predlog "odpustkov"

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.092
16.262
113
ksz...

hysterical-1.gif

kere mate nooo, sekanje rok, likvidacije, enkrat norc- vedno norc, ....

težkooo
hysterical-1.gif

najbolje da povzamemo sistem po kitajski + takoj ustanovimo strelni vod za take primere
zmaga.gif

...svašta
rolleyes-1.gif

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.624
3.076
113
v lokalni ostariji
ja žalostno a ne....

jebat ga. eni pač so bolj papeški od papeža. jaz menim da je ta opcija, "odpustkov" dobra. naj se da še ena šansa itak služi samo avto šola in nihče drug...

Mare77

Fizikalc
13. feb 2009
1.327
8
38
47
Okolica južne LJ.
JAz sem proti odpustkom. Če imaš pošlihtano v glavi imaš že pred odvzemom zadosti možnosti, da se zamisliš in umiriš. Že res, da se bo folk vozil brez izpita in da bodo služile avtošole in država, samo danes ljudje razumemo samo še udarce po denarnici, drugo nas ne zdrami. Žal...
Če bi se policija striktno držala zakonov in jih izvajala, potem bi vsak ornk pomislil, predno bi se vozil brez izpita in delal neumnosti. Tako pa imamo, kar imamo
uf-1.gif

ceedevita

Majstr
24. jul 2009
6.901
114
63
štajerska
fsi tisti, ki zagovarjajo odpustke so verjetno vozniško kupili, ker očitno ne obvladajao CPP ali pa imajo tako slabo razvite motorične sposobnosti, da jih ne morejo v praksi udejanjiti.
normaln človek, ki upošteva CPP ne more dobiti 18 kazenskih točk v dveh letih. še norci to težko naberejo. obstajajo pa izjeme
bonk.gif

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
ja žalostno a ne....

jebat ga. eni pač so bolj papeški od papeža. jaz menim da je ta opcija, "odpustkov" dobra. naj se da še ena šansa itak služi samo avto šola in nihče drug...

Ja, pa še bon za 100 litrov bencina naj talajo zraven.
Še prej pa naj naredijo test s pojočo travico, da vidijo če se prekrškar res kesa.

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.019
11.142
113
tak ki dobi 18ko sploh nebi smeli izpita nikol več dobit, voznja brez izpita pa zapor za poskus umora.

rešen svet.

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.147
4.129
113
Skadiš en joint, čez 3 dni te peljejo na odvzem in ti vzamejo vozniško.

Pelješ v coni umerjenega prometa namesto 30 kar 60 km/h in ti vzamejo vozniško.

Tole so primeri ko bi ti načeloma lahko dali ultimat in verjamem da večina teh primerkov ne bo ponovila "greha" ...

Da pa nekdo ZBERE 18 točk iz različnih prekrškov pa jasno ni opravičilo.

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.624
3.076
113
v lokalni ostariji
tudi 18 točk iz različnih prekrškov v roku TREH let ni tak problem! sploh če delaš 30.000 km na leto ali več.

še enkrat: 1. te 2x pokne na radar recimo 40km/h v coni umirjenega prometa (recimo agrokombinatska ) potem eno leto nič, enkrat se ti nalima na rit in ti reče da si povozil polno črto pri razvrščanju levo (lahko samo za par cm) fašeš 5 pik. potem pa še da imaš smolo pa zletiš s ceste ker je na cesti plast ledu fašeš še 6 pik in adijo vozniška. torej je ta oseba norc? je divjak? vi delate vse brez prekrškov?

softi si upaš trdit da ne narediš nobenega prekrška? se ne pelješ 10km/h prehitro kdaj? ne greš morda kak mm čez polno pred križiščæem. ti si pozimi jamBral kak maš spolzko cesto pa recimo da imaš smolo, 3x prletiš v jark 3x tvoj dobri sosed (k ga ti jebeš pri inšpektorjih) pokliče milico 3x fašeš 6kt... torej? odvzem. v 3 letih. a si divjak?

dejte če bi take visoke kazni pomagale in vse to potem na kitajskem nebi bilo nobenega kriminala potem v ameriki nebi bilo umorov, posilstev...

maurice

Pripravnik
30. apr 2008
867
2
18
ksz ...

Zmanjšati mejo iz 18 na 12 pik, odvzem vozniške za dve leti, velike kazni, ...

Če je red, je red za vse.

In cesta ni kriva, da človek zleti v jarek.

Če te pa dobijo pijanega in da še nesrečo povzočiš, potem pa za zmerej odvzet izpit, pa tut če si poklicni voznik.

maurice

Pripravnik
30. apr 2008
867
2
18
Jaz delam leton precej več kot 30 000 km in nimam nič pik in jih še nikoli nisem dobil.
Če se bom pa v naselju pripeljal pred radar malce hitreje, bom pač dobil 3 ali 5 pik, ampak potem se ne bom nikoli več, ker se tut zdej ne.
Največja neumnost je pa to, da če nisi privezan, nimaš luči, da plačaš kazen, če pa dosežeš 18 pik, ti dajo pa pogojno, mislem keri idioti.

