POP TV in reklame

asteliks

Fizikalc
5. mar 2013
1.446
99
48
Citat:
Uporabnik sgh pravi:
Citat:
Uporabnik asteliks pravi:
Si zamudil "Sanjsko poroko" v soboto. Romih rastura. Ali pa "Ne se hecat". Nina in Kobal the top
evil.gif

Pa kdo še odurnega konja kobala gleda ??
bonk.gif

Saj so fletni
2205633-65185127_ales-ljoljo-eva-cimbola-nina-osenar-in-boris-kobal-foto-dejan-nikolic1.jpg

Priponke

• 2205633-65185127_ales-ljoljo-eva-cimbola-nina-osenar-in-boris-kobal-foto-dejan-nikolic1.jpg
    2205633-65185127_ales-ljoljo-eva-cimbola-nina-osenar-in-boris-kobal-foto-dejan-nikolic1.jpg
    59,8 KB · Ogledi: 290

BuDi

Guru
6. sep 2007
7.607
3.974
113
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Interesi so točno takšni - ponudit gledalcu reklame, ki ga zanimajo, ker samo tak obstaja vsaj šansa, da jih bo sploh pogledal.
Brez reklam bi ga zanimalo 10x manj stvari.

johannes

Tehnološki dinozaver/tabure selektor 1.snl
10. feb 2013
3.215
592
113
Citat:
Uporabnik _BANDIT_ pravi:
Gledam zdele oddajo Znan obraz ima svoj glas. Pa ne vem al so vec cajta reklame ali oddaja. Mislim ej, tole je pa res mal prevec, to ni vec gledljivo....

Res ne vem, zakaj jamrate, namesto da bi odpovedali televizijo, kabelsko.

Plačujete 144 evrov na leto in to zato, da vas PRETEŽNO poneumljajo. Človek to res težko razume.

Poleg tega: 144 evrov tu, 44 tam, 35 drugje, pa 250 za avto mesečno (slabe ceste, kolone, kazni), pa smo hitro na 5000 evrov letno.
V dvajsetih letih pa smo na stotki (100.000 evrov)!
aplauz.gif

Kar pa se tiče reklam: še slabše bo!

Pa tudi na You tubu mi skoraj pri vsakem ogledu na začetku posnetka teži z reklamo. No, včasih se me "usmili" in me, bedak od YT vpraša, če želim preskočiti reklamo...
cheer.gif

In to naj bi bilo "targetirano" oglaševanje?
bonk.gif

To, da človeka že do drugega dnevnika spravijo ob živce???

Nazadnje urejeno:

Romzi

Guru
4. sep 2008
9.636
3.450
113
Dobrova pri LJ.
Citat:
Gledam zdele oddajo Znan obraz ima svoj glas. Pa ne vem al so vec cajta reklame ali oddaja. Mislim ej, tole je pa res mal prevec, to ni vec gledljivo....
Sprejemnik s timeshiftom je zakon.

johannes

10. feb 2013
3.215
592
113
Citat:
Uporabnik Romzi pravi:
Sprejemnik s timeshiftom je zakon.

Zakon je ODPOVED televizije!

Moj, sicer dober znanec pa pri 600 evrih penzije SANJA o nakupu 4K televizorja, ki stane, kot sem prečekiral potem, ko sem se včeraj z njim na smrt skregal,1300 do 9500 evrov. On je sanjal o 4K televizorju za 800 evrov.

Ko pa sem mu omenil, da 6K televizor stane 150.000 evrov, je pa sploh popenil. Ker ga ne more kupiti niti, če proda polovico dvojčka, v katerem sicer stanuje in gre v gozd pod šotor.
Denarja za ogrevanje sicer nima niti za eno kurilno sezono, ampak 4K ali 6K televozor bi pa imel.

Imel tudi zaradi gledanja reklam, snemanih v 4K tehniki. Ker je očitno lepše, če te nategujejo in manipulirajo v 4K, kot ko so vas nategovali z analogno posnetimi reklamami...
evil.gif
.

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.384
1.250
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik johannes pravi:
Citat:

Res ne vem, zakaj jamrate, namesto da bi odpovedali televizijo, kabelsko.

