Planet Golob

Daniel

Guru
21. dec 2007
6.234
3.987
113
Kot oboževalec Oliverja Dragojeviča lahko povem, da je tole nezaslišano ampak vseeno vrhunsko. Se pa vidi, da RTVjevci pač morajo delovati v skladu z agendo, navsezadnje gre za njihove službe. Ampak dolgoročno gledano se pa lahko strinjamo, da je cela država (kar izključuje plačance za ustvarjanje javnega mnenja levih in desnih opcij) precej v kur**.

jello

Guru
22. sep 2008
10.376
3.921
113
Galeb po duši (za las, pardon, za pero). Kako bi se šele strinjali če bi bil fen čukov, vernerja ali lojzeta slaka.

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.890
907
113
tu in tam
Kolk si ti obseden

FB_IMG_1738220527819.jpg

A peče, če se opozarja na felerje in stranpoti večnega in nezmotljivega?

• Haha
Reactions: visek_izobrazbe

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.266
11.241
113
kod Džej-Zija
Človek bi mislim, da smo v temi ”Planet JJ”. Pogledam naslov, in poglej ga, zlomka, naslov teme je “Planet Golob”. Gatto pa mojster relativizacije in whataboutisma. Ker čez njegovo božansko Goloba se ne pljuva. A ne, Alex?

• Všeč mi je
Reactions: MrDaco

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.890
907
113
tu in tam
Človek bi mislim, da smo v temi ”Planet JJ”. Pogledam naslov, in poglej ga, zlomka, naslov teme je “Planet Golob”. Gatto pa mojster relativizacije in whataboutisma. Ker čez njegovo božansko Goloba se ne pljuva. A ne, Alex?
Eh ja, če bi bral moje odgovore, bi videl, da mi Golob ni glih prva opcija, ampak kaj čemo, boljše trenutno ni, zato se pa rad norca delam iz vas, ki ne morete brez odcvetelega komunista.
aja, verjetno si me zamenjal z nekom, meni je ime Igor, kar vedo nekateri z nekdanjega suxa in tudi alterja. :nazdravje:

• Haha
Reactions: visek_izobrazbe