Ja najbrž je mulc delal samomor, da je sam sločil pod avto. vsak drug beži proč. Policaj je pa dal žmigovec mislil mulca prehiteti in ga povabiti da prisede z druge strani ane? LOL To so zgodbice za male otroke. Ampak se je najbrž za bežečim pešcem tako kadilo, da ga policaj ni videl, ane.Citat:
Uporabnik darjan pravi:
pa še tola, za sintiča, ki tako verjame medijem:
Skočil e naravnost pod kolesa, torej je sam kriv in nič policaji, case close? Najboljše bi bilo sedaj ja, da bi javnost od policajov zahtevala, da so pazljivi do barab, ki pobegnejo, kam smo prišli ??Citat:
21-letnik, ki je z motorjem bežal pred policistom, je v kraju Bukovce pri Ptuju zapeljal na polje, kjer je padel. Pobral se je in poskušal zbežati, pri tem pa je skočil naravnost pod kolesa policistovega avtomobila. Utrpel naj bi poškodbe hrbtenice, prsnega koša, medenice in kolka.
Predlagam da tega policaja, ko pride iz zapora, premestijo na Žabjak. Tam bo imel dosti dela. Pa da vidimo kako se bo tam izkazal.Citat:
Uporabnik krnekejjeto pravi:
Lej fact je ta, da največjih barab ne lovijo, okvirji se brez tablc mim patrulje pelje čisto brez problema. To da pa človek peš skoči pred avto in to na njivi, pa lahko prodajaš le sam sebi....
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
zaradi mene lahko prijateljujes s celo hordo policistov pa to ne bo spremenilo dejstva da je tvoja trditev izmisljena. Na nekaterih postaja obstajajo sefi, ki zelijo ukrepe. Ukrep = poloznica/obdolzilni predlog/hitri postopek. In je vseeno kaka poloznica oz za katero krsitev. Ker na ta nacin kao preverjajo ce policist dela ali pa hvata krivine... Za pojme neumno ampak glede na to da so nekateri res lenuhi je tudi to ocitno potrebno. Nihce in nikoli pa ni nikomur govoril o EUR... In taki plani kot jih ti opisujes ne obstajajo. So pa prijeten izgovor za tiste policiste, ki sicer kaznujejo folk in pisejo poloznice, ko pa je potrebno razlozit zakaj to pocnejo pa na dan privlecejo bajke o tem kako morajo izpolnit plane itd... Takih planov ni, ce pa mi najdes policista, ki trdi, da so, se bova z njim usedla za racunalnik pa mi bo pokazal kje so oz s katero depeso je prejel kak tak plan.
Torej ti misliš da je policajevo delo in naloga, da povozi pešca sredi njive? Ali da opravlja delo rablja (brez sojenja) kot v Celju?Citat:
Uporabnik sixpower pravi:
Veliko vas kritizira policaje oziroma njihovo delo. Tudi jaz se strinjam, da so policaji v sloveniji predvsem inkasanti, ki morajo izpolniti normo denarnih kazni. V sloveniji imam občutek, da se policija res ukvarja samo še z kasiranjem. Ampak, ko pa kakšen policaj začne opravljati delo, ki naj bi ga moral pa spet nikomur ni prav! Ne razumem zakaj so v tem primeru krivi policaji, ki so lovili objestnega mulca?? Saj ni čudno, da se večina policajev ne želi ukvarjati z resnim delom, če so pa v takem primeru hitro lahko sami krivi in jim sodijo, če kaj ne gre po pričakovanjih in logično je da pri takem delu velikokrat ne gre vse tako, kot bi si želeli vsi! Tudi policaji! Kot naprimer v primeru, ko je policaj ustrelil dilerja v celju! Tisti šiptar je bil kriminalec in kaj potem, če ga je ustrelil?
Citat:
Uporabnik synthman pravi:
Ja najbrž je mulc delal samomor, da je sam sločil pod avto. vsak drug beži proč. Policaj je pa dal žmigovec mislil mulca prehiteti in ga povabiti da prisede z druge strani ane? LOL To so zgodbice za male otroke. Ampak se je najbrž za bežečim pešcem tako kadilo, da ga policaj ni videl, ane.Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Skočil e naravnost pod kolesa, torej je sam kriv in nič policaji, case close? Najboljše bi bilo sedaj ja, da bi javnost od policajov zahtevala, da so pazljivi do barab, ki pobegnejo, kam smo prišli ??Citat:
21-letnik, ki je z motorjem bežal pred policistom, je v kraju Bukovce pri Ptuju zapeljal na polje, kjer je padel. Pobral se je in poskušal zbežati, pri tem pa je skočil naravnost pod kolesa policistovega avtomobila. Utrpel naj bi poškodbe hrbtenice, prsnega koša, medenice in kolka.
