa uvesti obvezne zdravstvene preglede vsake 3 mesece naprimer. Sem prebral nekje da imajo nekje v nemčiji celo avtomate, kjer za plačilo dobi prostitutka dovolilnico za delo za eno noč, če te dovolilnice nima in jo dobijo pa seveda lepo plača. Nekaj cekinov bi se 100% dodalo v državno blagajno,...

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.960
6.987
113
Saj se ne gre toliko za davke, no vsaj moj vidik je drugačen, ampak zadeva bi se lahko lepo uredila in končno legalizirala. Veliko manj bi bilo izkoriščanja in tudi za higieno/zdravje bi bilo bolj urejeno. Ampak to bi še hkrati pomenilo več inšpektorjev, kako pa je s temi pri nas, pa vemo vsi, tako da dokler nimamo nekega nadzora, nima smisla legalizirat, ker potem bi prihajalo še do večjih izkoriščanj.

sad

Guru
24. avg 2007
21.046
9.689
113
Citat:
Uporabnik Ateis pravi:
sajkek, če živiš v bloku, je pač promet. dejansko je hodnik skupni prostor namenjen obiskovalcem in stanovalcem. sicer mene bi tudi motilo, da imamo velik "prometa" po hodnikih, ampak dokler mi ne vpijejo, svinjajo, ... me ne moti. namesto da se pizdiš, ukrepaj. v bloku namestite varnostno kamero in marsikatera stranko bo to odvrnilo in punci bo upadel promet in bo primorana iskat drug poslovni prostor. mene ni doma vsaj 12 ur dnevno in verjamem, da gre takrat mimo mojih vrat tud vsaj dvajset ljudi. In kaj nej jst nardim? drugo so dilerji, ki so dejansko škodljivi za tvoje in sosedove ottroke. take se pa prijavi na policijo pa jih hitr pobezaj vn.

lp
Izgleda ima v bloku dobre stene, sicer ga ne bi promet motil
wink-1.gif
. No, ali pa bi mu pasalo.Drugače pa jeba tole, da imaš kurbnhaus v bloku.

MrDaco

Guru
11. sep 2007
11.764
5.914
113
Citat:
Uporabnik stein pravi:
Torej ste/so se vsi odločili, da ne bodo nič naredili?
Kriva pa je policija?

Ja točno tako.

Sem napisal, da so enga prebuutali, prišla policija, naredila zapisnik in čao amore... Kaj naj še več???

mistique

Guru
16. jun 2009
13.780
1.596
113
Emona / Carnium
Ker se dogajajo scene, ko se na "fejs of d plejs" vračajo tisti, ki jim je zmanjkalo denarja za ljubezen in potem delajo scene, v bloku pa živijo tudi normalni ljudje.

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.580
10.798
113
jaz ne živim v bloku, ker je tam replecirano name..

v hannovru je pred par leti bila ura med 40 in 50 € tako da je pri nas očitno drago, no vsaj v evropskem standardu gre haha

top_shit

Pripravnik
13. maj 2011
555
0
16
Pri nas je ura tam nekje čez 1000 EUR ... Omega Seamaster

Samo men se zdi, da nisi mislil tega , ne?
evil.gif

ON: mislim, da "prijateljice noči" sploh ni pravilen naslov, ker večino dela opravijo že cez dan ...
grims-1.gif

ovca

morfy
Osebje foruma
18. jul 2007
5.881
3
38
37
Cvičkova dežela =)
www.alter.si
V Španiji BJ 30€, pol ure 60€... Je pa res, da je bla una bjonda taka
srce-1.gif
....

Nism probu, smo najprej določil cene... Pol smo pa rekl, da se za tistih 60€ rajš napijemo, pa nasledn dan vsak svojo zastonj posexa
grin1.gif

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Citat:
Uporabnik mistique pravi:
Ker se dogajajo scene, ko se na "fejs of d plejs" vračajo tisti, ki jim je zmanjkalo denarja za ljubezen in potem delajo scene, v bloku pa živijo tudi normalni ljudje.

Si ti kdaj živel v kakšnem bloku sredi mesta? recimo v Šiški, na Fužinah, Viču..? Je tebi jasno, kakšen folk vse živi v bloku? od malih dilerjev, mutibaričev...dalje? In kakšen folk vse hodi k takemu folku na obisk?

In zdaj bi ti rad mene prepričal, da je v nebo vpijoč problem, če je v enem stanovanju povprečnega bloka kurbnhaus?

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Citat:
Uporabnik ermej pravi:
Da se ne boste prepirali. Cene v SLO so nekje od 40€ naprej za 15 minut, ter 50€+ za pol ure. Seveda se najdejo tudi dosti dražje. Imate tudi forume s slikami teh deklet, opisi kaj ponujajo, izkušnje itd. Sam sicer teh ponudb nikoli nisem koristil, tako da s prve roke ravno ne morem kaj povedat. Cene pa vseeno malo pogledam včasih.
rolleyes-1.gif

Sicer pa mislim, da bi se moralo vse skupaj legalizirati, pa uvesti obvezne zdravstvene preglede vsake 3 mesece naprimer. Sem prebral nekje da imajo nekje v nemčiji celo avtomate, kjer za plačilo dobi prostitutka dovolilnico za delo za eno noč, če te dovolilnice nima in jo dobijo pa seveda lepo plača. Nekaj cekinov bi se 100% dodalo v državno blagajno,...