Plačujete 144 evrov na leto in to zato, da vas PRETEŽNO poneumljajo. Človek to res težko razume.

Poleg tega: 144 evrov tu, 44 tam, 35 drugje, pa 250 za avto mesečno (slabe ceste, kolone, kazni), pa smo hitro na 5000 evrov letno.
V dvajsetih letih pa smo na stotki (100.000 evrov)!
aplauz.gif

Kar pa se tiče reklam: še slabše bo!

Pa tudi na You tubu mi skoraj pri vsakem ogledu na začetku posnetka teži z reklamo. No, včasih se me "usmili" in me, bedak od YT vpraša, če želim preskočiti reklamo...
cheer.gif

In to naj bi bilo "targetirano" oglaševanje?
bonk.gif

To, da človeka že do drugega dnevnika spravijo ob živce???
144€ na leto dam ker je to davek, gledam tistega sranja itak ne.
Za YT preroll videote obstaja rešitev ...
Mene niti do 3 dnevnika ne spravijo ob živce, ker ne gledam. Linearnih stvari ne maram.

iMM

Fizikalc
9. okt 2010
1.240
2
36
Problem je ker za to, da ti bojo predstavili reklame za tebe rabijo nek osebnostni profil, pri čemer ni problema če je ta anonimen in ga uporabljajo samo za njih in samo za namen oglaševanja. Pa temu ni in ne bo tako.

johannes

10. feb 2013
3.215
592
113
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:

Ni davek, je prej prostovoljni prispevek. Prispevek "firmi", da vam lahko predvaja sranje.

Brez tega prispevka ne bi bilo ne njih, ne njihove manipulacije, ne sranja, ki ga predvajajo.
Bi jih bilo pa nekaj tisoč pač na borzi. Nekaj tisoč več ali manj, čisto vseeno.

Tako pa jimplačujete infrastrukturo, plače in ostalo, da vas strižejo... Mazohizem, da mu ni para.
Ne dosti bolje kot na Kitajskem, kjer sorodniki plačajo metke za tistega, ki ga ustrelijo. NEVERJETNO!

Pravzaprav se z plačilom TV naročnine vsak mesec ustrelite v koleno. In v denarnico. Malce pa tudi v glavo (manipulacija z gledalci, reklame)...

johannes

10. feb 2013
3.215
592
113
Citat:
Uporabnik QBR pravi:
Citat:
Moj, sicer dober znanec pa pri 600 evrih penzije SANJA o nakupu 4K televizorja, ki stane, kot sem prečekiral potem, ko sem se včeraj z njim na smrt skregal,1300 do 9500 evrov. On je sanjal o 4K televizorju za 800 evrov.

Ni čudno, da je popenil, ko pa ga šopaš s takimi.
https://www.mimovrste.com/led-lcd-tv-sprejemniki/philips-4k-tv-sprejemnik-50pus6809?v=684615

Potem me pa čudi, da so dražji med 2000 in 9000. So boljši? Bistveno boljši? Dobiš zraven še erotično maserko?
Nekje mora biti skrit zajec...

Imajo tisti za 6000 pozlačene nogice? Ali mogoče kar zlate?

Ali pa so ti za 600 evrov le 4K "ready"?
evil.gif
Tako kot so bili HD ready trikrat cenejši od pravih HD televizorjev...

Nazadnje urejeno:

emirATes

Pripravnik
9. apr 2012
159
7
18
Citat:
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:

Ni davek, je prej prostovoljni prispevek. Prispevek "firmi", da vam lahko predvaja sranje.

Brez tega prispevka ne bi bilo ne njih, ne njihove manipulacije, ne sranja, ki ga predvajajo.
Bi jih bilo pa nekaj tisoč pač na borzi. Nekaj tisoč več ali manj, čisto vseeno.

Tako pa jimplačujete infrastrukturo, plače in ostalo, da vas strižejo... Mazohizem, da mu ni para.
Ne dosti bolje kot na Kitajskem, kjer sorodniki plačajo metke za tistega, ki ga ustrelijo. NEVERJETNO!

