Predogled Garmin Nuvi 765T

• Ustvarjalec teme Izbrisan uporabnik #488
  • Začetni datum

bosko3

Zelenc'
17. sep 2008
24
0
1
Ste se mogoče registrirali na garminovi strani??
Zakaj vse je dobra registracija?

Hvala za odg!

srapos

Pripravnik
16. nov 2008
381
0
16
Tržič
V kombinaciji z AT, kot je meni znano, na 765 ne deluje tako, da bili vidni obe karti. Če te to zanima?

Teddy

Pripravnik
10. jun 2008
568
0
16
Ljubljana
Se pravi de lane assist dela samo z CN Europa 2009 z drugimi pa ne. (npr: AR 2.20)
17758-icon_confused.gif

Nazadnje urejeno:
I

Izbrisan uporabnik #488

Changes from version 2.50 to version 3.00:

Added support for new MSN features - Weather Radar and Alerts, Send Routes to GPS, and Flight Delay Status.
Added support for ecoRoute features.
Corrected VIB support.
Updated to support new Audible book format.
Avoid Highway option now avoids limited access roads over long distances.
Adjust FM transmitter performance for Europe.
Corrected several issues with Language Guide support.
Enhanced A2DP (Stereo Bluetooth) support.
Added AVRCP (Bluetooth Audio Remote Control) support.
Added 3 way calling support.
Decrease traffic delay automatic recalculation threshold.

bluesman

Zelenc'
3. jul 2008
5
0
1
Lep pozdrav,

mene pa zanima, če je stran od garmina kjer piše kateri gsm so kompatibilni ažurirana? Nabavil sem 765t in zdaj bi rad kupil še nokio n95 8gb ki pa ni na seznamu. Prav tako ni na seznamu večine boljših telefonov. A ima kdo informacijo, če ta Garmin dela z N95 ali pa z HTC Diamondom?

Hvala.

Jodlar

Pripravnik
20. jul 2007
749
3
18
Citat:
Uporabnik bluesman pravi:
Lep pozdrav,

mene pa zanima, če je stran od garmina kjer piše kateri gsm so kompatibilni ažurirana? Nabavil sem 765t in zdaj bi rad kupil še nokio n95 8gb ki pa ni na seznamu. Prav tako ni na seznamu večine boljših telefonov. A ima kdo informacijo, če ta Garmin dela z N95 ali pa z HTC Diamondom?

Hvala.

Verjetno misliš, če dela Bluetooth povezljivost za prostoročno telefoniranje, pa to (ker kaj bi drugega skupaj delala 765t in N95 8GB)? Dela!

steni

Fizikalc
5. jan 2008
682
39
28
Ravne na Koroškem
Saj ne kupuješ zato, da bi uveljavljal garancijo! Ali pač? Če pa se že slučajno pokvari, jo pošlješ po pošti in uveljaviš garancijo v Angliji. Kaj misliš, da tudi angleži tudi ne upoštevajo garancije?
Zanimivo bi bilo napraviti analizo koliko garminovih naprav se dajansko pokvari v garancijskem roku in potem bi "nekateri" lahko na veliko "bluzili" o garanciji.
Prvega garmina sem kupil v Sloveniji in ga krepko preplačal. V garancijskem roku se NI pokvaril. Vsakega naslednjega bom kupil tam kjer bo bolj poceni, pa če tudi bom prihranil "samo" 60€ !