Citat:
Uporabnik lost1 pravi:
Pa v kateri risanki ti zivis? Oni morajo prinesti tolk in tok € konec meseca. Enako redarji.
Zakaj pa misls da obstajajo fotoradarji skriti v avtih? Zaradi varnosti? Če tebe slika radar,pa če si cez 4 mesece dobil obvestilo o tem, je to bolj en [cenzura] vredno za varnost, pa verjemi kar hoces.
Isto je bilo tukaj, videl je motorista,mogoce je mal prevec pospesil al pa kej, in evo ga, dejmo ga.
Se bolj umazano je pa to, da dajejo izgovore v stilu "Teren je bil razgiban, policist pa naj bi imel tudi težave z vidljivostjo, saj se je z zemlje dvignilo veliko prahu." ... kaj kaj [cenzura] si ga lovil potem na sredino njive,če že cel čas pregona nisi nič videl? Pa bi ga lovil 2 metra desno, ne pa 15cm za ritjo vozit.
Sorry,ampak da gres zaradi jurja dveh take stvari delat,si samo pokvarjen na denar in nič drugega. Pa ni treba o ukradenih motorjih,roparjih,etc...policija ni bila o ničemer takem obvescena tist moment,pa tut se nismo ZDA, da se bo kar streljalo, pa vozilo po ljudeh.....
Drži, ma kot pribito. Takrat s Provido so res dokazal v čem je finta.
Ampak sedaj je treba to točno pokazat. Dati 5 dejanskih nalogov, kajte jaz vem kaj še vse, pa še vedno ne bo OK. Apollo, tako pač je. Ti si pač črna ovca med policaji. Delaš za varnost in se ne obremenjuješ z nekimi bedarijami po cesti, ko nimajo nobene veze z ničemer. Ampak takih vas je bore malo, še največkrat naletim na starejšega policista, da je faca. No, zadnja izkušnja tudi s starejšim policistom ni bila v redu. [cenzura] ga, ni se za sekirat.
Sam vidiš odprte teme, kdaj in kje merijo. Tvoje dobro delo pokvarijo tvoji sodelavci. In to se vidi na cesti s čim se eni ukvarjajo. V čem je point merit hitrost na ravnini, kjer vidiš daleč kolikor ti nese oko? Pa sej naravnost se res ni problem voziti 100, 120, 130? Ampak je pa velika možnost, da bo nekdo pritiščal po ravnini. To se pa strinjam s tabo. Pa nej se postavi za ovinek, ker 300m naprej 120 prilete v tisti ovinek, JE pa nevarno. Ma se tudi strinjam, da bo izplen huuuulal manjši. Stein je omenil nekajkrat zahrbtni del na štajerskem in tako dalje in tako naprej.
Je pa vse OK, če se pripelje počas in že na tako ozki cesti, NE po svoji strani.
Sem pogledal slike. Pa kje se je ta gonu.
Me pa spet nekaj bega. To, da vse policaje moti, kaj pa če bi bil motor ukraden. Samo dober izgovor, ali kaj drugega?
Takrat pa jebat ga. Se bo že lastnik zajebaval, četudi ni bil on na motorju. Takrat pa to ni več tako pomembno?
Veliko ljudi je omenilo, da bi naprej delal pizdarije po cesti. Koliko plačilnih nalogov je tale mulc dobil na mesec?
Če sem si prav zapomnil je Guiness pisal nomatther what ulovit debila. Pa sej se strinjam s tabo, ampak tukaj lahko pogledava tudi z druge plati. Ta ti ne bo všeč, bo pa zato meni, pa ne zato, da ti želim nesrečo ( da se razumemo). Vzrok je drugje. Ob akciji povozijo tvojega otroka, ampak ker so delali nomatther what, so tvoj motor dobili nazaj. Super fajn ne, motor pa le maš spet nazaj.
Če ne ti ga pa tako ali tako ne najdejo. Majo preveč dela s skrivanjem po grmovju.
In če se nekdo vozi z ukradenem motorjem po slo, to men pove dva stvari. Al je totalni [cenzura], ali pa dejansko misli, kaj mi pa morejo. No, to slednje, je pa zame zaskrbljujoče. Pa se spet vprašam. Kdo je zato kriv? Jebeni začaran krog.