Predogled Garmin Nuvi 765T

• Ustvarjalec teme Izbrisan uporabnik #488
  • Začetni datum

yill

Pripravnik
18. avg 2008
30
0
6
Snecer ni panike. Vem, da so moja vprašanja bila morda malo čudna... Pač privajam se na svoj prvi Garmin. Hvala ti za tvoje odgovore in tole temo, ki mi je res veliko pomagala.

Glede mojega nakupa pa:
Očitno so dobili v BigBangu takšne "narobe spakirane" pošiljke.
Zato pa en teden po mojem nakupu "v redu spakirane" pošiljke prodajajo za 30,00 EUR dražje. Mene ne moti za tisti T na koncu, v kolikor bo vse delovalo kot treba. V tujini še namreč nisem bil, da bi stetsiral kabel za prometne informacije.

yill

Pripravnik
18. avg 2008
30
0
6
Samo to bi še vprašal. Moj priloženi TMC sprejemnik je GTM 21, a je v originalnem Nuviju 765T isti model priložen?

mamomu

gps navigator
21. jul 2007
2.493
0
36
53
Varoš!
Glej, nič ni narobe z tvojim Garminom!! Tisti T pomeni LE to, da je zraven v škatlo spakiran sprejemnik za TMC!

I

Izbrisan uporabnik #488

Zdaj pri nas končno stane toliko, kolikor sem jaz dal ob prihodu naprave v Nemčiji
smile-1.gif
(no 271 EUR).

nepomembnez

Pripravnik
9. jan 2009
514
0
16
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Zdaj pri nas končno stane toliko, kolikor sem jaz dal ob prihodu naprave v Nemčiji
smile-1.gif
(no 271 EUR).
Sva že dva. Torej so bili naši prodajalci vsaj ob dva potencionalna kupca. Ampak tako to pri nas je, ,malo pa drago.
bonk.gif

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.624
208
63
Kranj
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
smile-1.gif
(no 271 EUR).

če je GEOSET znižal nabavno potem si tudi prodajalec lahko igra s ceno...

I

Izbrisan uporabnik #488

To kupca niti ne zanima kdo v ozadju je v igri, da je takšna cena.
smile-1.gif

Zgaga

Guru
25. jul 2007
10.577
4.502
113
49
Na sončni strani ALP
Hec je, da si nekateri lahko privoščijo grdo igro s cenami brez sankcij.
jezen.gif

Ostale pa Geoset šraufa z aneksi pogodbam o zaščiti cen in gibanju max. 5% od priporočane.
stupid-1.gif

Jodlar

Pripravnik
20. jul 2007
749
3
18
Citat:
Uporabnik Zgaga pravi:
Citat:
Uporabnik Jodlar pravi:Kašno igro in sankcije imaš v mislih?
Beri drugi del mojega sporočila. Tam je vse zapisano...

Mene zanimajo igre in sankcije, ne pa Geosetovo šraufanje!

Namreč zanima me kako in predvsem zakaj bi nekoga "sankcioniral" če prodaja artikel po kolikor toliko realni ceni?

Nazadnje urejeno:

RaPMaN

Zelenc'
26. nov 2008
7
0
1
Pozdravljeni! Sam bi si rad nabavil Garmina 765T ali 755T. Me pa zanima nekaj stvari... Ali verzije s karto evrope (torej naprave ki so pri nas) podpirajo 3D pogled stavb in text-to-speech oz izgovorjavo ulic. Kolikor vidim na internetu imajo to funkcijo,mene pa zanima ali se da ti 2 funkciji izklopit. Torej da mi ne bi kazalo 3d stavb in da ne bi reklo "zavijte desno na celovska cesta". Imam raje da reče "zavijte levo".

Hvala za odgovore in LP

I

Izbrisan uporabnik #488

text to speech v sloveniji ne dela
smile-1.gif

3d se pa da izklopit.

RaPMaN

Zelenc'
26. nov 2008
7
0
1
Ampak jaz bom navigacijo uporabljal po evropi ne pa samo po Sloveniji... Kdo pa rabi navigacijo po Sloveniji... A se da izklopit ali ne (text to speech) ?