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.624
3.076
113
v lokalni ostariji
ja najboljš da sploh ne dajo vozniških dovoljenj. a ne? nej bo red za vse vsi pejmo peš aja ups lahk se boš v enega zaletel. nč samo doma si lahko in konc! nema mobilnosti red je red za vse!

ne kriva je neprilagojena hitrost 6KT.

mimogrede a se iz prohibicije ni noben nč naučil? zanimivo da je blo takrat največ pjančkov... pa je bil alko prepovedan pa kriminal je zrastel.. aja seveda za vas je bil red...

dejte ga srat no...

zakaj nebi mogel en, ki je nabasal 18 točk imeti 1 leto pogojne kazni. če bo v 1 letu naredil prekršek bo izgubil izpit drugače mu ostane. bolje kot sedaj ko nabere 18, gre v AŠ in potem lahko spet dela prekrške... (ker ima 18 prostih) a ne? aja seveda ubit ga je treba...

ziggy

Fizikalc
8. nov 2007
1.133
2
36
Iz tvojega pisanja bi se dalo sklepati, da se ti je moralni razvoj ustavil na stopnji šestletnika. Ti se namreč na vse kriplje trudijo izognit kazni in najti nek zunanji razlog za sranje ki so ga skuhali...

ceedevita

Majstr
24. jul 2009
6.901
114
63
štajerska
če prekoračiš dovoljeno maximalno hitrost za 4 x potem definitivno ne poznaš CPP in ti niti najmanj ni jasno zakaj le je tam coni umirjenega prometa
če zletiš s ceste je pa to res smola. to se načeloma lahko zgodi vsakemu. samo zakaj si policijo klical ?
ampak to se ti zgodi recimo 1 x na 5 let
če pa to ponavljaš 3 x zapored potem si blesav, čpotrebuješ kak tečaj varne vožnje in preverbo motoričnih sposobnosti
zakaj bi policijo klical pa mi ni jasno. pokličeš avtovleko pa na zavarovalnico

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.624
3.076
113
v lokalni ostariji
tebi se je razvoj ustavil. ziggy: nič se ne izogneš kazni kazen je samo razlika je ali moraš financirat avto šolo ali ne.

cedevita: drugi pametnjakoviči ti pokličejo policijo ker kar malo po forumu beri koliko je pametnih k takoj GSM pa klicat... in teh primerov je ogromno. če 3 zime zletiš s ceste boš rekel da je nemogoče? pa ni treba bit blesav.

zanimivo da so vsi tako sposobni pridni in moralni...

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
pa poskusiva

vozium večinoma po omejitvah, do 6 na uro več. zavestno.
nezavestno kdja peljem čez. se spozabim, spregledam znak.
redko letim do konca. v grčijo bom šel med 140 in 150 po cagarju..mogoče pa 110. se še nisem odločil
na domači hrib furam čez 40, omejitev je 40

redko, zelo rekdo pijem in vozim. pijem pomeni pivo, dva..ne 5.
uporabljam luči, pas, smernike.
polno črto sekam na odprtih ovinkastih cestah, križišča redko.

nisem angel, ampak sem boljši od mnogih. odvzem pri meni ne bi pomagal, ker sem zavestno tak voznik.

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.860
395
83
Kakšni odpustki neki, že itak komaj kdaj vidiš policaje na cesti. Moraš biti res retardirana opica, da nabereš 18 pik in tak naj se kar spelje s ceste dol.

ziggy

Fizikalc
8. nov 2007
1.133
2
36
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
tebi se je razvoj ustavil. ziggy: nič se ne izogneš kazni kazen je samo razlika je ali moraš financirat avto šolo ali ne.

cedevita: drugi pametnjakoviči ti pokličejo policijo ker kar malo po forumu beri koliko je pametnih k takoj GSM pa klicat... in teh primerov je ogromno. če 3 zime zletiš s ceste boš rekel da je nemogoče? pa ni treba bit blesav.

zanimivo da so vsi tako sposobni pridni in moralni...

He, he, a to, da moraš še enkrat v avtošolo pa ni "kazen"? Čas, denar... enim pomaga, če jim to vzameš.

Da ljudje kličejo policijo, če vidijo peesdarijo na cesti je popolnoma prav. Če si tak bebec, da zletiš s ceste, te je treba fino oglobit, ker bi lahko naslednič bil ob cesti npr. moj otrok.

Zanimivo, da nam enim v 15 letih ne uspe dobit niti ene točke niti druge kazni. OK, dva parkirna listka ampak priznam, da sem ga pri parkiranu usral.

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.624
3.076
113
v lokalni ostariji
no no sej lih tak je en moj prjatu govoril kot ti ziggy: jst sm 20 let voznik pa tud 1 točke ne. kako so lahk taki retardiranci bla bla bla opice z veseljem je klicaril mičličnike k je vidu kako nesrečo.

no pa je imel parkrat smolo nabral točke in izgubil vozniško...

ZAREČENGA KRUHA SE NAJVEČ POJE!!!!

softi: evo za vse te tvoje grehe si lahk ob izpit v 3 letih če maš smolo... seveda najboljš da vrneš izpit avto itd ker si nevarn voznik...

ah ja...