Policisti v dežju

I

Izbrisan uporabnik #488

Pa verjetno te gume, ki jih imajo niso slabše od tistih najboljših izpred 10. let?
smile-1.gif
ali?

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.764
3
38
Citat:
Uporabnik kamela213 pravi:
to je blo mal za hec. sicer je pa res tako, bo pač na račun opreme trpel odzivni čas za nujne zadeve...

Ah in kje bo to trpelo, po ravnini je isto, cez ovinke pa ti pa dobra guma prinese da gres lahko do 10km/h hitrej v ovinek. Itak pa policisti niso na dirkaliscu kjer lovijo best cajt, ampak so na cesti kjer je itak guzva in kjer nekih hitrosti sploh nemorejo dosegati kjer itak skoz gas in bremza spilata zarad ostalih udelezencev in krizisc.

eXHair

Fizikalc
12. sep 2007
2.697
0
36
www.facebook.com
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Po moje gre spet za pretiravanje. Gumam pa čisto nič ne fali in se bodo lahko normalno vozili.

Za normalno je vse dobro. Samo kdaj pa kdaj pa morajo pohitet na kakšno intervencijo. Sej lih skoz se pa tudi ne skrivajo po grmovju.
grin1.gif
Maxxis, Mejduš ne se hecat. Sem mel zimsko. Sej je blo poceni, in se nimam kaj pritoževati. Guma je delala ceni primerno. Prvo leto je bilo za silo, drugo leto smo že pazili, tretje leto smrt od gume. Ni bilo tudi za normalno vožnjo ne več.

Blizzak LM22. Prvo leto dio mio, drugo leto še kar dio mio. Ko sem jo dal dol je dala skozi 3 sezone in je bil stara skoraj 5 let. Skoz celotno obdobje je bila guma fenomenalna. Ker prvo leto so vse dobre, potem pa se začnejo kazat razlike.

predator

Fizikalc
20. jul 2007
5.141
0
36
Ausland
Pri policijskih avtih je dostikrat tako, da se dajo gor nove gume stare 2-3 leta in potem se še 3 leta vozijo. Zdej tisto 5-6 leto si lahko predstavljate kakšna je guma, katera že v osnovi po testih ni uvrščena visoko
crazy1.gif
.
O zavorni poti pri takih gumah v povezavi z zjahanim podvozjem pri 300.000km, ne bi izgubljal besed.

Ko bi vsaj denar od kazni šel za opremo Policije, bi mogoče bilo malo boljše.

Važno, da se varčuje tam kjer ni treba. Na drugi strani se pa z lopato meče denar čez okno. Ah ja, naš bananistan.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.152
6.965
113
pri taščici
Pa ne mi rect da imajo capsi tri leta iste zimske gume na avtih. Pises da imajoi 300kkm, vemo da vozil starejsih od 10 let nimajo veliko. Koliko km torej delajo z enim zimskim kpl?

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.420
5.654
113
Predstavlji si da jih še ne menjajo med sezonami (ni časa ni denarja....etc)........pa da majo zimske za čez celo leto.......k pride zjebana od poletja v sneg
smile-1.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Samo pol ni smiselno, da na vse avto montirajo "interceptor" gume, ampak naj imajo posebno enoto za lov.

evil.gif

Verjetno pa je tudi lov v zelo majhnem promilu njihovega delovnega časa, večinoma se normalno vozijo a ne.

p.s. Kje pa je 30+ Tuaregov? jih imajo samo ze prevoze spisov? Naj s tistimi lovijo pozimi.

eXHair

Fizikalc
12. sep 2007
2.697
0
36
www.facebook.com
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Predstavlji si da jih še ne menjajo med sezonami (ni časa ni denarja....etc)........pa da majo zimske za čez celo leto.......k pride zjebana od poletja v sneg
smile-1.gif

Evo. To se dejansko dela. Videl kakih 5 let nazaj pri nas. Jaz sem enostavno debelo pogledal in mi ni bilo nič jasno. Sava S3 poleti. Tisto je bilo ob vsakem dežju pogreb, da ne govorim o mrzlih deževnih dneh jeseni, s kančkom pridiha listja. Top shit. V takih primerih bi jim še štieber utekel z alfo.

Snecer, kar sem jaz videl glede provid, so bile obute pa v kvalitetne vrhunske športne gume Bridgestone Potenza 050A. Tako da
zmaga.gif
Kar sem pa jaz pred leti gledal, je bil pa to, da je očitno prišlo v paketu z avtom. To bi najbrž SJTV1 kaj več vedel, glede prve vgradnje gum.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.420
5.654
113
Če mu med begom ne bi vsega olja popila pa zaribala
grin1.gif

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
33.991
6.215
113
blizu močvirne prestolnice
Citat:
Uporabnik predator pravi:
Pri policijskih avtih je dostikrat tako, da se dajo gor nove gume stare 2-3 leta in potem se še 3 leta vozijo. Zdej tisto 5-6 leto si lahko predstavljate kakšna je guma, katera že v osnovi po testih ni uvrščena visoko
crazy1.gif
.
O zavorni poti pri takih gumah v povezavi z zjahanim podvozjem pri 300.000km, ne bi izgubljal besed.

Ko bi vsaj denar od kazni šel za opremo Policije, bi mogoče bilo malo boljše.

Važno, da se varčuje tam kjer ni treba. Na drugi strani se pa z lopato meče denar čez okno. Ah ja, naš bananistan.

Lepo povedano, zakaj ne gre denar takoj nazaj na MNZ, pravzaprav direkt na policijo ne na Štefanovo, tam je že preveč hijen!

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik predator pravi:
Ko bi vsaj denar od kazni šel za opremo Policije, bi mogoče bilo malo boljše..
Torej da bi bi policija imela še bolj direktni finančni interes, da se povzroči več prekrškov in nesreč, od katerih kasirajo ????