Predogled Garmin Nuvi 765T

• Ustvarjalec teme Izbrisan uporabnik #488
  • Začetni datum

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.624
208
63
Kranj
jaz nisem nič podpisal
smile-1.gif

kakor geoset hoče, naj se proda ali pa vrne dobavitelju čez čas. predragi so.

bomo pa navigona forsiral.

Nazadnje urejeno:

brainstorm

Pripravnik
15. nov 2008
160
0
16
Ve kdo za mogoče še kakšno trgovino z Garmini na Dunaju in sicer bolj v centru, ker tisti 2 ki sta na http://geizhals.at/ so kar nekaj km ven, ker grem naslednji teden gor na zakuhano vino
nahrung002.gif
in bom nabavu še ta GPS.

sopfkreg

Zelenc'
25. maj 2008
25
0
1
Imam Garmin-a 765T. Dokupil sem še AR 2.20. Če je karta nameščena na SD kartici vse deluje. Vklopljeno imam CN2009 in AR. Moti me le, ker AR prekrije hitrostne omejetve (spodaj levo). Kolk sem bral, je zgleda krivo, ker ni AR prosojna in tako prekrije CN2009. Če sedaj to karto (datoteko img) presnamem na garminov interni spomin, karta AR deluje na novi lokaciji. Če jo pa izklopim in pustim vklopljeno samo CN2009 mi karta zamrzne (Garmin kaže hitrost, smer, le karte ni).
Rad bi še dokupil karto TOPO in želel imeti možnost preklapljanja (izklapljanja) AR in TOPO. Če obe izvozim skupaj jih potem ne morem poljubno izklaplat (ali pa ja???).
Vidim pa , da imate nekateri naloženih še več kart in tudi možnosti izklapljanja le teh. Kako ste rešili ta problem?

srapos

Pripravnik
16. nov 2008
381
0
16
Tržič
Uporabljaj ločene karte CNE in AR, pa bosta karti normalno delovali. V Sloveniji ni potrebe, da uporabljaš obe karti.

sebek

Zelenc'
19. nov 2008
15
0
1
Jaz pa mojega ne morem update-at, preko webupdater-ja. Pri downloading 68 % (na Macu) in pri 67% na WInXP se ustavi. Tudi registracija se ustavi na 68%. Pa opazil sem da vedno naredi datoteko GarminDevice.xml in mapo GPX
Lahko kje dobim novi firmware, mimo updaterja?

Hvala

Nazadnje urejeno:

sebek

Zelenc'
19. nov 2008
15
0
1
Sem zrihtal, očitno siol nekaj blokira, ker sem se priklopil na drug net in zdaj zadeva deluje.

bosko3

Zelenc'
17. sep 2008
24
0
1
Pozdravljeni!
Sem nabavil 765t in sedaj imam nekaj vprašanj!

1. A Lane assist v Sloveniji ne deluje ali pa je potrebno kje kaj priklopiti?
2. Ali tudi pri vas ni šumnikov?
3. Kako je z izgovorjavo ulic; ali to omogoča?

Hvala za odg!

sandiv

Pripravnik
4. sep 2007
268
1
18
Maribor
Deluje (seveda z CN 2009 karto):
-če se peljem v Mariboru po Ptujski iz smeri Miklavža proti Avstriji na obvoznico, mi tam pokaže več pasov in puščica za desni pas je obarvana
cheer.gif

srapos

Pripravnik
16. nov 2008
381
0
16
Tržič
Meni dela na posameznih delih ringa okoli ljubljane. Npr. če grem iz smeri Rudnik na primorsko avtocesto.