Pravzaprav se z plačilom TV naročnine vsak mesec ustrelite v koleno. In v denarnico. Malce pa tudi v glavo (manipulacija z gledalci, reklame)...
pa saj ti je napisal, da plačuje davek. Kje pa imaš tv naročnino po 12€ na mesec?

johannes

10. feb 2013
3.215
592
113
Kot vem, je TV prispevek nekaj čez 12 evrov mesečno. Kakšen davek? Komu? Zakaj?

Citiram:
zavezanci – fizične osebe plačujejo mesečni prispevek za vse svoje televizijske in radijske sprejemnike, ki jih uporabljajo osebno oziroma skupaj s člani svoje družine v pavšalnem znesku 12,75 €;

http://www.rtvslo.si/strani/me...rs-st-26-09/231

Nazadnje urejeno:

roCkY

Majstr
2. sep 2007
2.565
476
83
Ker je zadeva (prispevek) določena z zakonom je to davek le malček drugače poimenovan...

BuDi

Guru
6. sep 2007
7.607
3.974
113
pa še hujše bo...

ker se vedno več ljudi izgovarja da TVja nima, je že napisan predlog da bi se plačevala naročnina tudi za vse druge načine sprejemanja TV programa: telefoni, tablice, računalniki, enote za igranje iger, ki imajo možnost interneta ali iptv.... okoli volitev so to pospravili v predal, nekaj časa je pa bil predlog povsod.

roCkY

Majstr
2. sep 2007
2.565
476
83
Zarad mene je lahko dvojna naročnina, če je kakovostnega programa vsako uro 60 in ne 40 minut. Da pa je vsako uro 20 min reklam program pa v pretžnem delu kot bi ga srednješolci za seminarske naredili pa ni sprejemljivih trenutnih 12€ "prispevka". A pač plačujemo ker drugače ne gre.

DVB-T lahko kodirajo. IPTV lahko kodirajo, DVB-C lahko kodirajo. RTV4 in ostale spletne vsebine lahko kodirajo oz postavijo za prijavo. ...
Kdor bo želel gledati plača.

emirATes

Pripravnik
9. apr 2012
159
7
18
Citat:
Kot vem, je TV prispevek nekaj čez 12 evrov mesečno. Kakšen davek? Komu? Zakaj?

Citiram:
zavezanci – fizične osebe plačujejo mesečni prispevek za vse svoje televizijske in radijske sprejemnike, ki jih uporabljajo osebno oziroma skupaj s člani svoje družine v pavšalnem znesku 12,75 €;

http://www.rtvslo.si/strani/me...rs-st-26-09/231

a tega pa nisi prebral?

Po spremembi zakonodaje in uveljavitvi Zakona o spremembah in dopolnitvah zakona o RTV Slovenija (pričel veljati 27.10.1999) je prišlo do spremembe pravne narave obveznosti, in sicer iz RTV-naročnine kot civilnopravne obveznosti v RTV-prispevek kot posebno obliko javne dajatve. Ena temeljnih razlik med nekdanjo naročnino in sedanjim prispevkom je v načinu izterjave. Postopki v zadevah RTV-naročnin so se vodili preko sodišč, medtem ko ima RTV Slovenija pri postopkih iz naslova RTV-prispevka vlogo organa prve stopnje, torej sama izdaja odločbe o obveznosti plačila in sklepe o izvršbi v skladu s predpisanimi postopki v zakonu o davčnem postopku. Organ druge stopnje je Ministrstvo za kulturo.

Drugače je pa na tvojem linku še veliko zanimivega za prebrat

johannes

10. feb 2013
3.215
592
113
Kaj me brigajo podzakonski akti, členi med vrsticami, zarote v ozadju, itd.?

Jaz sem naročnino dve leti nazaj ODPOVEDAL, je ne plačujem več in NE GLEDAM televizije.
Zame je torej zgodba popolnoma in za vse večne čase - zaključena.

Vi pa po želji...Gledat, kritizirat, se sekirat, pulit lase.
5 let MANJ lajfa vam ne uide.

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.943
6.020
113

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.631
211
63
Kranj
od kdaj ima program KINO jebene reklame?

Zame so reklama dejansko ANTI REKLAMA za bilo kakršen produlkt - me ne zanima 0%.