Točno to sem naredil in se je vseeno prijemalo. Postoepk parkrat ponovil in vedno isto sranje. Ponev sedaj počiva v omari.To vse je en navaden bulšit. Vzameš olje, še najboljš če je repično, ga v ponvi segreješ do tam ko zakadi, potem pustiš, da se ohladi, potem pa obrišeš. To bo potem poveršina na katero se ne bo prijelo. Pol pa sam uporabljat.
Imam steklokeramikoTudi jaz jajca pečem brez težav. Fadil, maš indukcijo, plin, steklokeramiko?
Ti priporočam da seasoning nardiš na plinu, meni se je to obneslo. Pri indukciji se ti zna zgodit , da se ne naredi enakomerno po celo ponvi.
Jaz sem delal po tem postopku: https://chefbruni.si/blogs/news/priprava-jeklene-ponve-ali-voka-na-uporabo-seasoning
Sem pa videl, da eni naredijo kar z olupki od krompirja - jih pečejo na ponvi nekaj časa in se baje obnese.
Če ti vse do sedaj ne bi počivala v omari, bi imel že tako kot je treba. Tko boš pač teflon fural. Debujerko pa le daj na bolho, je je škoda za v omaro.Točno to sem naredil in se je vseeno prijemalo. Postoepk parkrat ponovil in vedno isto sranje. Ponev sedaj počiva v omari.
Ti jo z veseljem odkupim in te rešim prostora v omari.Točno to sem naredil in se je vseeno prijemalo. Postoepk parkrat ponovil in vedno isto sranje. Ponev sedaj počiva v omari.
Se za. Kontaktiraj me privatnoTi jo z veseljem odkupim in te rešim prostora v omari.
Ogljikovo jeklo, wau, kako močen marketinški izraz !Jaz sem nabavil tole iz ogljikovega jekla.
Ko jo enkrat fajn zascitis z oljem, dela ko urca. Zelo zadovoljen. Je pa delikatna. Ne smes prat s cetom, ne smes v pomivalcu, po uporabi premazat z oljem itd… moras se naucit uporabljat pravilno.
si prepričan da je gusnata? meni ne deluje na pogled, malo pretanka za gus?Ogljikovo jeklo, wau, kako močen marketinški izraz !
To je navadna litoželezna ponev, gus po domače.
Ni isto.Ogljikovo jeklo, wau, kako močen marketinški izraz !
To je navadna litoželezna ponev, gus po domače.
V seriji Game of Trones, so meče izdelovali iz Valirskega jekla.Ogljikovo jeklo, wau, kako močen marketinški izraz !
To je navadna litoželezna ponev, gus po domače.