Citat:
Če sem prav prebral, nov prenosnik že uporabljaš.
Tako je.
Citat:
Lahko napišeš kake prve vtise, morda kake live slike. Kakšna je kakovost ohišja? Kako odzivna je Vista (s koliko dodatne prtljage je prednameščena?). Tipkovnica je slovenska? Koliko se greje površina? Grafična kartica zadovoljiva?
Prvi vtisi so fenomenalni! Live slik še nimam - v bistvu je enak, kot najdeš slike na spletu. Ohišje je ZELO kakovostno, kvalitetni materiali, zelo dobro narejeno. Nič se ne 'maje' ali premika ... Z Visto je kar veliko programov naloženih - nisme še vsega sprobal in zbrisal.
Na začetku malo traje, da se zažene - potem dela kot xp, nič počasneje. Tipkovnica je jasno slovenska, gravirane črke - nobenih nalepk. Površina se negreje čisto nič, toplo je samo z desne strani, kjer je izhod za ventilator - vse v mejah normalnega. Grafiko sem bolj malo sprobal - zaenkrat vse ok. Na nadzorni plošči grafike lahko vklopiš ali izklopiš SLI + eno malo morje različnih nastavitev.
Verjetno je tudi HP, ki ga omenjaš ok - ampak jez sem s Toshibo zaenkrat (prvi vtisi) ZELO zadovoljen.
lp, kostevc