No pa še vprašanje zate, kako misliš da je policaj mislil prijet peš bežečega mulca, če ni stopil iz avta?
Pa kaj je s tabo, človek božji??? A ti zagovarjaš način lovljenja, da se ga nalašč povozi kot zajca? Ne me napak razumeti, jaz menim, da ga je povozil po nesreči, ko se je fant pobiral in odskočil ravno pod avto. Še vedno pa sem mnenja, da če bi ustavil, do tega ne bi prišlo.Citat:
Uporabnik darjan pravi:
A to je žal? Če ga ne bi, bi spisdil in potem spet ponovil bedarije na cesti, mogoče celo koga ubil.
Citat:
Uporabnik motofrik pravi:
Pa kaj je s tabo, človek božji??? A ti zagovarjaš način lovljenja, da se ga nalašč povozi kot zajca? Ne me napak razumeti, jaz menim, da ga je povozil po nesreči, ko se je fant pobiral in odskočil ravno pod avto. Še vedno pa sem mnenja, da če bi ustavil, do tega ne bi prišlo.Citat:
Uporabnik darjan pravi:
A to je žal? Če ga ne bi, bi spisdil in potem spet ponovil bedarije na cesti, mogoče celo koga ubil.
Torej ti trdiš, da takrat, ko policaj opazi nekoga, ki dela prekšek, dobi "licence to kill", zanj ne veljajo nobeni zakoni, lahko vsakogar povozi ali ubije?Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
Policistovo delo je, da s ceste spravi tiste, ki ogrozajo prometno varnosti, in Synthman, oprosti, ampak ce se tebi zdi primerno "kriviti" policista po tem, ko je:
1) na znak policista vožnje ni prekinil, temveč se je pognal v dir
2) iz glavne ceste zavil na bankino, pred policistom, ki mu je sledil v avtomobilu, dirjal tudi po brezpotju, nakar je zapeljal na njivo.
Se mi zdi, da si ti tisti, ki potrebuje malo zdravljenja. .....
Če bi bilo tako, potem bi do trčenja prišlo tik ob motorju. Iz slik pa vidimo, da je do trčenja prišlo 5-10 m proč.Citat:
Ne me napak razumeti, jaz menim, da ga je povozil po nesreči, ko se je fant pobiral in odskočil ravno pod avto. ....
Nisem te vprašal kako policija z avtom lovi avtomobiliste, niti nisem vprašal kako se "peš" lovi pešce, ampak sem te vprašal kako policija z avtom ulovi pešca, tako kot v našem primeru? Mulc je bil peš, policaj pa v avtu.Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
No pa še vprašanje zate, kako misliš da je policaj mislil prijet peš bežečega mulca, če ni stopil iz avta?
Ponavadi policija ustavlja bežeče voznike tako, da zapeljejo pred njih. Torej se je mogoče mulc opotekal in je tako policist začutil priložnost, da ga zablokira in je to hotel storiti, torej da prehiti motor in mu blokira pot. V istem trenutku se je pa mulc odločil, da bo fuknil motor, pade iz njega, se pobere (gledal itak nič ne, verjetno prpa na polno pa pulz) in pač pade direkt pod avto policaja, čisto realna situacija.
Kako se "peš" lovi pobežnike, pa verjetno veš, ali ne?
Citat:
Če bi bilo tako, potem bi do trčenja prišlo tik ob motorju. Iz slik pa vidimo, da je do trčenja prišlo 5-10 m proč.Citat:
Ne me napak razumeti, jaz menim, da ga je povozil po nesreči, ko se je fant pobiral in odskočil ravno pod avto. ....
Mislim da je od takrat, ko je mulc padel, se pobral in zbežal 5-10m daleč preteklo dovolj časa, da bi policaj svoje vozilo lahko ustavil in lov za pešcem nadaljeval peš.
Če motorist pade pred tabo in si upošteval VARNOSTNO RAZDALJO ustaviš pred njim?Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Citat:
Mislim da je od takrat, ko je mulc padel, se pobral in zbežal 5-10m daleč preteklo dovolj časa, da bi policaj svoje vozilo lahko ustavil in lov za pešcem nadaljeval peš.
Fizika ti je tuja? Če objekt, ki ima maso cca 1500 kg in se premika s cca 30kmh, trči v objekt, ki ima maso cca 80kg in se premika s cca 5-10kmh, kaj se zgodi?
PS, podlaga je relativno drseča.