Predragi Žlender, MNZ, varuhi pravice,...

Fetici

Fizikalc
1. feb 2008
550
36
28
Slika pove vse!
bonk.gif

roscha

Fizikalc
27. jul 2007
301
48
28
Sem ravno hotel napisat da se mi zdi da mora bit punto KR registracija. Nimam pojma zakaj, tako se mi zdi. Pljanina&lowcostčapacwagen.press

p.s. sicer sem iz Kranja in tudi na avtu imam registracijo KR....

roscha

Fizikalc
27. jul 2007
301
48
28
Mogoče pa je brat od njega policaj in fura provido. Tamali pa trenira da bo isti kot on?
evil.gif

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.062
5.659
113
Citat:
Uporabnik roscha pravi:

Prosim da te čimmanjkrat vidimo v Ljubljani! Vlečete se huj k naša megla.....izvajate akrobatske manevre v križiščih in pred križišči!

volvo5er

Pripravnik
5. maj 2008
139
0
16
Ljubljana
Citat:
Uporabnik Simon_Vi pravi:
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Zadnje tri tedne se dnevno vozim na relaciji izvoz bežigrad - vič in obratno. In vsak dan naletim na vsaj dva pacienta ki 90 na uro vozita po prehitevalnem. in to so tujci in slovenci, ni nekega pravila. In ja priznam, zacel sem prehitevat po desni, ker mi po kilometru enostavno dojadi in grem mimo. In potem vedno gledam v vzvratno če bo človek šel na vozni pas, če je dojel da sem ga po desni prehitel in večina hladnokrvo pelje naprej po prehitevalnem....

eh...

Od bežigrda do Viča je obvoznica...koliko voznih pasov ima obvosznica in kakšna je omejitev?

Enega (da se ne bomo kregali o definiciji voznega in prehitevalnega pasu, tudi na hitri cesti, kar v resnici je Lj severna obvoznica, je treba voziti po desnem pasu, razen če koga prehitevamo (pa tu ni mišljeno prehitevanje lastne sence), omejitev je pa večji del 100 km/h.

Mis

Fizikalc
1. sep 2007
2.627
0
36
Jaz imam NM pa še brez grba, spadam pa drugač pod KR, živim pa v LJ
hysterical-1.gif

Drugač pa a ni tale slika zagozdenih avtov like GOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLDDDDDD ampak res par let že stara?

24kur fila s kislimi kumarcami namest salame
10.gif

Fonzl

Guru
5. sep 2007
6.762
4.912
113
Napaka...

KR se vlečejo ko megla in cincajo v križiščih.

Tole bi blo zihr LJ, ker le oni se tlačijo po dva, tri v luknjo kjer je komaj placa za enega.

Nightcrawler

Pripravnik
22. avg 2007
196
0
16
Ah, klasika. Pred 4 leti je na primorskem nek genij sekal nepregleden ovinek, jaz nasproti, za las odvijem, sesujem feltno na bankini. Pred enim letom sem šel iz Vodic proti KR, tam kjer je v naselju kratka ravnina med dvema najbolj ostrima in nepreglednima ovinkoma pride ponoči nasproti nekdo izza ovinka po mojem pasu, meni nič jasno, model odvije zadnjo sekundo, najbrž pijan.
Kar se tiče AC pa grem prejšnji teden na primorsko in nazaj, celo pot vse OK, ampak nazajgrede proti LJ me gre ena baba stara direkt izsilit. Mi lepo 20 metrov prej ven zapelje s svojo koreto tisti 90 km/h, jaz pa na polno bremzat, da sem komaj zmanjšal. Samo kanon na streho pa strelat. Včasih so ven skakal in potem prehiteval z 1 km/h hitrostno razliko samo, če si lahko varno zmanjšal, zdaj se še tega ne držijo več.
Jaz bom prdnil v avtu pa me bodo preganjali, ker bo vse narobe zaradi moje objestnosti, drugi pa lahko telefonirajo, žrejo, so slepi, zadeti, pijani, spijo, pa je vse OK.

Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Citat:
Uporabnik roscha pravi:

Prosim da te čimmanjkrat vidimo v Ljubljani! Vlečete se huj k naša megla.....izvajate akrobatske manevre v križiščih in pred križišči!

Ti si bil sigurno tudi zmeden, ko si prvič več kot 1 pas v križišču
grin1.gif
Strah je prisoten, malo razumevanja prosim.

Zelena pa itak pomeni "počasi prestavite v želeno prestavo in speljite enkrat preden se prižge rumena luč"
hysterical-1.gif

roscha

Fizikalc
27. jul 2007
301
48
28
Da se ne boš usral. V LJ sem službeno 3x na teden pa tudi Ljublančani niste kaj prida vozniki btw.
Sami stardeci pa bakice se dopoldne valjajo po cesti da ni za živet. Tako da zip-it.

Na splošno pa v Sloveniji 85% folka ne zna vozit. Pred semaforjem je treba SPAT in speljat ene 10 sekund prepozno, po AC je levi pas nujno rezerviran za počasnejše od 100km/h, bognedaj se umaknit, rondo je za 50% populacije znanstvena fantastika.
V resnici Kranjčani niso kaj prida vozniki, tisti ki imajo loški grb (Šk. Loka, Žiri, Železniki) pa so sploh razred zase. Z drugo besedo: popoln obup!

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.062
5.659
113
Citat:
Uporabnik The_Red_Devil pravi:

Ti si bil sigurno tudi zmeden, ko si prvič več kot 1 pas v križišču
grin1.gif
Strah je prisoten, malo razumevanja prosim.

Ne, neeee mene so zjebale barvne lučke......sm mislu da sm že u discoteki sm biu pa na Celovški
grin1.gif