Citat:
Uporabnik netko pravi:
smešen si s svojimi komentarji in amaterstvo bi lahko pripisal v tem primeru tebi... če bi bil danes moj zadnji dan ti v ostanku svojega življenja ne boš dal toliko računalnikov skozi kot sem jih dal v zadnjih 7 letih... zato imam nekaj čisto nepristranskega občutka kaj je ok in kaj ne... kar nenazadnje potrdijo tudi stranke
Vem s čim se ukvarjaš a primerjava, katero si navedel te pač pokaže v luči, kot te je prikazala - kot amaterja. Očitno ti še vedno ni jasno, kje delaš napako: na osnovi izkušenj s posameznimi artikli kritiziraš celotno blagovno znamko. Pač vidiš ozko.
Da to kar delaš ti prevedem v kmečki jezik: ti buče od enega kmeta niso všeč; pa zaradi tega šinfaš tudi njegovo solato. Ali pa ti od bejbe oči niso všeč in ima po tvojem kar naenkrat veliko rit. Ali pa (kot sem že dal primerjavo) ferari ne more na nek makedam pa je posledično v k...u avto. Razumeš? Tudi če ne...
Pa, da ne boš mislil, da sem laik; z informatiko sem se ukvarjal od sredine srednje šole; torej cca. 20 let. In si lahko prepričan, da previdno izbiram kaj predlagam in kaj uporabljam.