Policisti v dežju

gasdopodna

Majstr
22. jul 2007
3.702
127
63
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Letos imate na mokrih in spolzkih cestah veliko možnosti, da pobegnete policistom - avtomobile so namreč oblekli v čunga-lunga gume.
http://www.siol.net/avtomoto/novice/2011/12/policisti_in_zimske_gume.aspx

Saj pa je dobra guma na podplatih policijskih čevljev, kolikor imam jaz izkušnje...
evil.gif

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.194
3.560
113
Marlbor
Glejm , sorry, jaz še nisem slišal, da bi kdo kdaj zlezel s ceste zaradi čungalunga gum.

eXHair

Fizikalc
12. sep 2007
2.697
0
36
www.facebook.com
Sem vedel, da ni bila kriva nesposobnosti voznika. Gume so bile krive.

In res je žalostno, da te ustavi provida z gumami Sava HP. No pa sej se nimajo kaj za pritoževat. Najbrž je HP oznaka za High Performance. Sam še izkoristit jo morajo znat.
grin1.gif

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.152
6.965
113
pri taščici
Nic bati. Ce bodo policaji stolkli avte bo to zaradi razmer na cesti. Skodo placa zavarovalnica oziroma cestar. Ce ga bom jaz ga bom zaradi neprilagojeni hitrosti. To se je ze dokazalo pred leti v Naklem.

shift

Guru
20. jul 2007
9.931
2.345
113
za šankom
sramota je že to da če kupujemo slabe gume kupujemo tuje znamke namesto save
bonk.gif

bi vsaj nekako denar v državi ostal

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.764
3
38
ksz

Ah ne serite stemi gumami, kaj pa naj majo toyo 888 semi slick pa bmw m3 in micke za po snegu saj itak vsaka sekunda steje!?!?!

Edin kretenizem ki je tukaj je to da ne furajo domace save.

eXHair

Fizikalc
12. sep 2007
2.697
0
36
www.facebook.com
Ja no, jaz osebno bi raje, da majo boljše gume. Ne morejo se s takim okol vozit. V dežju je poraz s tako gumo. In če bojo lovili enega, ko bo tebi ulomil v hišo, ali poškodoval hčer, ti pa najbrž nebi bilo vseeno. Če se samo malo znaš, jim v treh ovinkih tako zgineš, da je žalostno. V dežju je pa sploh brezveze govort. Sedaj, ko sem tole prebral in če me bo na Kalcah na ravnini ob 2h zjutraj nastreljal za 3točke, se enostavno ne ustavim. Sam tolk si odprem šipo, da mu vržem CD, kaj je norec že vse rešil in se odpeljm naprej. Še malo počakam, da mi pride na 100m, da dobi upanje, potem pa zginem v noč.
tongue-1.gif

Mal heca more bit, čeprav sem se 1x že odpeljal naprej. [censored] ga, vem, ni se za hvalit. Ma jaz sem ostal s polnim žepom, vsi živi na cesti, ker ponoči nisem ogrožal nobenega, razen sebe in divjadi. Sam upam, da so oni ostal celi.

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.764
3
38
Ja ves kako je, policisti niso na cesti zato da bo dirkal z osumljencem ampak da ga sledi, sploh pa policisti delujejo takticno, jih je vec in tako izvajajo zapore itd. Kaj bi pa naredu policist ce bi mel m3, dirkal z osumljencem, kako bi ga pa prisilil da ustavi?

kamela213

Fizikalc
9. mar 2011
1.102
45
48
Eh, o gumah je brezveze sploh razglabljat. Stanje je kakršno je, država nima denarja. Bodo policisti pač kako minuto kasneje prišli na intervencijo. sej a je kaka razlika če dec babo tepe že pol ure jo lahko še kako minuto ali dve več.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.152
6.965
113
pri taščici
Citat:
Uporabnik Ralliart pravi:
ksz

Edin kretenizem ki je tukaj je to da ne furajo domace save.
evo ti domaco savo. Sem vedel da mi bo prav prisla ce naredim fotko.
1376445-Fotografija0256.jpg

Priponke

• 1376445-Fotografija0256.jpg
    1376445-Fotografija0256.jpg
    62,9 KB · Ogledi: 104
Nazadnje urejeno:

eXHair

Fizikalc
12. sep 2007
2.697
0
36
www.facebook.com
Citat:
Uporabnik Ralliart pravi:
Ja ves kako je, policisti niso na cesti zato da bo dirkal z osumljencem ampak da ga sledi, sploh pa policisti delujejo takticno, jih je vec in tako izvajajo zapore itd. Kaj bi pa naredu policist ce bi mel m3, dirkal z osumljencem, kako bi ga pa prisilil da ustavi?

Ja se strinjam. To bi lahko delal ob nekom, ko ni ustavil in se je, dokler ni videl policista kako ga ustavlja, vozil normalno. Ampak druga pesem je, ko si ti oškodovan, maš polomljena vrata in si ob stvari v hiši, katere so vredne 10.000€. Tega prej zanalašč nisem napisal. Čeprav sem čakal repliko na tole od drugega uporabnika.
tongue-1.gif

Citat:
Uporabnik kamela213 pravi:
Eh, o gumah je brezveze sploh razglabljat. Stanje je kakršno je, država nima denarja. Bodo policisti pač kako minuto kasneje prišli na intervencijo. sej a je kaka razlika če dec babo tepe že pol ure jo lahko še kako minuto ali dve več.

Loooooooool, v tem primeru pa tista minutka res ne igra neke vloge.
grin1.gif
Itak to dela že leta in leta, preden bab prebije.

kamela213

Fizikalc
9. mar 2011
1.102
45
48
to je blo mal za hec. sicer je pa res tako, bo pač na račun opreme trpel odzivni čas za nujne zadeve...

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Citat:
Uporabnik shift pravi:
sramota je že to da če kupujemo slabe gume kupujemo tuje znamke namesto save
bonk.gif

bi vsaj nekako denar v državi ostal

Bi ti priporočil da se prepričaš, katere znamke gum sedaj dejansko PROIZVAJAJO v Kranjski Savi, odkar je del koncerna GoodYear

....mislim da boš nekoliko presenečen
smile-1.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Po moje gre spet za pretiravanje. Gumam pa čisto nič ne fali in se bodo lahko normalno vozili.