Če prav vem, so v Avstriji pregledi vsak teden

mistique

Guru
16. jun 2009
13.780
1.596
113
Emona / Carnium
Jaz sem celo odraščal in živel v bloku, v katerega sta se (dve leti preden sem se odselil) vselili dve prijateljici noči srednjih let. Do takrat je bil blokovski mir porušen le takrat, ko je kdo obnavljal kopalnico ali pa se je sosedu šizofreniku poslabšalo stanje. Od pričetka ordiniranja, sta se zgodili dve sceni povezani s prijateljicami noči. Sklepam, da je bil obakrat problem v stranki, ki je pozabila na to, kaj je plačala in česa ne moreš kupiti. Drugega pa ni bilo. Razen, da sta obe pogosto cikcakali do bloka in glasno (out of tune) preprevali komade od Danijele ipd.
Sicer pa je bil mir in zelo težko bi rekel, da se v tistem stanovanju porivajo kaj več kot v ostalih. In daleč od tega, da bi te želel prepričati v karkoli. Tudi sam ne mislim, da je dejavnost v smislu javnega reda in miru, problem za okolico. Zadeve potekajo zelo diskretno, res pa je, da se po bloku smukajo različni profili, ki pa imajo k sreči eno skupno točko. Ko končajo, se zelo hitro poberejo.
Je pa res, da je bil "naš" blok eden bolj mirnih v naselju, saj so bili stanovalci 90% "staroselci" in ni bilo nekih izstopajočih likov. Pač, boring blok v katerem se ni nič posebnega dogajalo, dokler niso zagoreli kletni prostori ali pa je že prej omenjeni skizo razbil pol stanovanja z očetovo betico in so potem tisto krvavo špuro drgnili do točke vstopa v kiblo.

Viper

Pripravnik
31. okt 2011
443
0
16
Citat:
Uporabnik ermej pravi:
rolleyes-1.gif

V Avstriji imajo prostituke zdravstvene preglede vsak teden, v ponedeljek ali torek!
Če ne pride dobi baje neko full kazen!
cheer.gif

Viper

Pripravnik
31. okt 2011
443
0
16
Citat:
Uporabnik sad pravi:
Citat:
Uporabnik Ateis pravi:
sajkek, če živiš v bloku, je pač promet. dejansko je hodnik skupni prostor namenjen obiskovalcem in stanovalcem. sicer mene bi tudi motilo, da imamo velik "prometa" po hodnikih, ampak dokler mi ne vpijejo, svinjajo, ... me ne moti. namesto da se pizdiš, ukrepaj. v bloku namestite varnostno kamero in marsikatera stranko bo to odvrnilo in punci bo upadel promet in bo primorana iskat drug poslovni prostor. mene ni doma vsaj 12 ur dnevno in verjamem, da gre takrat mimo mojih vrat tud vsaj dvajset ljudi. In kaj nej jst nardim? drugo so dilerji, ki so dejansko škodljivi za tvoje in sosedove ottroke. take se pa prijavi na policijo pa jih hitr pobezaj vn.

lp
Izgleda ima v bloku dobre stene, sicer ga ne bi promet motil
wink-1.gif
. No, ali pa bi mu pasalo.Drugače pa jeba tole, da imaš kurbnhaus v bloku.

To je ja super!
Če baba ne da pa rečeš da greš k sosedu na kavo!
hysterical-1.gif

zabar

fotograf
20. mar 2011
975
0
16
Sigurno, cene so pri na svišje, kot drugod, kjer he prostitucija legalna! Preverjeno!
redface-1.gif

nekdo

Pripravnik
22. jan 2008
949
2
16
Citat:
Uporabnik ermej pravi:
Da se ne boste prepirali. Cene v SLO so nekje od 40€ naprej za 15 minut, ter 50€+ za pol ure. Seveda se najdejo tudi dosti dražje.

Imam znanca, ki kliče vse dneve, ki pogosto prvi v Sloveniji ugotovi, da je na sceni ena nova in jo seveda takoj pokliče, kajti nova prve tedne nima ne vem koliko strank, garsonjero in stroške pa je seveda treba redno plačevati...

Cene v Ljubljani (če se pozanimaš in kličeš tedensko recimo 20 deklet) so:

- Seks: rečejo 50, če malce jamraš in se delaš reveža, ali upokojenca, že po telefonu spustijo na 40. Če si redna stranka 2x do 4x mesečno ti mogoče nekatere starejše spustijo celo na 30. Za seks za 45, lahko tudi 60 minut.

- Erotična masaža: v salonih je baje 60 ali 70 evrov. Moj znanec pač išče ženske, ki to delajo same, ker imajo nižje tarife.

Po telefonu "individualne" maserke omenijo 50, ali 40, že po telefonu se da znižat za 10, sama masaža pa je potem 40 ali 30. Za (do) eno uro masaže.
Je pa pogosto tako, da na koncu 1. masaže za naslednjič obljubijo oralo, na 2. masaži pa nekatere za tretjič obljubijo že seks.

Sicer redko pa se zgodi (njemu v povprečju enkrat mesečno), da je punca/ženska navdušena nad njegovo malce večjo domenzijo (20 cm) in ga že na prvi masaži z masažne mize povabi na posteljo, kjer seksata...

Človeku, ki mi o tem poroča, popolnoma zaupam, ne gre za lari fari. Ima manj od 600 evrov dohodkov in absolutno verjamem, da mu 10 evrov nekaj pomeni.

Tisti z dohodki 1200, 1800 in 2500 pa pač tečejo na prvi naslov, ki jim ga pove prvo dekle, ki so jo klicali.... In jim plačajo ceno, ki so jo omenile po telefonu.

Nazadnje urejeno: