Citat:
Uporabnik sgh pravi:
Citat:
Uporabnik asteliks pravi:
Si zamudil "Sanjsko poroko" v soboto. Romih rastura. Ali pa "Ne se hecat". Nina in Kobal the top
Pa kdo še odurnega konja kobala gleda ??
Saj so fletni
Citat:
Uporabnik sgh pravi:
Citat:
Uporabnik asteliks pravi:
Si zamudil "Sanjsko poroko" v soboto. Romih rastura. Ali pa "Ne se hecat". Nina in Kobal the top
Pa kdo še odurnega konja kobala gleda ??
Brez reklam bi ga zanimalo 10x manj stvari.Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Interesi so točno takšni - ponudit gledalcu reklame, ki ga zanimajo, ker samo tak obstaja vsaj šansa, da jih bo sploh pogledal.
Citat:
Uporabnik _BANDIT_ pravi:
Gledam zdele oddajo Znan obraz ima svoj glas. Pa ne vem al so vec cajta reklame ali oddaja. Mislim ej, tole je pa res mal prevec, to ni vec gledljivo....
Sprejemnik s timeshiftom je zakon.Citat:
Gledam zdele oddajo Znan obraz ima svoj glas. Pa ne vem al so vec cajta reklame ali oddaja. Mislim ej, tole je pa res mal prevec, to ni vec gledljivo....
Citat:
Uporabnik Romzi pravi:
Sprejemnik s timeshiftom je zakon.
144€ na leto dam ker je to davek, gledam tistega sranja itak ne.Citat:
Uporabnik johannes pravi:
Citat:
Res ne vem, zakaj jamrate, namesto da bi odpovedali televizijo, kabelsko.
Plačujete 144 evrov na leto in to zato, da vas PRETEŽNO poneumljajo. Človek to res težko razume.
Poleg tega: 144 evrov tu, 44 tam, 35 drugje, pa 250 za avto mesečno (slabe ceste, kolone, kazni), pa smo hitro na 5000 evrov letno.
V dvajsetih letih pa smo na stotki (100.000 evrov)!
Kar pa se tiče reklam: še slabše bo!
Pa tudi na You tubu mi skoraj pri vsakem ogledu na začetku posnetka teži z reklamo. No, včasih se me "usmili" in me, bedak od YT vpraša, če želim preskočiti reklamo...
In to naj bi bilo "targetirano" oglaševanje?
To, da človeka že do drugega dnevnika spravijo ob živce???
Citat:
Moj, sicer dober znanec pa pri 600 evrih penzije SANJA o nakupu 4K televizorja, ki stane, kot sem prečekiral potem, ko sem se včeraj z njim na smrt skregal,1300 do 9500 evrov. On je sanjal o 4K televizorju za 800 evrov.
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
144€ na leto dam ker je to davek, gledam tistega sranja itak ne.
Citat:
Uporabnik QBR pravi:
Citat:
Moj, sicer dober znanec pa pri 600 evrih penzije SANJA o nakupu 4K televizorja, ki stane, kot sem prečekiral potem, ko sem se včeraj z njim na smrt skregal,1300 do 9500 evrov. On je sanjal o 4K televizorju za 800 evrov.
Ni čudno, da je popenil, ko pa ga šopaš s takimi.
https://www.mimovrste.com/led-lcd-tv-sprejemniki/philips-4k-tv-sprejemnik-50pus6809?v=684615
pa saj ti je napisal, da plačuje davek. Kje pa imaš tv naročnino po 12€ na mesec?Citat:
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
144€ na leto dam ker je to davek, gledam tistega sranja itak ne.
Ni davek, je prej prostovoljni prispevek. Prispevek "firmi", da vam lahko predvaja sranje.
Brez tega prispevka ne bi bilo ne njih, ne njihove manipulacije, ne sranja, ki ga predvajajo.
Bi jih bilo pa nekaj tisoč pač na borzi. Nekaj tisoč več ali manj, čisto vseeno.
Tako pa jimplačujete infrastrukturo, plače in ostalo, da vas strižejo... Mazohizem, da mu ni para.
Ne dosti bolje kot na Kitajskem, kjer sorodniki plačajo metke za tistega, ki ga ustrelijo. NEVERJETNO!
Pravzaprav se z plačilom TV naročnine vsak mesec ustrelite v koleno. In v denarnico. Malce pa tudi v glavo (manipulacija z gledalci, reklame)...
Citat:
Kot vem, je TV prispevek nekaj čez 12 evrov mesečno. Kakšen davek? Komu? Zakaj?
Citiram:
zavezanci – fizične osebe plačujejo mesečni prispevek za vse svoje televizijske in radijske sprejemnike, ki jih uporabljajo osebno oziroma skupaj s člani svoje družine v pavšalnem znesku 12,75 €;
http://www.rtvslo.si/strani/me...rs-st-26-09/231