Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
1. 18 pik od susa lahko hitro dobiš... je kar dosti takih kazni
2. kaj je namen odvzema? polnjenje proračuna! meni se zdi prav da se da moznost da imas 1 leto pogojne kazni... če pač zajebeš še v tem letu si zaključil...
3. vsak je enkrat lahko na hitro močno kaznovan... poznam dosti pametnjakovičev ki pravijo: meni se kej tazga ne more zgodit. jst vozim po predpisih bla bla bla... pa so izgubili izpit... kako? komot:
2x radar (1x 3 enkrat 4 pike)
1x prehitro razvrščanje v križišču (5 pik)
1x je zletel pozimi s ceste v jarek, en [censored] (ki jih je tukaj dosti) je klical milico, milicarji prisli niso hoteli odstopiti od ogleda pa so mi prlimal 6 pik za neprilagojeno hitrost.
summa: odvzem... pa je imel zmeraj poln gobc kako on ne dela prekrškov... da vozi po predpisih... da je tipi top...
Kar si naštel ne dobiš kar v enem dnevu. In če veš, da si že blizu meje, boš verjetno pazil, da ne delaš oslarij in prekrškov za kazenske pike.
Pa še to: tudi sam delam prekrške, dobil sem tudi že kazenske pike, pa moj izpit še ni v nevarnosti. Kadar sem pokasiral kazen, jo nisem nikoli po krivici, pred storjenim prekrškom pa sem se zavedal, da ne delam prav in kakšne so posledice mojih dejanj.
Vem, da gre tebi v nos predvsem to, da kaznujejo vožnjo pod vplivom alkohola, sintiča kaznujejo zato, ker je jedel makovke in mu podtaknejo uživanje mamil,...