Prijateljice noči

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Citat:
Uporabnik MrDaco pravi:
V našem bloku je eno par kurb. Glede na njihovo število, morajo imeti kar cel štuk kupljen. Oglasi v cajtngih, spletni strani, naslov, telefon vse je objavljeno. Policijska uprava je oddaljena cirka 90 metrov, pa se noben jebeštrga ne zgane, da bi pregnal to zalego.

Si ti nepismen, ali ja? Zakonske podlage za preganjanje prostitutk ni, ker so dekriminalizirane.

Dokler ni indicev, d aje posredi tudi zvodništvo in posredovanje pri prostituciji, ni razloga za ukrepanje policije.

Nazadnje urejeno:

MrDaco

Guru
11. sep 2007
11.764
5.914
113
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
Citat:
Uporabnik MrDaco pravi:
V našem bloku je eno par kurb. Glede na njihovo število, morajo imeti kar cel štuk kupljen. Oglasi v cajtngih, spletni strani, naslov, telefon vse je objavljeno. Policijska uprava je oddaljena cirka 90 metrov, pa se noben jebeštrga ne zgane, da bi pregnal to zalego.

Si ti nepismen, ali ja? Zakonske podlage za preganjanje prostitutk ni, ker so dekriminalizirane.

Dokler ni indicev, d aje posredi tudi zvodništvo in posredovanje pri prostituciji, ni razloga za ukrepanje policije.

Preberi še naslednje stavke, kjer omenjam, kdo se vsako jutro pripelje in katere dejavnosti ga še spremljajo. Pe ne mi o nepismenosti, OK!

kamela213

Fizikalc
9. mar 2011
1.100
44
48
odličen indic, policija bo nemudoma iskala debelega srba z meæko in kvazi koko po stanovanjih. kar to jim pošlji na mail, bo zagotovo dovolj za odredbo sodišča.

MrDaco

Guru
11. sep 2007
11.764
5.914
113
Glej ne govori na pamet. Vsi stanovalci to vedo in so priča temu, a so pač ljudje, ki se ne ali se ne upajo dregniti in imeti posla z "govnom". Eden heroj se je sicer našel, ki je imel malo prevelik jezik in kot kaže premalo moči in so ga kratkomalo v temi v parkirni hiši prebuntali. Kasneje prišla policija, naredila zapisnik, aha, kje so priče, a ni jih, je bla tema... bla bla in tam je ostalo. Zdaj pač vsi gledajo, oziroma zagrnejo žaluzije, če slučajno vidijo kak exchange belih vrečk ali kaj podobnega.

Edino kaj je ne koncu zgodbe dobrega, je to da sem se odselil "na vas" in upam da moj sin ne bo deležen ali priča kakim exchangom.

Nazadnje urejeno:

Ateis

Guru
13. sep 2007
2.285
811
113
hahaha, MRDaco, nasmejal si me. Misliš, da na vasi pa ni "belih vrečk" pa kurbic. Mislim, da moraš najprej spremenit vzgojo oz. razmišljanje, ne pa da se izogibaš "nevarnih" krajev. Težko je bit konzervativen v liberalnem svetu.

Dom->Služba->Dom->Služba->Dom->Služba->Dom->Cerkev->Dom->Služba... sej poznamo komad.

lp

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.580
10.798
113
ti si dovolj liberalen, da imaš v sosodnji sobi dilerja ali kurbo, te to nebi motilo? faking lažnivec oz hinavc

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.960
6.987
113
A je s kurbami kaj narobe? Narobe je edino s trenutno ureditvijo le-tega področja, s samo "storitvijo" pa čisto nič.

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.580
10.798
113
ne, s samo kurbo ne, da pa ti vsak večer mimo vrat gre 20 čudnih tipov, pa se meni zdi zelo narobe, vsaj mene bi hudo motilo.

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.858
392
83
Tak promet mimo vrat, ni šans da ti kdo vlamlja.
smile-1.gif

Ateis

Guru
13. sep 2007
2.285
811
113
sajkek, če živiš v bloku, je pač promet. dejansko je hodnik skupni prostor namenjen obiskovalcem in stanovalcem. sicer mene bi tudi motilo, da imamo velik "prometa" po hodnikih, ampak dokler mi ne vpijejo, svinjajo, ... me ne moti. namesto da se pizdiš, ukrepaj. v bloku namestite varnostno kamero in marsikatera stranko bo to odvrnilo in punci bo upadel promet in bo primorana iskat drug poslovni prostor. mene ni doma vsaj 12 ur dnevno in verjamem, da gre takrat mimo mojih vrat tud vsaj dvajset ljudi. In kaj nej jst nardim? drugo so dilerji, ki so dejansko škodljivi za tvoje in sosedove ottroke. take se pa prijavi na policijo pa jih hitr pobezaj vn.

lp

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.960
6.987
113
promet naj zbije punci ja, da ga bo pimp obiskal in mu preštel kosti?

blok je blok, [censored] ga, dvomim pa da po blokih hodijo iber sumljivi tipi, verjetno so vsi dokaj normalni, le željni malo zabave.

Ateis

Guru
13. sep 2007
2.285
811
113
nej se v bloku dogovorijo in nabavijo varnostno kamero. če je večina za, pol itak una podjetnica ne bo mogla preprečit tega.

lp

Ateis

Guru
13. sep 2007
2.285
811
113
Citat:
Uporabnik darjan pravi:

blok je blok, [censored] ga, dvomim pa da po blokih hodijo iber sumljivi tipi, verjetno so vsi dokaj normalni, le željni malo zabave.

ja logično darjan. tisti, ki hodijo na kurbe so po navadi strašno zadržani in sramežjivi. in taki tipi pač niso zajebani in ne bodo, ker se še žensk bojiji, kaj šele tipov.

zabar

fotograf
20. mar 2011
975
0
16
Citat:
Uporabnik mistique pravi:
Ker je tako ceneje. Če se legalizira, se bo podražilo. So pa še drugi pozitivni aspekti.
Gobezdaš neumnosti!!! Že tako je dražje kot v tujini!
bonk.gif

YuGec

Fizikalc
18. avg 2007
2.801
0
36
Citat:
Uporabnik mistique pravi:
Tega nisem vedel. Si cene primerjal s trgom, kjer je prostitucija legalizirana?

Ne vem sicer koliko se pri nas plačuje, ampak v DE je to sigurno ceneje. Po besedah mojega sodelavca, ki je pred par leti bil tam, te klub kamor se lahko greš zabavat (hrana, brezalkoholna pijača, savna, bazen so v ceni) te stane za enkraten vstop cirka 60 EUR, zabava z dekletom pa cirka dodatnih 40 EUR. Meni se to ne zdi prehuda cena.

Nazadnje urejeno:

MrDaco

Guru
11. sep 2007
11.764
5.914
113
Citat:
Uporabnik Ateis pravi:
nej se v bloku dogovorijo in nabavijo varnostno kamero. če je večina za, pol itak una podjetnica ne bo mogla preprečit tega.

lp

Kako dolgo mislis bo pa visela kamera tam gor. Preprican sem da bo prvo noc odmontirana. Ni tezko si silt kapo poveznit pa z palico zamahnit. To je drhal in zlahka ugougotovis , da se enostavno ne splaca spravljat v konflikt. Tip ima notri 5 bab in verjemi da iz denarnega vidika je to velika cifra. In lahko si predstavljas kako vesel bi bil zvodnik ce bi mu ti poskusal odvzeti promet.