...bi res rad videl to...? Ali je bolj retorično vprašanje....Če že vse kopiramo me zanima kdaj bo tudi v Ljubljani ta "praznik".... Na avtobusih ker podzemne itak ne bo nikoli.
Brez hlač na pot s podzemno železnico
Prebivalci Londona so se včeraj podali na javni prevoz s podzemno železnico brez hlač. Zanimiva tradicija se je sicer začela leta 2002 v New Yorku, nato pa se hitro razširila v številna mesta po svetu. V Londonu so se za dan brez hlač (No Trousers Tube Day) prvič odločili leta 2010.svet24.si
Ne bi rad videl........bi res rad videl to...? Ali je bolj retorično vprašanje....
Saj mogoče pa bo.... Enkrat, od Bavarskega dvora do nove železniške/busne postaje.Podzemno je treba imeti že zaradi praznika.
Hmm le kaj bo zooki naučil vucicia?Zoki spet v Beogradu pri Vučiću.
Aleksandar Vučić on Instagram: "Odličan razgovor i ručak sa velikim prijateljem Zoranom Jankovićem, gradonačelnikom Ljubljane. Uvek sam srećan kada imam priliku da, od jednog od najboljih i najiskusnijih političara u regionu, nešto novo naučim. Danas
3,328 likes, 113 comments - buducnostsrbijeav on January 13, 2025: "Odličan razgovor i ručak sa velikim prijateljem Zoranom Jankovićem, gradonačelnikom Ljubljane. Uvek sam srećan kada imam priliku da, od jednog od najboljih i najiskusnijih političara u regionu, nešto novo naučim. Danas je...www.instagram.com