Ja, razumem, samo to je davek kuhinje v bloku, ni prostora.... Zato pa je okrog indukcije "dovolj" prostora, saj je ta primarno kuhališče.Ni v redu, ker si nisi ohranil delovnega prostora na levi strani. Okoli šporhertov je treba imeti vsaj pol metra delovne površine, sicer "se matraš kot pjes", bi štajerci rekli. Komolci bolijo ...
E, tko bi mel jest, samo obratno.
Ampak ko berem tiste pravljice, da se na indukciji ne dajo speči palačinke,se jim lahko smejem.
Ob dobri (težki) ponvi ni noben problem tudi če ima ponev že nekaj tisoč palačink za seboj in ostale kuharije.
Govorim o dveh indukcija 5 plin.Tudi jaz, če bi bilo dovolj prostora, saj je dejansko plin preblizu leve stene. Zato sem tudi oblogo moral zaščititi s steklom. Ker je to v preko 40 let starem bloku, je kuhinja enostavno prekratka za optimalno razporeditev. Tudi pečica je morala ostati pod ploščo.
Po enem letu uporabe (pa govorim o vsaj eni uri dnevno) ni večjih pripomb s strani našega "masterchefa", edino čiščenje plinske plošče jo kar jezi, ker si je res treba vzeti nekaj časa. Indukcijo, kot je že zapisano, v 15 sekundah spucaš u nulo.
Spečem ti jih povsod, tud v črni kuhinji, še na uni stari klasik električni plati sm jih kot mulc peku, kje jih pa pečem rajš je pa druga pesem.Ampak ko berem tiste pravljice, da se na indukciji ne dajo speči palačinke,se jim lahko smejem.
Ob dobri (težki) ponvi ni noben problem tudi če ima ponev že nekaj tisoč palačink za seboj in ostale kuharije.
Ampak ko berem tiste pravljice, da se na indukciji ne dajo speči palačinke,se jim lahko smejem.
Ob dobri (težki) ponvi ni noben problem tudi če ima ponev že nekaj tisoč palačink za seboj in ostale kuharije.
On-off dela samo poceni indukcija. Pa se ta vecinoma na nizjih moceh. Kakovostna indukcija pa stalno dovaja enakomerno energijo.palacinke se specejo povsod. tudi na vrocem kamnu. ampak indukcija pac dela kakor dela, on-off. zato se palacinke lepse, lazje specejo na plinu. predvsem zaradi regulacije moci. seveda, ko se enkrat navadis na indukcijo, tudi tam gre.
vse profi kuhinje imajo plin. edino kaksna voda se obcasno zavre na indukcijo ...
Mislim da je tukaj razlog v napeljavi. Plin napeljati je enostavno za takšne zahteve kot jih imajo profi kuhinje. Me zanima kakšno el. napeljavo bi potrebovali za enakovredna indukcijska kuhališča.vse profi kuhinje imajo plin. edino kaksna voda se obcasno zavre na indukcijo ...
Odvisno kaj bos talil, za cente rabis jeklo prevlecen z bakrom, evrski so baker, nikelj, medenina. Zlato ima nizje talisce. Mal pogooglajSi bom izposodil temo.
Katero ponev vzeti za visoke temperature?
Jekleno ali pa litoželezno. Kaj takega, brez premaza: https://chefbruni.si/collections/jeklene-ponve/products/jeklena-ponev-28-cm-mineral-b-de-buyerSi bom izposodil temo.
Katero ponev vzeti za visoke temperature?