sej ima prov! jest tud mislim da "lovljenje" je dovoljeno. Sej ko se policaj za mano pripelje, in prižge lučke, sireno, pač ustavlja udeleženca v prometu. Iz izkušenj: sem se pred mim njih peljal, ko so stali ob cesti, pa me niso ustavljali, ampak je šel za mano in me pred bajto lepo ustavil in to je to! Kje pa je definicija, kaj je preganjanje, kaj pa sledenje?
glih zanč je bil kolega pameten. brez čelade. No in je hotu bit frajer, in jim se ušel. in to tko, da so uni še čez en grabenček zapeljali in odtrgali odbijač in še kej v podvozju verjetno, ker niso poznali ceste. No, in pol so policaji nekako izvohali kdo je (kako, raje ne govorim ker je dolga zgodba), no in so mu lepo napisali za dobrih 800€ kazni. Če bi pa ustavil, bi dobu pa 80 al kok je za brez čelade. In povrh vsega tega, se je s policajem srečal iz oči v oči, tko da pri temu policaju ne bo več dobu popustov in raznih spregledanih malenkosti. Ne vem, če je vredno bezat pred njimi, sploh pa ne v kakšnem majhnem naselju kot je vrhnika, ker zihr zvejo kdo si...