Predogled Garmin Nuvi 765T

• Ustvarjalec teme Izbrisan uporabnik #488
  • Začetni datum

medeni

Pripravnik
6. dec 2008
56
0
6
Murska Sobota
Ja samo jaz več kot 3 dni NIKOLI nisem čakal na popravilo nobene reči pa tudi, če je izven garancije. Dandanes v 24 urah dobiš kr želiš in v kolikor firma ni sposobna ured neke reči v par dneh potem jaz tam nebi kupil nikoooli ničesar...

I

Izbrisan uporabnik #488

E daj no
smile-1.gif

gassy

Zelenc'
20. mar 2008
1
0
1
Snecer, prosil bi te za informacijo in mnenje kako ti dela nuvi z novim software-jem 3.00. THX v naprej.

Teddy

Pripravnik
10. jun 2008
568
0
16
Ljubljana
Na dveh nuvi 765 sem opazil bolj zelenkasto barvo POI točk. (POI radarji, ostale POI so v redu) Na ostalih napravah pa so normalne barve. Probal sem tudi z zamenjavo barv v photoshopu z VEB barvami a je še zmeraj isto. A se to še komu pojavlja?

I

Izbrisan uporabnik #488

Novi update.

Changes from version 3.10 to version 3.30:
Corrected routing in certain situations.
Corrected handling of certain text languages.
Improved behavior when switching color modes.
Added support for new traffic cameras.
Improved abbreviations for street names when selecting German or French languages.
Correct error that caused some unique traffic events to have an improper delay associated.
Correct labeling issue in the ecoRoute mileage report.
Improved compatibility with 3 way calling.
Don't allow other audio to play between ring tones.
Corrected some improper lane guidance arrows with 2009.10 maps.
Corrected issue that caused final point to be lost in optimal route reorder.
Corrected error in fuel efficiency calibration with Liters/100Km units.
Corrected issue that prevented being able to identify points on the map when browsing the 2009.11 CNNA maps.

gaber

Pripravnik
13. maj 2008
84
0
6
Imam namen vzeti ta model 765. A mi lahko kdo pove, če imaš lahko istočasno CN 2009, AdriaRoute in AdriaTopo, pa s katerim FW? Hvala!

I

Izbrisan uporabnik #488

Lahko imaš vse tri naložene, ne pa tudi vklopljene, kar tudi ni smiselno.

nepomembnez

Pripravnik
9. jan 2009
514
0
16
Ne blokira. Sam imam vse vklopleno in dela normalno, razen topo, ki ga AR "preriše". Ni pa smiselno imeti istočasno vklopljeno AR in CN, kot ti je napisal Snecer.

I

Izbrisan uporabnik #488

Finta je v tem, da mora procesor risati 2 ali 3 karte in da se ene prekrivajo. Vse skupaj je potem lahko ostudno počasno, pa še med sabo se tepejo.

tschmrlj

Zelenc'
27. mar 2009
1
0
1
Pravkar kupil 765T,pa me zanima, kje bi lahko pridobil več znanj informacij glede načrtovanja poti po meri. Konkretno za prvomajske praznike gremo v Provanso in bi s pomočjo Mapsousa izdelal dnevne izlete že doma. Zanima me kako pogosto moram postavljati točke. Kaj se zgodi če se med izletom odločimo, da se oddaljimo od načrtovane poti, kako se zopet vrniti na načrtovano pot. Predvsem pa bi rad navodila za načrtovanje poti po meri in prenos le teh v garmina v slovenščini.

robertostem

Zelenc'
22. mar 2009
3
0
1
Pozdravljeni ! Morem vam povedati,da sem pred kratkim kupil nuvie 765T z nakupom sem zadovoljen,zgodilo pa se mi je nekaj strasnega.Posodobil sem verziji iz 3.30 na 3.40 sedaj pa mi med navigacijo ne govori slovensko ampak samo anglesko ce pa dam na simolacijo GPS takrat pa me vodi slovensko.Prosim za pomoc ali nasvet. HVALA

yill

Pripravnik
18. avg 2008
30
0
6
Zanima me kje bi lahko najceneje dokupil torbico (etui) in pa polnilec za polnjenje v navadni vtičnici (AC) za Nuvi 765T.
Včeraj sem namreč žalostno ugotovil, da oboje ni priloženo.

hvala