Moral je nekaj nasrati in napopat bebavega smeška.Tvoj point ?
Moral je nekaj nasrati in napopat bebavega smeška.Tvoj point ?
20€ ali 200€V službi sem se ta teden malo igral z DeepSeek, vendar mojega dela niti približno ne obvlada tako, kot ChatGPT (plačljiv).
Res pa je, da je ChatGPT-ju veliko lažje, ker že ima vso mojo zgodovino, kaj delam, kako delam itd..
Ga bom poskusil še kdaj v prihodnje, čez čas
CNBC je prejle objavil daljši prispevek o DeepSeek, kako so uspeli za par milijonov s slabšo opremo skoraj izenačiti rezultate s podjetji, ki so porabila milijarde in najnovejše Nvidia kartice.V službi sem se ta teden malo igral z DeepSeek, vendar mojega dela niti približno ne obvlada tako, kot ChatGPT (plačljiv).
To je itak prilagodljivo oz ti posebaj pogodbo dajo ce si heavy user. Jaz imam corporate acc podjetja ki mislim da placuje cca 4k mesecno. Ampak ima svoj SW ki se linka na modele chatGPT. Tko da lahko da njega tud 1k stane, odvisno kaj majo v pogodbi oz kaka stranka so. Jaz kot nek nepomembnez uporabljam zadevo 1x tedensko in verjetno bi za 20 eur isto dobil. Sam ce celoto pogledas je pa logicno zakaj tak racun20€ ali 200€
Ne da bi vedel.Policija uporablja umetno inteligenco.
Why?
Sam ga uporabljam za prevode in kako hitro iskanje in razvrcanje rezultatov s spleta. Strosek pa je tak ker ga developerji uporabljajo za pomoc pri razvoju SW, hkrati pa se nanj povezuje SW ki skrbi za aviation safety (reporti, incidenti, itd) in se pac uporablja tudi njihovo HW moc.Ali lahko kdo od vas heavy userjev pove za kak primer za kaj uporabljate AI? Kaj dela namesto vas, da plačujete za boljši model?
Ne da bi vedel.
ED-209 je za nabavit. Recimo, ko bo Jajo spet glavni.Ja? Resitev za law enforcement s podpiro AI je malo morje.