A greva, me boš podučil.... Kje začneva.... Jajca, kitajska, bbq, pica, slo klasika.... Balkan....Nauci se kuhati, pa bo slo.
A greva, me boš podučil.... Kje začneva.... Jajca, kitajska, bbq, pica, slo klasika.... Balkan....Nauci se kuhati, pa bo slo.
Nauci se kuhati, pa bo slo.
sej se najde, recimo: https://www.smeg.com/products/CPF120IGMPX
Moderno na knof? Ti pa si desetletje za moderno. Vsaj toliko časa je že "vse" na touchModerne kuharce bi najraje imele na knof. Do takrat bo pa indukcija še najbližje temu.
Meni so rekli, če iščem dlako v jajcu.Ksz
ste se zaplezali. Pa samo jajce pecete...
V bistvu kuhamo, pr jajcih se pa vse začne in konča....Ksz
ste se zaplezali. Pa samo jajce pecete...
Toda, steaka npr. ne moreš narediti. Pa na splošno če je treba kaj prepražiti, je problem.
Moja je izforsirala indukcijo, kar precej let sem zavlačeval z idejo, da iščemo kombinacijo plin - indukcija. Take izvedbe nikakor ni bilo, pa se je bilo treba na koncu vdati.
Torej indukcija. Moja je čisto srečna, seveda zaradi čiščenja. Kaj je lepšega kot, da samo z viledo pobrišeš stekleno površino. Toda, steaka npr. ne moreš narediti. Pa na splošno če je treba kaj prepražiti, je problem.
Indukcija - DA, vsekakor. Sedaj sem se sam tako navadil nanjo, da brez nje ne gre. Toda še vedno bi imel dva plina. Zadevo sem rešil s plinskim žarom na balkonu, toda plin bi vsekakor spadal v komplet kuhinje, skupaj z indukcijo. Mislim da se tako najbolj približaš profesionalnemu delu, le da je strežba enostavnejša. Na koncu samo ugasneš in so delovne plošče mrzle in enostavne za očistit.
ql, vsaj neki anePravkar testirana ponev na palačinkah. Resnično TOP zadeva in se lahko teflon skrije. Ne bi verjel, če ne bi sam videl in jedel.
Kako pa to, da palačinke na plinu?Pri nas imamo takole, pa lahko skombiniramo. Na fotki je še v delu...
Je pa tudi res, da večino uporabljamo indukcijo, ker je pač vse enostavneje, vključno s čiščenjem.
Plin se uporabi pri kakih steakih, palačinkah in posodah, ki na indukciji na primejo in ko ni elektrike.
Poglej priponko 35413
Se lepše pečejo, pravi ženaKako pa to, da palačinke na plinu?
Pravkar testirana ponev na palačinkah. Resnično TOP zadeva in se lahko teflon skrije. Ne bi verjel, če ne bi sam videl in jedel.
A jih sama namaže z marmelado in zvije?
Sem ti zložil po vrsti in označil.Ne razumem kaj si želel povedati?
Pri nas imamo takole, pa lahko skombiniramo. Na fotki je še v delu...
Je pa tudi res, da večino uporabljamo indukcijo, ker je pač vse enostavneje, vključno s čiščenjem.
Plin se uporabi pri kakih steakih, palačinkah in posodah, ki na indukciji na primejo in ko ni elektrike.
Poglej priponko 35413
E, tko bi mel jest, samo obratno.Pri nas imamo takole, pa lahko skombiniramo. Na fotki je še v delu...
Je pa tudi res, da večino uporabljamo indukcijo, ker je pač vse enostavneje, vključno s čiščenjem.
Plin se uporabi pri kakih steakih, palačinkah in posodah, ki na indukciji na primejo in ko ni elektrike.
Poglej priponko 35413
Vem, da sem prejšnjič mal preveč zapel. Sam človek, dej zastop no, da obstajamo ljudje, ki na plinu veliko raje in udobneje kuhamo in se na razne argumente in statistične podatke pač ne oziramo.Kako pa to, da palačinke na plinu?
Vem, da sem prejšnjič mal preveč zapel. Sam človek, dej zastop no, da obstajamo ljudje, ki na plinu veliko raje in udobneje kuhamo in se na razne argumente in statistične podatke pač ne oziramo.